9 Φεβρουαρίου 2010 #21 T telemaxos Μηνύματα 2 Reaction score 0 Απάντηση: γενικο ξεπουλημα ηχειων και σετ Υπάρχει η δυνατότητα ακρόασης των klipsch Ευχαριστώ
10 Φεβρουαρίου 2010 #22 B BUBUDENT Μηνύματα 146 Reaction score 0 Απάντηση: γενικο ξεπουλημα ηχειων και σετ βεβαιως οποτε θελεις ,τα ηχεια ειναι καινουρια αγρατζουνιστα παρε με τηλ.
Απάντηση: γενικο ξεπουλημα ηχειων και σετ βεβαιως οποτε θελεις ,τα ηχεια ειναι καινουρια αγρατζουνιστα παρε με τηλ.
26 Απριλίου 2010 #23 B BUBUDENT Μηνύματα 146 Reaction score 0 Απάντηση: γενικο ξεπουλημα ηχειων και σετ klipsh rf35 τελικη σε αριστη κατασταση 540 ε
6 Μαϊου 2010 #24 S safe1 Μηνύματα 26 Reaction score 7 Απάντηση: γενικο ξεπουλημα ηχειων και σετ Ενδιαφέρομαι για τα mission 782. Έχω παρακάτω φωτό από τους 2 εκ των 3 χρωματισμών που έβγαιναν στην παραγωγή. Μπορείς να μου πεις τι χρώμα είναι αυτά που πουλάς (Αν είναι κάποιο από αυτά...) ; Εικόνα 1: Εικόνα 2:
Απάντηση: γενικο ξεπουλημα ηχειων και σετ Ενδιαφέρομαι για τα mission 782. Έχω παρακάτω φωτό από τους 2 εκ των 3 χρωματισμών που έβγαιναν στην παραγωγή. Μπορείς να μου πεις τι χρώμα είναι αυτά που πουλάς (Αν είναι κάποιο από αυτά...) ; Εικόνα 1: Εικόνα 2: