εκλογες.....

Reaction score
17.820
Απάντηση: εκλογες.....

Σε ολες τις γυναικες μπορεις να βρεις κατι ομορφο: απο ομορφο προσωπο -χειλη,ματια- εως γυμνασμενο κορμι και πλουσιο,στητο στηθος.Αν τα δυο τελευταια στοιχεια προβληθουν καταλληλα,συνηθως αρκουν για να φουντωσει το αντρικο συστημα και ν αντιδρασει αναλογα...

Οι ρυτιδες δεν ειναι αποτρεπτικος παραγοντας στην εκλογη,οταν αυτες πλαισιωνονται απο εναν ευχαριστο χαρακτηρα και αυτοπεποιθηση στο λογο και την πραξη....,αντε κι ενα παχυ πορτοφολιο...

Πιστευω πως κανενας αντρας δεν θα σκουντουσε καμμια απο τις κυριες εξω απ το κρεβατι,αν αυτες του εδιναν την ευκαιρια να ερθει πολυ κοντα τους.

Επειδη ομως εχουμε εκλογες -στη θεωρια παντα- ,αν θα ημουν στην επιτροπη,θα λειτουργουσα ως ακολουθως: Ερωτικη αυρα και αγαλλιαση στην γενικη οψη, στο παρουσιαστικο - ντυμενη η ημιγυμνη.

Εχω παρατηρησει πως οι γυναικες απο την Κρητη -η αυτες με κρητικο επιθετο-διαθετουν γενικα ενα
απαραμιλλο σεξ απιλ οπως η Αλεξανδρακη για παραδειγμα.Το νουμερο 1 αυτης της στιγμης και η Μαρια Κορινθιου εκτος απο ευειδεις ειναι και αυτο που λεμε "σεξοβομβες"...!Το τελευταιο δεν εχει να κανει με τις επιδοσεις τους στον ερωτικο τομεα,που ομολογουμενως ισως να ειναι και πενιχρες,αλλα εχει να κανει με αυτο που εκπεμπουν σαν πρωτη ματια.

Η αποψη μου ειναι εντελως υποκειμενικη και ισως δεν θα πρεπε ν αναφερεται καθολου καθως ΔΕΝ εμπεριεχει την διαθεση η την επιθυμια να τις γνωρισω για ιδιοτελη σκοπο.

Reaction score
17.820
Απάντηση: εκλογες.....

Την κυρια του παμε πακετο,την εχω δει απο κοντα.Ηταν πολυ ομορφη στα νειατα της,αλλα θα ηταν καλο να αποδεχθει την ηλικα της και την ικανοποιηση και ομορφια που αυτη προσφερει τωρα,αντι να προσπαθει να μικροδειχνει με αντιαισθητικους τροπους.Την θαυμαζω γι αυτο που ειναι,οχι γι αυτο που θελει να φαινεται οτι ειναι.Την ηλικια της δεν την αναφερει,αλλα ειναι -για μενα-ασημαντος παραγοντας της ομορφιας και του ερωτισμου ετσι κι αλλιως.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.624