24 Νοεμβρίου 2010 #1 T tribecas Μηνύματα 355 Reaction score 1 ζητειται rack , απαραιτητως με ξυλινα μερη ( κατα προτιμηση ολο ξυλινο ) σε λογικη τιμη πανω του θα μπουν τουλαχιστον 4-5 κομματια Hi fi ευχαριστω
ζητειται rack , απαραιτητως με ξυλινα μερη ( κατα προτιμηση ολο ξυλινο ) σε λογικη τιμη πανω του θα μπουν τουλαχιστον 4-5 κομματια Hi fi ευχαριστω
24 Νοεμβρίου 2010 #2 argi "Επαγγελματίας" Μηνύματα 30.020 Reaction score 6.879 Απάντηση: ζητηση rack ποια ειναι η λογικη τιμη για σενα ?
24 Νοεμβρίου 2010 #3 T tribecas Μηνύματα 355 Reaction score 1 Απάντηση: ζητηση rack εξαρταται απο το αντικειμενο φιλε, παντως δε θελω κατι πολυ ακριβο, ειχα δει καποια στιγμη στο σαιτ ενα ωραιο ξυλινο ρακ στα 100-120 ευρω και μου εκανε. εκει περιπου βρισκομαι. σαν απολυτο μαξιμουμ για κατι που θα μου αρεσει παρα πολυ ας βαλουμε 180 ευρω. εσυ εχεις κατι ?
Απάντηση: ζητηση rack εξαρταται απο το αντικειμενο φιλε, παντως δε θελω κατι πολυ ακριβο, ειχα δει καποια στιγμη στο σαιτ ενα ωραιο ξυλινο ρακ στα 100-120 ευρω και μου εκανε. εκει περιπου βρισκομαι. σαν απολυτο μαξιμουμ για κατι που θα μου αρεσει παρα πολυ ας βαλουμε 180 ευρω. εσυ εχεις κατι ?
24 Νοεμβρίου 2010 #4 argi "Επαγγελματίας" Μηνύματα 30.020 Reaction score 6.879 Απάντηση: ζητηση rack δεν εχω
27 Νοεμβρίου 2010 #5 S soulidimis Μηνύματα 64 Reaction score 6 Απάντηση: ζητηση rack Γεια σου Κώστα, έχω ένα Standesign 5, που μπορεί να σε ενδιαφέρει. Αν θες στείλε μου π.μ. ή πάρε με τηλ. αν το έχεις ακόμα. Χαιρετώ, Τάσος.
Απάντηση: ζητηση rack Γεια σου Κώστα, έχω ένα Standesign 5, που μπορεί να σε ενδιαφέρει. Αν θες στείλε μου π.μ. ή πάρε με τηλ. αν το έχεις ακόμα. Χαιρετώ, Τάσος.
28 Νοεμβρίου 2010 #6 T tribecas Μηνύματα 355 Reaction score 1 Απάντηση: ζητηση rack καλησπερα κ' συγγνωμη για την καθυστερηση , ημουν εκτος απο λαθος μου , οταν ειπα ξυλινο εννοουσα στο χρωμα του ξυλου. δεν το διευκρινησα κακως γιατι και αλλοι μου στειλαν πμ. ευχαριστω πολυ αν υπαρχουν επιπλεον / νεες προτασεις ...καλοδεχουμενες ΥΓ: Τασο εχεις πμ.
Απάντηση: ζητηση rack καλησπερα κ' συγγνωμη για την καθυστερηση , ημουν εκτος απο λαθος μου , οταν ειπα ξυλινο εννοουσα στο χρωμα του ξυλου. δεν το διευκρινησα κακως γιατι και αλλοι μου στειλαν πμ. ευχαριστω πολυ αν υπαρχουν επιπλεον / νεες προτασεις ...καλοδεχουμενες ΥΓ: Τασο εχεις πμ.