βοηθεια με Toshiba 37WL67Z

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
194
καλησπερα παιδια. πηρα απο αγγελια απο εδω αυτη τη τηλεοραση η οποια αποτι μουπε ο συμφορουμιτης εχει εσωτερικο δεκτη για τα καναλια digea.
Δυστηχως μολις τη συνδεσα , εκανα αυτοματη αναζητηση και δεν πιανει τιποτα.
καμια βοηθεια;

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
194
αποτι βλεπω απο αυτο το site
http://www.backoffice.be/prod_uk/To...l67z_37_dquote_regza_lcd_tv_widescreen_10.asp

λεει
TV TUNER
Analogue TV Tuner PAL, SECAM
Reception System SECAM-D, SECAM-B, SECAM-K, PAL-B, SECAM-G, PAL-G, PAL-I, PAL-D, SECAM-L, PAL-K
Analogue Channel Presets 100 channel(s)

απο αυτα προκυπτει οτι εχει δεκτη για digea Καναλια ή θελει εξωτερικο;

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
194
Ανταλλαγη την εκανα με καποια ηχεια Roister.,
Α μαλιστα πολυ ωραια,κοροιδευομαστε μεταξυ μας τωρα εδω...

Reaction score
4.228
Νομιζω ότι κατ αρχας πρεπει να αποκλεισεις πιθανο πρόβλημα κεραιας η καλωδίου κεραιας. Αν υπαρχει καποια άλλη τηλεοραση στο σπιτι και την συνδεσεις εφ οσον παιζει αποκλειεις εξωτερικούς παραγοντες προβλήματος. Εγω με τις μεγαλες παγωνιες χρειαστηκε ν αλλαξω καλωδιο κεραιας.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
194
Νομιζω ότι κατ αρχας πρεπει να αποκλεισεις πιθανο πρόβλημα κεραιας η καλωδίου κεραιας. Αν υπαρχει καποια άλλη τηλεοραση στο σπιτι και την συνδεσεις εφ οσον παιζει αποκλειεις εξωτερικούς παραγοντες προβλήματος. Εγω με τις μεγαλες παγωνιες χρειαστηκε ν αλλαξω καλωδιο κεραιας.
Μα αυτά πιο το νόημα να ελεγχθούν οταν απτά τεχνικά χαρακτηριστικά της τηλεόρασης φαίνεται ότι ΔΕΝ έχει εσωτερικό δεκτή;

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
194
Καλά βρε φίλε μου και εσύ..περίμενες δέκτη mpeg4 σε τηλεόραση του 2006;
Δεν έψαξα ημερομηνία παραγωγής φίλε μου.
Αφελεστατα επειδή ένοιωθα λίγο οικογενειακά εδώ το κλίμα εμπιστεύτηκα το συνφορουμιτη.
Τελοσπαντων θα επικοινωνήσω τηλεφωνικώς μαζί του.

Reaction score
1.118
Παιδια εγω έκανα την ανταλλαγή με τον hamurabi και οπως του εξηγησα 100 φορες
η τηλεοραση ηταν των γονιών μου και δεν την ειχα βάλει ποτε σπίτι μου,
το μοντέλο ήταν ακριβώς αυτό που είπα φυσικά
όπως και η κατάσταση της τηλεόρασης, άριστη.
Επειδή είχε UHF από πίσω υπέθεσα πως εχει δέκτη.
Δεν το έψαξα παραπάνω.. Μήπως είναι και ευθυνη του αγοραστή να δει τι ακριβως παίρνει ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ TV ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ.

Έδωσα και 60 ευρώ στο χέρι..

Έχω στείλει 4 pm σήμερα και απάντηση δεν εχω λάβει..

Λίγο ήρεμα με τα "δωστον στεγνα" και τα "κοροιδευομαστε μεταξυ μας"

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
194
Απάντηση φυσικά και έχεις λάβει και στο σάιτ και στο κινητό όπως και κλήση στην οποία δεν απάντησες.
Παραθέτω φωτός με τη συζήτηση μας όπου σου είπα ότι θέλω οπωσδήποτε εσωτερικό δεκτή κ μου πες ότι φυσικά κ έχει εξού κ ο λόγος που είχε αυτή τη τηλεόραση ο πατέρας σου λόγω του ότι ήθελε εσωτερικό δεκτη.

Screenshot_20170130-131431.png

Screenshot_20170130-131443.png

Screenshot_20170130-131450.png

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
194
Τελοσπαντων επειδή κουβάλησα τα τεράστια Ροιστερ ως εκεί,ενώ μένουμε πάνω από μισή ώρα δρόμο με ταμαξι απόσταση και παρά το δικό σου λάθος τώρα θέλεις πάλι να στα φέρω εγώ πίσω αντί να έρθεις εσύ να την πάρεις και επειδή έχω παιδιά και πολύ σοβαρότερες δουλειές να κάνω δεν θα ασχοληθώ παραπάνω.
Απλά το πάθημα να γίνει μάθημα για όλους μας.

Θα παραθέσω και όταν πάω σπίτι φωτογραφία απτην εικόνα της τηλεόρασης που δείχνει στο φόντο κάτι τεράστιες μαυριλες. Για να δουμε ότι δεν είναι μόνο ο δέκτης το λαθος στη συζήτηση.ευτυχώς που την πήρα για το υπνοδωμάτιο

Reaction score
1.118
ρε συ φίλε
απάντηση μεχρι την στιγμή που εγραψα το ποστ δεν ειχα πάρει.

Σου είπα φερτην πίσω και είμαστε οκ. Τι άλλο να πούμε ?

από την στιγμή που μιλάμε ποιος ο λογος να παραθεσεις τα μηνύματα ?

έχω κάνει 100 αγοραπωλησίες ή/και ανταλλαγές εδώ μέσα
(δεν χρειαζεται να αναφέρω καν τα ινσομνια , xe.gr, thelab.gr κλπ)
χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ποτέ.

ας τελειωνουμε μ αυτην την ιστορία

Reaction score
1.960
Σορρυ αλλα οταν πουλαμε κατι, αν θελουμε να ειμαστε σωστοι οφειλουμε να ξερουμε τι ειναι αυτο που πουλαμε και οι απαντησεις στις ερωτησεις του αγοραστη να ειναι ακριβεις και αληθεις.
Η Τηλεοραση δεν ειναι ουτε Full HD οπως αναφερεις και προφανως δεν εχει ενσωματωμενο δεκτη οπως διαβεβαιωσες στο μηνυμα.
Το γεγονος οτι εχεις κανει 100 αγοραπωλησειες δεν αλλαζει ουτε στο ελαχιστο το γεγονος οτι αλλα ελεγες και αλλα ισχυαν.
Δεν μπορω ομως να μην σε συγχαρω για το γεγονος οτι βγηκες δημοσια και παραδεχτηκες οτι ησουν εσυ και οτι εισαι διατεθημενος να επανορθωσεις.

Reaction score
2.323
Ειναι λίγο μπερδεμένη ιστορία, μπορει να έχεις δίκιο, σε κάποια forum γραφουνε οτι ειναι 1080i :idk:
Δεν μπορώ να βρώ επισημα specs.:frown:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.501
Έχει ανάλυση 1920x1080 αλλά δε δέχεται 1080p σήμα. Μόνο 720p ή 1080i.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
194
Ακριβως ετσι ειναι. δεχεται μεχρι 1080i
αλλα αυτο δε με πειραζει.

Οπως και ουτε με πειραζει το οτι φαινονται μεγαλες μαυρες βουλες στο background της εικονας ενω υποτιθεται ηταν σε αριστη κατασταση.

αυτο που με ενοχλησε ειναι πως ειπα οτι ψαχνω τηλεοραση που οπωσδηποτε να εχει ενσωματωμενο δεκτη, ο ανθρωπος με επιβεβαιωσε πως εχει ενσωματωμενο, πηγα μιση ωρα δρομο με βροχη κουβαλησα εκανα ερανα και τελικα δεν εχει και η απαντηση ειναι να ξανακουβαλησω πισω τη τηλεοραση και να ξανακουβαλησω και τα ηχεια.
Να μην το κανει αυτο αυτος που φταιει αλλα αυτος που την εφαγε.

τελοσπαντων επειδη οπως ειπα ειμαι με παρα πολλα θμεματα απασχολημενος θα τα αφησω ολα ως εχουν απλα η κοροιδια ειναι που δε μαρεσει.
γιατι ειναι αλλη απαντηση το "δεν ξερω" ή "ισως " κτλ και αλλη το "ΦΥΣΙΚΑ και εχει ενσωματωμενο αλλιως δεν θα την ειχα αγορασει".

αυτα απο εμενα εληξε το θεμα.

Υ.Σ. κανω συνναλαγες σε φορουμ που αναφερθηκαν (ινσομνια κτλ) απο το 2.001 δηλαδη 16 χρονια. και μια φορα που καταλαθος εδωσα κατι που δεν λέιτουργουσε σωστα χωρις να το γνωριζω τσακιστηκα μεχρι το περιστερι που εμενα ο ανθρωπος,στου διαολου τη μανα απο μενα, ζητησα απειρα συγνωμη εδωσα τα λεφτα του πισω και αποχωρησα. δεν του ειπα ελα παρτο μονος απο μενα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.884
Members
38.254
Νεότερο μέλος
PanosLouis