καλώδια...(τελίτσες).....

Reaction score
766
Απάντηση: καλώδια...(τελίτσες).....

οκ..κατάλαβα...δοκιμή...όταν με το καλό έρθουν τα μηχανάκια...θα σας ξανα-ενοχλήξω να μου πείτε τι να προσέξω....thanks

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

εδω ειμεθα και η βροχα επιπται ραι θρου

Reaction score
766

πάντως argi έπεσα σε παλιότερα post δικά σου και άλλων μέμπερς εδώ, σε άλλα forum ...ξέρεις πετάω ενα σερτς στο γούγκλε και να....η μάχη με τα καλώδια....η μάχη με τα αντικραδασμικά...με τη "καλή" έννοια το λέω...δεν έχει "πάτο" τελικά το πράμα νομίζω... ψιλά νοήματα...περι ταινίες τέχνη που λεεί και ο φίλος εδώ
:116:

Reaction score
766

argi έστειλα mail στην kimber έτσι για να δω τι θα μου πουν για ταίριασμα με ηλεκτροστατικά και μου παν καλύτερα να πάω στο 12TC ή στο Monocle XL...εσύ γιατρέ τι λές?...(ρε προβλήματα που έχει ο κόσμος)...(σοβαρά προβλήματα όχι ψέματα!):609:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.933

εγώ λέω πως ένα φτηνό καλώδιο ηχείων, όπως το Goertz (4-5$ το πόδι αν θυμάμαι καλά) είναι κορυφαία λύση. Επίσης, μια χαρά λύση είναι και το χοντρό καλώδιο ηχείων της belden, που κοστίζει 3-4 ευρώ το μέτρο. Από κει και πάνω, αφήνω το θέμα σε άλλους, που δίνουν πιο πολύ σημασία σε αυτά τα πράγματα. Δυστυχώς (ή ευτυχώς) έχω πάψει να ασχολούμαι με ακριβά καλώδια (αν και παλιά το είχα ξεφτιλίσει το θέμα). Σίγουρα η kimber έχει καλά καλώδια, όπως κι η mogami κι άλλες μάρκες. Νόου πρόμπλεμ.

Reaction score
766

εγώ λέω πως ένα φτηνό καλώδιο ηχείων, όπως το Goertz (4-5$ το πόδι αν θυμάμαι καλά) είναι κορυφαία λύση. Επίσης, μια χαρά λύση είναι και το χοντρό καλώδιο ηχείων της belden, που κοστίζει 3-4 ευρώ το μέτρο. Από κει και πάνω, αφήνω το θέμα σε άλλους, που δίνουν πιο πολύ σημασία σε αυτά τα πράγματα. Δυστυχώς (ή ευτυχώς) έχω πάψει να ασχολούμαι με ακριβά καλώδια (αν και παλιά το είχα ξεφτιλίσει το θέμα). Σίγουρα η kimber έχει καλά καλώδια, όπως κι η mogami κι άλλες μάρκες. Νόου πρόμπλεμ.
Ναι φίλε...δίκιο έχεις...νομίζω και εγώ που έχω ασχοληθεί ελάχιστα με το θέμα, ότι τα κόστη είναι απαγορευτικά για τους κοινούς θνητούς όπως εγώ, και δε θα το φτάσω στα άκρα...ντάκσι άμα πάρω απο τα ηχεία μου το 80 με 85% αυτό που μπορούν να παίξουν,θα κάτσω να σκάσω για το υπόλοιπο 5 με 10%?...100% ποιός έχει...αν τόχει να ναι καλά να το χαίρεται και καμιά φορά ας μας καλέξει να το ακούσουμε...και με εισητήριο αμα λάχει!...θα δώσω τα φράγκα καλύτερα σε δισκάκια μουσικής ή κανά ταξιδάκι...κουβέντα κάνω μιας και έχω λίγο το μικρόβιο του "μαγκάιβερ" - μαστροχαλαστή:613:

Reaction score
766

επιμένω...καινούργια ερώτηση...έχει κανείς το εν λόγο πλὲϊερ (WesternDigital)....προβλήματα έχει;
θέλω να έχω ταινίες και μουσική σε ένα μέρος και να κατεβάζω απο ιντερνετ flack και sacd πολυκάναλα.....μπορούν να σταλούν τέτοιου είδους σήματα με το συγκεκριμένο μηχανάκι στον προενισχυτή για αποκωδικοποίηση;
υπάρχει dac που να συνδεθεί μεταξύ WD και προενισχυτή και να δέχεται τὲτοιου είδους σήματα, να κάνει καλύτερης ποιότητας αποκωδικοποίηση στα flack και sacds απ οτι τα dack του προενισχυτή (Denon);...

σας πρίζω το ξέρω αλλά είμαι λίγο πριν τις τελικές αποφάσεις και πάω για αγορά την άλλη βδομάδα...(προ -τελικό - πηγές κλπ)...κάθε γνώμη συνεκτιμάται...ευχαριστώ

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.309

sacd πολυκάναλα
Όχι.Δεν υπάρχει ψηφιακή εξαγωγή δεδομένων για το συγκεκριμένο φορμά.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

προσωπικα θεωρω πολυ πιο τιμια και ουδετερα τα Mogami απο τα kimber,
ειδικα του ρευματος ειναι μαυρα χαλια.............για τα λεφτα που ζητουν παντα..........οπως και τα καλωδια που προτεινε ο αυτιας ειναι εξαιρετικα για αυτο που κοστιζουν......

Reaction score
766

Όχι.Δεν υπάρχει ψηφιακή εξαγωγή δεδομένων για το συγκεκριμένο φορμά.
δηλ. sacd player και σύνδεση αναλογικά με τον προενισχυτή αν θέλω πολυκάναλο...κι αλλη συσκευή...να κάνω υπολογισμό...ευχαριστώ πολύ man!

Reaction score
766

παλιότερα είχα κάτι Vandersteen 1C τα οποία τα οδηγούσα με απλό καλώδιο....
όταν έβαλα "ειδικό" καλώδιο δεν άκουσα καμία διαφορά...μπορεί να φταίνε και τ αυτιά μου...
απλά ρωτάω στα ηλεκτροστατικά ηχεία γιατί δουλεύουν διαφορετικά και μπορεί τα καλώδια να κάνουν πιο δύσκολη τη δουλειά του ενισχυτή...thanks argi!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.358
Members
38.309
Νεότερο μέλος
dsisikis