ηχείο βάσης

Reaction score
28
γνώμες για ηχείο βάσης ...... προτιμήσεις για ακούσματα κλασικής , σύνολα δωματίου ,βιολοντσέλο, άριες μουσικές -συνθέτες20ου αιώνος σύγχρονοι συνθέτες πιάνου .... απαλές ψηλές όχι laid back μεσαίες ούτε προβολικές βέβαια και σωστό μπάσο όπου πρέπει... τιμή 600-800 ( μάλλον ζητάω πολλά..)

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
8.029
Ωραία όλα αυτά.
πες ότι υπάρχουν προτάσεις.
Δεν μας λες ενισχυτή; πηγή;
διαστάσεις χώρου.
τοποθέτηση ένα σκίτσο να έχουμε να λέμε (ελπίζω θέση ακρόασης όχι κολλητά στον πίσω τοίχο).
στάθμες που αρέσκεσαι να ακούς;

Reaction score
5.847
γνώμες για ηχείο βάσης ...... προτιμήσεις για ακούσματα κλασικής , σύνολα δωματίου ,βιολοντσέλο, άριες μουσικές -συνθέτες20ου αιώνος σύγχρονοι συνθέτες πιάνου .... απαλές ψηλές όχι laid back μεσαίες ούτε προβολικές βέβαια και σωστό μπάσο όπου πρέπει... τιμή 600-800 ( μάλλον ζητάω πολλά..)
https://www.avsite.gr/forum/threads/spendor-sa1-βάσεις.195340/

Reaction score
7.067

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.874
Αυτό φαίνεται ωραία επλογή, βέβαια ότι και να πάρεις σε βάσης κανονικά για να έχεις αυτό..
και σωστό μπάσο όπου πρέπει...
θα χρειαστείς και sub.. ;)

Reaction score
7.067
θα χρειαστείς και sub.. ;)
έχει να κάνει με τον χώρο,το στήσιμο,τις απαιτήσεις και φυσικά τα χρήματα.......όποιος μπορεί ,προφανώς και βάζει ένα καλό υπογούφερ σε ένα σύστημα με ηχεία βάσης (ή και δαπέδου).

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.874
έχει να κάνει με τον χώρο,το στήσιμο,τις απαιτήσεις και φυσικά τα χρήματα.......όποιος μπορεί ,προφανώς και βάζει ένα καλό υπογούφερ σε ένα σύστημα με ηχεία βάσης (ή και δαπέδου).
2.. :p 8-)

Reaction score
2.852
Συγγνωμη αλλα ολα αυτα που ζητας για να τα βρεις θα πρεπει εσυ να τ ακουσεις και ν αποφασισεις, δηλαδη θα στηριξεις την αγορα σου που φαινεται απαιτητικη και συγκεκριμενη στα αυτια των αλλων; Δε νομιζω να παει καλα αυτο, χωρις παρεξηγηση

Reaction score
2.288
Για αποσταση ακροασης 1.5-2μ σε δωματιο 10-12τμ δεν ζητας πολλα.

Reaction score
28
Ωραία όλα αυτά.
πες ότι υπάρχουν προτάσεις.
Δεν μας λες ενισχυτή; πηγή;
διαστάσεις χώρου.
τοποθέτηση ένα σκίτσο να έχουμε να λέμε (ελπίζω θέση ακρόασης όχι κολλητά στον πίσω τοίχο).
στάθμες που αρέσκεσαι να ακούς;
ενισχ.Yamaha as 2000 - πηγή, Yamaha cd-s303 +audiolab M-DAC -τα ηχεία θα μπουν σε βάσεις...στάθμες στη μέση ....
ευχαριστώ τους φίλους ...θα έχω υπ''οψιν μου τις παρατηρήσεις...

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.874
Και αυτά ίσως να έβλεπα στη θέση σου αν ο όγκος τους δεν ενοχλεί, είναι και λίγο πάνω απ' το μπάτζετ.. :rolleyes:

Θα ''ταιριάξουν'' με τον ενισχυτή σου ? 🤔
Δεν ξέρω..:idk:

• Like
Reactions: ika

Reaction score
2.288
ενισχ.Yamaha as 2000 - πηγή, Yamaha cd-s303 +audiolab M-DAC -τα ηχεία θα μπουν σε βάσεις...στάθμες στη μέση ....
ευχαριστώ τους φίλους ...θα έχω υπ''οψιν μου τις παρατηρήσεις...
Δεν μας ειπες διαστασεις χωρου και αποσταση ακροασης. Δηλαδη τα πιο σημαντικα απο οσα πρεπει να ξερει κανεις για να σου προτεινει κατι.

Reaction score
5.624
Εξαιρετικο με παρα πολυ καλο staging και αψογα πριμα λογο του amt presonus R80V2 και αν θελεις μπορεις να πας σε kali audio in8 V2 θα εχεις ποιο ομοιογενη ηχο χωρις τα πριμα του amt αλλα μπασσο σφικτο με ελεγχο απο χαμηλες μεχρι πολυ δυνατες εντασεις.Ειχα το presonus αλλα το v1 και πηγα σε kali audio in 8 v2 και θα μεινω για αρκετο καιρο μαζι τους. Ο ενισχυτης σου έχει preout οποτε μπαινουν ανετα. Αν εισαι Αθηνα και θελεις ελα για ακροαση. θα χρειαστεις δυο γιατι πωλουνται ανα τεμάχιο.

Reaction score
28
Και αυτά ίσως να έβλεπα στη θέση σου αν ο όγκος τους δεν ενοχλεί, είναι και λίγο πάνω απ' το μπάτζετ.. :rolleyes:

Θα ''ταιριάξουν'' με τον ενισχυτή σου ? 🤔
Δεν ξέρω..:idk:
υποθέτω πως ναι ..ούτως η άλλως αντιπρόσωπος είναι ο Nακας οπότε μπορώ να πάω να τα ακούσω....
με βάσεις και εντός budget
μια άλλη περίπτωση μπορεί να είναι και τα μικρότερα denton γιατί στον χώρο μου ήδη υπάρχουν και τα μεγάλα Yamaha Soavo -1 ....
Ααα, όμορφα..
Αν δεν του ''ξινίζουν'' τα μεταχειρισμένα ας το δει ο φίλος..
Τουλάχιστον αν δεν βάλει sub ας έχει καμπίνα - όγκο και 8'' driver.. ;)
όντως πολύ καλό ηχείο και μέσα στα γούστα μου...το έχω υπ'όψιν μου......όπως και το μικρότερο denton.....που όμως μπορεί να χρειαστεί και sub εδώ όμως υπάρχει και ο προβληματισμός ότι ο Yamaha δέχεται sub μόνο από την σύνδεση pre -out...δεν κροσσάρει δλδ..ως προς την σύνδεση...

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.743
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88