κατασκευη αντικραδασμικης ταβλας sub woofer

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Θα ελεγα οτι εκτος απο τον κοπο δεν υπαρχει αλλος λογος για καποιον που θελει την μεγιστη προσφορα -προστασια να μην κατσκευασει μονος του μοα ταβλα.
Παμε καταρχην η ταβλα θα ειναι ακριβως στις διασστασεις του sub μας.δεν θα εξεχει τιποτα στην περιφερεια του.
Μετραμε τις διστασεις του sub Μας και το κανουμε 0,5 cm μικροτερο.Δηλαδη αν το σαμπ μας ειναι 50χ 50 το κανουμε 49,5 χ 49,5 .Θα εξηγησω το γιατι.Παιρνουμε ενα τεμαχιο ξυλο ( αν μπορουμε και πιο πολλα (ιδανικο 2-3) .
Το ξυλο καλο θα ειναι να ειναι κολλητο (τυπου παγκου κουζινας) .Κολλαμε τα ξυλα μεταξυ τους με ξυλοκολλα και στην συνεχεια τα ντυνουμε με μοκετα που ντυνουν τα sub αυτοκινητου
.Με τον καταλληλο τροπο βεβαια.Και στο τελος το σταθεροποιουμε με καρφια συραπτικου για ξυλο.
Τελος στο σημειο που εφαπτεται με το εδαφος αν μπορουμε βαζουμε κωνους.
Καλη τυχη

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.357
Bρε τι καλή τύχη!
Δώκε τπτ περισσότερα στοιχεία να περιορίσουμε τον παράγοντα τύχη.
Το ξύλο να είναι μασίφ;Κάποιο συγκεκριμένο είδος;Το mdf κάνει;Η μελαμίνη;Το corian;
Ποιός είναι ο κατάλληλος τρόπος για να το ντύσουμες;
Αν κάποιος δεν θέλει να χρησιμοποιήσει ξύλο αλλά μάρμαρο τί χρειάζεται;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: κατασκευη αντικραδασμικης ταβλας sub woofer

Ειπα ξυλο τυπου παγκου κουζινας.Ειναι αυτα τα τετραγωνα καδρονακια που ειναι κολλητα μεταξυ τους.Βασιακα τα κολλητα ξυλα σε σχεση με κατι μονοκοματο , αποδιδει πιο καλα.Στην θεωρια η αλλαγη υλικων και σε σχεση με την μαζα αυτων ψοφουν τους κραδασμους ευκολοτερα.Με σκληρα υλικα δεν εχω εμπειρια αν τα ντυσεις πως θα συμπεριφερθουν.
Κοιτα παρολο οτι στο εργοστασιο που δευλευα καποτε ειχε και τμημα ταπετσερικου.Ποτε δεν εδωσα σημασια πως ντυνουν.Χωρις εμεπιρια λοιπον πηρα λεπτη μοκετα και με λιγες δοκιμες βλεπεις πως ντυνεις .Μετα το καρφωμα ειναι ευκολο.
Βασικα αυτο θα ηταν να το ανεβαζαμε σε βιντεακι.
Οσο αφορα μαρμαρα γρανιτες και καθε ειδους <πετρα> ντυνουμε με τον ιδιο τροπο και κολλαμε με βενζινοκολλα, ή καποια <ελαστικη κολλα>
Τελος καποιοι κωνοι βοηθουν την ολη κατασταση.
Να θυμισω οτι η μοκετα (γκρι) εχει μαγαλο δεικτη waf και ειναι πιο φιλικη σε ενα μεσο χωρο

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.710

Ναι αλλά δεν ανφέρεις τι γίνεται με τις χροιές?
Ιδίως η μοκέτα , αμα είναι γκρι μπορεί να ψυχράνει λιγο τις χροιές.Εγω θα ήθελα κάτι πιο ζεστό σε μπορντώ η κόκκινο ας πούμε.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

εσυ να φας ενα νηστισιμο σαντουις ,που θες και ζεστασια καλοκαιρατικο , λες και δεν σε φτανουν τοσες σομπες και καμιναδες.Αν και ο ρεμπελος καπου σου εγραψε οτι βγαζουν μπουρμπουληθρες τα συνοδα σου.Οποτε κατι παραπανω θα ξερει

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.710

εσυ να φας ενα νηστισιμο σαντουις ,που θες και ζεστασια καλοκαιρατικο , λες και δεν σε φτανουν τοσες σομπες και καμιναδες.Αν και ο ρεμπελος καπου σου εγραψε οτι βγαζουν μπουρμπουληθρες τα συνοδα σου.Οποτε κατι παραπανω θα ξερει
Καλά ο ρέμπελος είναι μπουρμπουλήθρας ......
Τώρα για τις σόμπες τα εχουμε πει.Πολύ θα ήθελες αλλά δεν δύνασαι.
Οσο για τα νηστίσιμα τα αφήνω σε σένα , ε μέρες που είναι , και που νηστεύεις κιόλας απο height , ε νήστεψε και τα υπόλοιπα.Ούτως η άλλως ηχητικά σε μόνιμη νηστεία είσαι.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

yes patre:116:
μπεκρης-μεζε , παρεα με τον αλλο .

Reaction score
5

Καλά ο ρέμπελος είναι μπουρμπουλήθρας ......
Τώρα για τις σόμπες τα εχουμε πει.Πολύ θα ήθελες αλλά δεν δύνασαι.
Οσο για τα νηστίσιμα τα αφήνω σε σένα , ε μέρες που είναι , και που νηστεύεις κιόλας απο height , ε νήστεψε και τα υπόλοιπα.Ούτως η άλλως ηχητικά σε μόνιμη νηστεία είσαι.
Παλι με μενα τα εχεις βρε? Αλλα λογικο ειναι αφου καποιος (δηλαδη εγω) ειναι στην κορυφη και ο αλλος (δηλαδη εσυ) δεν μπορει να τον φτασει.... :136:
:135:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.710

Ε καλά όπως πάντα εχεις illusions.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.710

Οχι πέρα απο οτιδήποτε άλλο έχεις illusions οτι εχω μπουμπουλήθρες.
Κοίτα αγοράκι μου στο εχω ξαναπεί , εκεί που είσαι ήμουν , αλλά εδω που είμαι δεν θα έρθεις.

Reaction score
150
The muppet show..

[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Uh_aG5MzPVM&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Uh_aG5MzPVM&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.710

Ρε αντε να βάλεις καμιά cabaret να στανιάρεις εσυ.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αν βαλω καμπαρε θα πρεπει να βαλω και κοκκινο φωτακι απο εξω:126:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.357
Όπα λές ο Σώτος να έχει σκοπό να το κάνει αμέρικαν μπαρ;
Για αυτό να πήρε σαμπ σαν τραπεζάκια;