- Reaction score
- 100.666
Για πες μας τι διάβασες ντε...
Εγω παντως εκανα την πρωτη κινηση. Αλλαξα πορτα και εβαλα μια ασφαλειας σε πολυ σκουρο wenge χρωμα με πληρη ηχομονωση μεσα(σκεψου οτι δεν ακουω πλεον οταν καποιος ειναι απ εξω και φωναζει και το βασικο δεν ακουγομαι οπως πριν,αυτο το ειπαν τα υπολοιπα 8 ατομα της πολυκατοικιαςΝαι θυμάμαι το έγκλημα που έκανες και γύρισες σε 16:9!
Δε νομίζω να υπάρχει καλύτερη αίσθηση από μεγάλη curved οθόνη. Το ζητούμενο είναι άλλο κατά την άποψη μου και γι' αυτό δεν μπορώ να αποφασίσω. Η επιλογή του κατάλληλου υλικού που θα καλύψει τις αδυναμίες χώρων όπως ο δικός σου κι ο δικός μου και παράλληλα θα αναδείξει τον προβολέα (ή τουλάχιστον δε θα τον χαντακώσει).
Έχω καταναλώσει άφθονες ώρες το τελευταίο διάστημα μελετώντας. Το συμπέρασμα είναι ότι η "σωστή" οθόνη μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά σε χώρους που δεν είναι dedicated. Δυστυχώς υπάρχει και το ανάλογο τίμημα.
Ναι, έχει αρχίσει να το προσέχει κι η γυναίκα μου αυτό δυστυχώς!Γιώργο, μία κατηγορία μόνος σου εισαι.
![]()
Ναι η firehawk είναι μια καταπληκτική οθόνη για living room home cinema. Επειδή δε βλέπω να βρίσκω χρόνο σύντομα για να ανεβάσω το θέμα για τις οθόνες (θα το κάνω όμως σίγουρα), θα πω 2 πράγματα εδώ.Εγω παντως εκανα την πρωτη κινηση. Αλλαξα πορτα και εβαλα μια ασφαλειας σε πολυ σκουρο wenge χρωμα με πληρη ηχομονωση μεσα(σκεψου οτι δεν ακουω πλεον οταν καποιος ειναι απ εξω και φωναζει και το βασικο δεν ακουγομαι οπως πριν,αυτο το ειπαν τα υπολοιπα 8 ατομα της πολυκατοικιας, Επειδη η πορτα ειναι ακριβως διπλα στην οθονη απορροφα φως και εχω πολυ καλυτερη και σκοτεινη αισθηση απο πριν. Ακομα και σημερα ξυπνησα και αρχισα παλι τις δοκιμες.
Αυτα εχουν τα living room cinemas........
Τι εννοεις ομως οταν λες σωστη οθονη? ειδικα στο χώρο σου αυτη που εχεις ταιριαζει ωραια
Έχει. Έχω βάλει ένα νεφρό στις αγγελίες. Μόλις το πουλήσω θα την φέρω. Υπόψιν οι curved της SI έρχονται συναρμολογημένες και το υλικό προβολής είναι άκαμπτο. Καταλαβαίνεις πακέτο...σε curved εχει ?
Πάρε και τον έρωτα!
Πραγματικός γρίφος αυτές οι οθόνες! Είχα ψάξει κι εγώ πριν πάρω stewart. Πρέπει να είναι κορυφαίες.Έχουν φέρει demo κομμάτια; Μπορούμε να δούμε κάπου καμιά;
Η διαφορά σε σχέση με τότε είναι ότι δεν υπάρχει αντιπρόσωπος στην Ελλάδα. Είχα μιλήσει πριν από κανένα χρόνο και μου είπαν ότι δεν τις φέρνουν.
Οπισθιος φωτισμος ειναι για να μπερδευει το ματι ωστε να μην αντιλαμβανεται φαινομενα οπως ας πουμε hot spot?Πάρε και τον έρωτα!
Άσε τα γλειψίματα. Εγώ θα πάρω τον JVC του.Γιώργο, μία κατηγορία μόνος σου εισαι.
![]()
Πάρε τον, εμένα στο χώρο μου ο 500 παίζει σαν 900.Άσε τα γλειψίματα. Εγώ θα πάρω τον JVC του.![]()