επιλογη οικονομικων ηχειων δαπεδων

Reaction score
2.557
Πάρε αυτά που ακούς για καλύτερα...
Μη παιδεύεσαι τόσο.

Εγώ - αν διάλεγα από τα χαρτιά - θα έπαιρνα τα Roth...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: επιλογη οικονομικων ηχειων δαπεδων

Adok φιλε μου, τα Koda αστα απεξω απο το τετραλημμα γιατι ειναι σαν να εχεις βαλει Kia Picanto διπλα σε Mini Cooper Works. Τα αλλα δυο ειναι κοντα ηχητικα, ακουσε τα και διαλεξε με το αυτι.

Reaction score
43
σας ευχαριστω πολυ,τελικα θα εμπιστευτω εσενα tyler turden και θα παρω τα roth που μου ειχες προτηνει απο λημναιο.:107:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

πηγαινε, ακου τα πρωτα, και παρτα αν συμφωνει το αυτι σου. Το δικο μου αυτι ειναι διαφορετικο και ειναι συνδεδεμενο σε αλλο κεφαλι:142:

Reaction score
43
τελικα παρηγγειλα τα koda sl800f
και πηρα μαζι και τα sl601c και sl601s ολα μαζι πακετο 295ευρω.:103:

Reaction score
249

Καλα ολα αυτα ρε παιδια αλλα οταν παιρνεις 6 μεγαφωνα και 2 κρος και καμπινες με 220 € μια απλη διαιρεση αποκαλυπτει το κοστος του καθε εξαρτηματος και μη φανω ιδιοτελης επειδη πουλαω ηχεια (ετσι κι αλλιως δεν σωζομαι με τα 100 και θα τα κρατουσα και για το γιο μου αν μπορουσα) αλλα σε αυτα τα χρηματα μονο σε μεταχειρισμενο θα προτεινα (πχ καποιος πουλαει καποια βασης quad11

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

φιλε μου εχεις δικιο. Μια παραμετρος ειναι οτι το OLI3 ερχεται εδω πολυ φθηνοτερα απο οτι εχει εξω (250 λιρες Αγγλιας). Αναλογικα, στο εξωτερικο ειναι στην κατηγορια τιμης με κολωνες της Mission, Mordaunt Short... Αν ο Σαραβελλος ειχε την ιδια τιμολογειακη πολιτικη με τους αντιπροσωπους της Mission πχ, το ηχειο θα κοστιζε πανω απο 300 ευρω.

Το δευτερο ειναι οτι ακομα και 300 ευρω να δωσεις για κολωνα, ξερεις οτι δεν θα αγορασεις ουτε Roister 8.2, ουτε RS6. Στην συγκεκριμμενη περιπτωση αγοραζεις ενα ηχειο που η ηχητικη του ταυτοτητα ειναι αυτη του μικροτερου του αδερφου που ομολογουμενως παιζει πολυ καλα-οσο καλα παιζουν ηχεια των 200-250 ευρω, μονο που εχεις λιγο εξτρα μπασσο.

Reaction score
43
παντως παιδια σας ευχαρισρω ολους για τiς γνωμες σας.
να ρωτησω και κατι αλλο,εχω κaλωδιο για ηχεια 2x1,5mm,
το κεντρικο και τα τα μπροστινα ειναι στα 4 μετρα το πολυ
και οι δορυφοροι στα 7 με 8.ενταξει δεν ειναι το εναμισαρι,να βαλω 2x2,5mm;

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.432
Γενικά αν σε ενδιαφέρει το χαμηλό και η ένταση βάλε το 2,5. Μιλάμε για ίδια ποιότητα καλωδίου?

Reaction score
249

Καλα ολα αυτα ρε παιδια αλλα οταν παιρνεις 6 μεγαφωνα και 2 κρος και καμπινες με 220 € μια απλη διαιρεση αποκαλυπτει το κοστος του καθε εξαρτηματος και μη φανω ιδιοτελης επειδη πουλαω ηχεια (ετσι κι αλλιως δεν σωζομαι με τα 100 και θα τα κρατουσα και για το γιο μου αν μπορουσα) αλλα σε αυτα τα χρηματα μονο σε μεταχειρισμενο θα προτεινα (πχ καποιος πουλαει καποια βασης quad11

Reaction score
43
Re: Απάντηση: επιλογη οικονομικων ηχειων δαπεδων

αυτο ξαναπεστο.........
:138:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.977
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas