ηχεια για συνδεση με υπολογιστη...ενεργα ή οχι?

Reaction score
0
καλησπερα,σκεφτομαι να αγορασω καποια ηχεια για να τα συνδεσω με τον υπολογιστη μου.εχω διαβασει μερικα θεματα και σκεφτομαι ειτε για αυτα http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?products_id=6652&ref=bestprice
ειτε για τα roister emphasis 25 που προτεινατε σε ενα αλλο θεμα μαζι με ενα yamaha 797 και μια asus essence stx.το δωματιο ειναι περιπου 25τμ αλλα συνηθως θα ακουω στο 1 μετρο απο τα ηχεια και σε καποιες αλλες φασεις στα 3-4 μετρα περιπου(τα δαπεδου το ξερω οτι δεν πολυ κανουν αλλα ειναι πιο φιγουρατζιδικα για αυτο εχω κολλησει:116:).δεν ξερω και πολλα απο ηχεια και ακουω συνηθως trance και που και που οτι αλλο υπαρχει(ολα flac και οτι υπαρχει σε dvda).δεν ξερω καν αν κανουν τετοια ηχεια για την μουσικη που ακουω επειδη δεν εχουν sub, οποτε αμα μπορειτε προτεινετε οτι πιστευεται οτι θα ειναι καλυτερο.

ευχαριστω

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: ηχεια για συνδεση με υπολογιστη...ενεργα ή οχι?

αν ειναι να ακους στο 1μ απλα παιρνεις ενα ενεργο 6.5ιντσο με καμια 250αρια ευρω και καθαρισες. Στα 3-4μ θες ενα δαπεδου και αν θες εκτος του Ροιστερ κοιτα το Heco Victa 500 που ισως να τα βρεις (ειδικα σε Media Markt) φθηνοτερα απο τα 320 ευρω που εχουν τιμη εκκινησης περιπου. Για τη μουσικη που ακους ειναι οτι πρεπει.

Reaction score
2.215
Έχω ακούσει τρανς με τα μικρά μπερι σε σχετικά μικρό χώρο όμως και ήταν αποκάλυψη! Αλλά υποψιάζομαι ότι θα παίζουν καλά και σε μεγαλύτερους χώρους, αφού το παιδί που τα είχε τα έφερε και σε μπαρμπεκιου που κάναμε σε εξωτερικό χώρο , και ακόμη και εκεί βαρούσαν δυνατά! Δεν έχω εμπειρία από τα ηχεία - ενισχυτή που αναφέρεις, αλλά έχω διαβάσει τα καλύτερα, ειδικά σε σχέση με την τιμή τους. Δοκίμασε να τα ακούσεις όλα, αλλά η αίσθησή μου είναι ότι θα προτιμήσεις τα μονιτοράκια, αφού ειδικά για αυτή τη μουσική είναι εξαιρετικά (ειδικά το μπάσο, δυνατό, βαθύ, κοφτό, άψογο!)

Reaction score
0

ξερετε που μπορω να τα ακουσω?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

φιλε μου αν αποφασισεις για ενεργα, εχω να σου πω δυο τρεις συγκεκριμμενες λυσεις που εχω υποψη. Απλα σκεψου πως θα κινηθεις

Reaction score
0

αμα γινοταν να τα ακουσω και τα δυο θα το προτιμουσα γιατι δεν ξερω τι διαφορες υπαρχουν στον ηχο αναμεσα σε δαπεδου και στα ενεργα,αμα μου αρεσουν τα ενεργα θα τα προτιμησω γιατι συνηθως θα ακουω απο αρκετα κοντα οπως ειπα και ειναι και αρκετα φτηνοτερα.αμα απο την αλλη τα δαπεδου ειναι ανωτερα απο θεμα ηχου θα επιλεξω εκεινα.απο ενεργα ποια θα προτεινες για να εχω μια ιδεα για το τι να κοιταξω αμα τα βρω σε κανα μαγαζι και γινεται να τα ακουσω

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

εχει καποια ενεργα στο Πλαισιο να ακουσεις ενδεικτικα. Σε καποιο πιο κεντρικο καταστημα

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss