γνώμες για Roister Status 8

Reaction score
1
Χαιρετώ τα μέλη του AVSite με την ευκαιρία του πρώτου μου post :D και θα ήθελα τις γνώμες κατόχων (και όχι μόνο) για τα ηχεία δαπέδου Roister Status 8.
Ο ΗΧΟΣ τα βαθμολογεί με 4 αστέρια και βαθμό 3,7 αναφέροντας "Πλούσιο,ζωντανό και τάχιστο",τευχ.404 ΝΟΕ 2006. Επίσης στο ετήσιο του ΗΧΟΥ 2006 αναφέρεται "...πολύ πλούσιο,ανοιχτό και ρυθμικό ηχείο με μεγάλα σώματα άφθονη ενέργεια και σπάνιες επιδόσεις στις χροιές και τη φυσικότητα. Θα δώσει το φιλί της ζωής παίζοντας με τυπικά συνοδά".
Τι λέτε;

Reaction score
7.067
Ο ΗΧΟΣ απλα διατυπωνει μια αποψη-γνωμη του δοκιμαστη,σημασια εχει να τα ακουσεις εσυ με συνοδα ιδιας κατηγοριας με τα δικα σου (και αν ειναι δυνατο με τον ιδιο ενισχυτη με το δικο σου) και να σχηματισεις ιδια γνωμη.Παντως ειναι ενα ηχειο με αριστο λογο τιμης-αποδοσης και με αρκετα καλο ηχο.Σε τι χωρο θα τα βαλεις,τιμηχανηματα εχεις και γενικα ποσα χρηματα θελεις να δωσεις για ηχεια?

Reaction score
1
tanto said:
Ο ΗΧΟΣ απλα διατυπωνει μια αποψη-γνωμη του δοκιμαστη,σημασια εχει να τα ακουσεις εσυ με συνοδα ιδιας κατηγοριας με τα δικα σου (και αν ειναι δυνατο με τον ιδιο ενισχυτη με το δικο σου) και να σχηματισεις ιδια γνωμη.Παντως ειναι ενα ηχειο με αριστο λογο τιμης-αποδοσης και με αρκετα καλο ηχο.Σε τι χωρο θα τα βαλεις,τιμηχανηματα εχεις και γενικα ποσα χρηματα θελεις να δωσεις για ηχεια?
Αναφέρομαι αναλυτικά εδώ http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=15984.0.
Ευχαριστώ

Reaction score
7.067
Διαβασα το θεμα και πραγματι ο χωρος ειναι πολυ δυσκολος και μαλλον θελει πολυ ψαξιμο στη τοποθετηση (πολλες δοκιμες εννοω).Τα ηχεια για το χωρο ειναι μια χαρα αλλα θα πρεπει να αποφυγεις να τα βαλεις κοντα σε τοιχους και αυτο μαλλον ειναι δυσκολο.Εχεις σκεφτει τη λυση δορυφορων -υπογουφερ? Θα ηταν αρκετα πιο ευκολη η τοποθετηση τους αλλα μαλλον ανεβαινεις αρκετα σε χρηματα και χρειαζεται πολυ ψαξιμο για να πετυχεις καλο συνδυασμο.

Reaction score
8
tanto said:
Συμφωνω με τον φιλο περι ΗΧΟΥ αλλα τα εχω κανει ακροαση ο ιδιος καθοτι με
ενδιεφεραν παλαιοτερα.
Η αποψη μου ειναι οτι εχουν πολυ καλη σχεση τιμης-αποδοσης & ειναι αρκετα ομορφα
σε ντιζαιν.Οσον αφορα την αποσταση απο τοιχους μην φανταστεις & τρελες διαφορες
σε db στα χαμηλα γιατι εχουν την οπη εκτονοσης μπροστα.
Νομιζω οτι για τα λεφτακια του ειναι ΟΚ!

Reaction score
14
Αν λάβω υπόψη μου τα ακούσματα που περίεγραψες στο άλλο post...νομίζω ότι θα μείνεις πολύ
ικανοποιημένος από τα status 8.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Skakinen said:
Ένα άλλο στοιχείο που με προβληματίζει είναι η διάλυση (??) της ROISTER όπως τυχαία είδα εδώ http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=12570.0.Να πάρω ηχείο από εταιρία που δεν υφίσταται πλέον;
H παλιά Roister δεν υπάρχει. Έχουν αναλάβει όμως κάποιοι άλλοι να την συνεχίσουν.

http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=8509.0

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.739
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab