- Reaction score
- 2.227
Είναι όμως επίχρυσα , οπότε μάλλον δεν χρειάζεται ιδιαίτερα μαθήματα το ChatGPTΗ σειρά 11 είναι η εισαγωγική της εταιρίας.Ειχα όλα της τα μοντέλα.
Είναι όμως επίχρυσα , οπότε μάλλον δεν χρειάζεται ιδιαίτερα μαθήματα το ChatGPTΗ σειρά 11 είναι η εισαγωγική της εταιρίας.Ειχα όλα της τα μοντέλα.
Χρειάζεται διότι προτείνει συγκεκριμένο μοντέλο κι όχι από τη σειρά 11.Είναι όμως επίχρυσα , οπότε μάλλον δεν χρειάζεται ιδιαίτερα μαθήματα το ChatGPT
To ChatGPT σου προρείνει τα κάτωθι μεταξύ των άλλων:Χρειάζεται διότι προτείνει συγκεκριμένο μοντέλο κι όχι από τη σειρά 11.
Για μένα θα μπορέσει να κάνει 'αντικειμενική' ακρόαση και μάλιστα πολύ σύντομα .Μην το κατηγοράτε παιδιά. Προσπαθεί αλλά ακρόαση δεν θα κάνει το ίδιο που να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα.
Γιώργο,βλέπεις το τυρί όμως δεν βλέπεις τη φάκα.Δεν φθάνει που ο τενεκές έχει άγνοια της αγοράς ούτε το ότι κάνει λανθασμένες ακουστικές εκτιμήσεις,το χειρότερο(η φάκα)είναι ότι προσπαθεί να σε κάνει ν' ακούς όχι οπως θέλεις εσύ αλλά όπως θέλει αυτό.Ομογενοποιηση.To ChatGPT σου προρείνει τα κάτωθι μεταξύ των άλλων:
5. Περιορισμός χρήσης ροδίου (ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ)
Tα παραπάνω προτεινόμενα επίχρυσα τα βρήκα ως σειρά , αν και δεν έχει τόση σημασία γιατί το ChatGPT έθεσε κάποιες άλλες πιο βασικές αλλαγές ως πρώτης προτεραιότητας. Δεν έχει προτείνει λάθος πράγματα, τι σημασία έχει αν έκανε κάποιο λάθος στην εμπορική ονομασία ενός προϊόντος όταν μας λέει Gold καταλαβαίνουμε όλοι ότι δεν προτείνει τα τερματικά με επικάλυψη ροδίου.
- Τα Furutech FIE-38(R) και FI-28(R) είναι κορυφαία αλλά με έμφαση στις υψηλές συχνότητες. Η αντικατάσταση με βύσματα από καθαρό χαλκό ή χρυσό (π.χ. Furutech FI-50 Gold) θα ζεστάνει τον ήχο.
Furutech FI-50 - FI-50M Gold AC Cable Connectors - VH Audio
Furutech's FI-50 and FI-50M Gold AC power cables connectors with pure, solid copper contacts for audiophileswww.vhaudio.com
Τα βλέπω όλα, απλώς από ευγένεια δεν θίγω συμφέοντα και καταστάσεις , εκείνους που βάφουν τις κότες κα τις πουλούν για παπαγάλους.Γιώργο,βλέπεις το τυρί όμως δεν βλέπεις τη φάκα.Δεν φθάνει που ο τενεκές έχει άγνοια της αγοράς ούτε το ότι κάνει λανθασμένες ακουστικές εκτιμήσεις, το χειρότερο(η φάκα)είναι ότι προσπαθεί να σε κάνει ν' ακούς όχι οπως θέλεις εσύ αλλά όπως θέλει αυτό.Ομογενοποιηση.
Κατα τη σύνδεσή τους πρέπει να αποφευχθούν τα καλώδια ΜΑΜ(ΜαυραΑνευΜετρησεων)Το sub είναι ίσως απαραίτο σε ένα σύστημα ασχέτως ποιότητας των ηχείων μας, όμως έχουν περιορισμούς.
Υπάρχει δηλαδή το ενδεχόμενο να χειροτερέψουν το πρόβλημα αντί να το βελτιώσουν.
Αυτό συμβαίνει όταν υπάρχει περιορισμένος χώρος τοποθέτησης τους, όπως πχ στον δικό μου χώρο. Δεν έχω δηλαδή την δυνατότητα να παίξω με την σωστή τοποθέτηση τους.
Απ ανέκαθεν πάντως Hi fi stereo =2 channel ….και ας με συγχωρέσουν οι fun των sub ..
Συμφωνώ, άμα θέλω να νιώσω κλωτσιά στο στομάχι έχω τον αδερφόμ, έχει τεχνική με τα καλύτερα αποτελέσματα στο side kickΑπ ανέκαθεν πάντως Hi fi stereo =2 channel ….και ας με συγχωρέσουν οι fun των sub ..
Απ ανέκαθεν πάντως Hi fi stereo =2 channel ….και ας με συγχωρέσουν οι fun των sub ..
Ποιό είναι λοιπόν το ηθικό δίδαγμα από τα παραπάνω;Συμφωνώ, άμα θέλω να νιώσω κλωτσιά στο στομάχι έχω τον αδερφόμ, έχει τεχνική με τα καλύτερα αποτελέσματα στο side kick
Ιδανικά οι προτεραιότητες θα τίθονταν αφού είχαν εξερευνηθεί οι δυνατότητες με σωστό τρόπο και όχι βάσει υποθέσεωνΠοιό είναι λοιπόν το ηθικό δίδαγμα από τα παραπάνω;
Ότι όλα στη ζωή είναι θέμα προτεραιοτήτων/προτιμήσεων...
View attachment 353836
Ελπίζω με το σωστός τρόπος να μην εννοείς την κυρα-Τεχνητη.Τοσα "μαργαριτάρια" μαζεμενα δεν έχω διαβάσει ξανά.Ιδανικά οι προτεραιότητες θα τίθονταν αφού είχαν εξερευνηθεί οι δυνατότητες με σωστό τρόπο και όχι βάσει υποθέσεων
οχι δεν εννοω αυτο. εννοω με δοκιμες και σωστο στησιμο.Ελπίζω με το σωστός τρόπος να μην εννοείς την κυρα-Τεχνητη.Τοσα "μαργαριτάρια" μαζεμενα δεν έχω διαβάσει ξανά.
To ΑΙ (i.e. ChatGPT) , εάν διέθετε είσοδο μικροφώνου (υψηλής ακρίβειας), θα μπορούσε να συμμετάσχει σε μια τυφλή δοκιμή κατά τα πρότυπα της διαδικασίας ABX ;
Μπoρεί κάποιος παρακαλώ να το θέσει ως ερώτηση στο ChatGPT ;
Could ChatGPT, participate in a blind ABX test, if it was equipped with two high precision condenser microphones arranged for stereo recording, e.g. X-Y or any other appropriate configuration and with the microphones connected onto a professional studio grade preamplifier ?
Για εσένα ειδικά υπάρχει και άλλη μέθοδος, να έτρωγες μαζί μπάμιες και ρεβίθια ή φασόλια γίγαντες.Συμφωνώ, άμα θέλω να νιώσω κλωτσιά στο στομάχι έχω τον αδερφόμ, έχει τεχνική με τα καλύτερα αποτελέσματα στο side kick
Κάτι τέτοιο ταιριάζει και στη ... διατροφική μέθοδο για τον εντερικό περισταλτισμό...οχι δεν εννοω αυτο. εννοω με δοκιμες και σωστο στησιμο.