επιλογη ηχείων

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.018
Απάντηση: επιλογη ηχείων

Τι προτείνετε για ηχεία μπροστά και πίσω; Θα ήθελα τα πίσω να είναι μικρά εώς πολύ για να είναι και διακριτικά ενώ τα μπροστά Θα τα χρησιμοποιώ πιο πολύ αφού η μουσική είναι αυτό που Θα ακούω περισσότερο.
Ρίξε ένα βλέφαρο εδωνάς.

Reaction score
32
Καλησπέρα. Τα chario delfinus μπορούν να παίξουν με denon avr3313 ή marantz sr7008; Τα έχει ακούσει κανείς; Τι γνώμη έχετε;

D

deleted user 10898

Guest
Τα delfinus κατεβαίνουν στα 2.5 ohm και γενικα ειναι δύσκολο φορτίο παρόλη την υψηλή ευαισθησία.
Θα τα οδηγούσα με καλο τελικό η ολοκληρωμένο με ικανά ρεύματα για Να πάρω το maximum. Θα παίξουν και με τα ενισχυτικα που λες, αλλα μην περιμένεις και πολλα...

Reaction score
32
Καταρχήν σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θέλω να βάλω δυο μπροστινά για μουσική. Μου άρεσαν και αισθητικά, είδα ότι έχει καλά χαρακτηριστικά αλλά επειδή δεν γνωρίζω πολλά, ωστόσο προσπαθώ να μαθαίνω, σκέφτηκα ότι θα ήταν μια καλή προσθήκη. Ποιον ενισχυτή θα προτεινες να τα συνοδεύσει; O marantz που προανέφερα θα ήταν καλύτερος στο δέσιμο με τα ηχεία από ότι ο denon; Ο denon νομίζω έχει 6ohm και ο marantz 8ohm; Το ηχείο 4; Πως μεταφράζονται αυτά;

Reaction score
1
πρίν λίγες μέρες άκουσα και εγώ τα εν λόγω ηχεία και τα συμπεράσματα μου ήταν λίγο διαφορετικά όσο αφορά τα Triangle Quartete. τα θεώρησα αρκετά ζεστά και χωρίς ιδιαίτερο αέρα στις ψηλές. καλή ανάλυση, εντυπωσιακό χαμηλό, αλλά σε κομμάτια με πιάνο ήταν κάπως μουντά. καμμιά σύγριση με τη σπιρtάδα των audio physic. τα οποία με τη σειρά τους υστερούσαν σε όγκο χαμηλού. θα πρότεινα να κοιτάξεις και τα Martin Logan motion40, εξαιρετικής αισθητικής και με καλές κριτικές. προγραμματίζω βόλτα Αθήνα για να τα ακούσω πρίν καταλήξω στην αναζήτηση μου.

Reaction score
32
Εννοείς τα chario delfinus; Με τι πηγή τα ακουσες; Πιστεύεις ότι αξίζουν, για προσθήκη σε ένα denon avr3313 ως μπροστινά για μουσική;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης