μαγκνεπανίτις (η γνωστή εμμένουσα και άκρως κολλητική νόσος)

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Απάντηση: μαγκνεπανίτις (η γνωστή εμμένουσα και άκρως κολλητική νόσος)

Ο λυκος αν και γερασε.............
Κοβει η γηραια πορνη την συνουσια........(σικ)
Αλλα τα ματια του λαγου ,αλλα της κουκουβαγιας(δεν κολλαει αλλα μου αρεσει):204::204::204:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.889

τα άδεια βαρελάκια μπύρας, παίζουν προσωρινά το ρόλο του διαχυτή, μέχρι να ετοιμαστούν όσα έχω παραγγείλει. η αλήθεια είναι ότι κάνουν δουλειά τα άτιμα τα μπυροβάρελα...

πάντως το δωμάτιο "ακούγεται" ισορροπημένα, λόγω του ειδικού σοβά που υπάρχει σε όλους τους τοίχους και ταβάνι, καθώς και του ειδικού ελαφρομπετού. αλλιώς, σε τέτοιο άδειο χώρο, τίποτα δε θα άκουγα, απολύτως τίποτα, θα ήταν ένα μεγάλο μπάχαλο....

το ultracurve είναι κλειστό, εκτός σύνδεσης πλέον.

από τη Lynx στέλνω με ξεχωριστά καλώδια AES/EBU το κάθε κανάλι στην κάθε πλευρά.
Στο ίδιο καλώδιο, που στη δικάναλη μουσική ταξιδεύει ένα κανάλι μοναχό του, κατά την ακρόαση χομ σίνεμα ταξιδεύει το κεντρικό από τη μια και το σαμπ από την άλλη. Πάντα σε AES/EBU, από Lynx.

Τα δυό πίσω κανάλια του χομ σίνεμα παν με ένα AES/EBU καλώδιο στο ultramatch για να οδηγήσουν τον τελικό στο μικρό κουτί στο πάτωμα.

Σε κάθε κρος γίνεται 4 δρόμων κροσάρισμα του σήματος. Τα δυο κρος ενώνονται μεταξύ τους με ένα utp που μεταφέρει τις πληροφορίες για το volume.

τα κρος είναι επίσης ....βαρέως τροποποιημένα.

Όλα τα μηχανήματα είναι πάνω σε ένα UPS το οποίο βρίσκεται εκτός χώρου ακρόασης.

κάρτα γραφικών για το χομ σίνεμα, matrox parhelia, είπαμε, έχω τα κολλήματά μου....:138:

το κεντρικό είναι το D-750.:145:

το μακάλαν είναι 12-κάρι.:126:

Το "αφρολέξ" είναι ρικοφόν. :143:

Reaction score
2.248

Λοπόν Κώστα βάζω στοίχημα ότι και το car σου κάπως έτσι θα είναι... αλά mad max :142:

Εύγε και πάλι

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Στο ...max... επεσες μεσα

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744

vlasis mode on''Βρέ τρελλιάρη φαρμακογιατρέ, πανάθεμα τα τσίπουρα πούχουμε ρουφήξει μαζί, πως τα κατάντησες ετσι τα ηχεία του μάστορα?''vlasis mode off.

Υποκλίνομαι στον ανώτατο μοντιφά Magnepan στήν Ελλάδα, για πιό εξω δεν ξέρω.
Στείλε το νημα αυτό στον Τζιμυ τον Γουίνυ και που ξέρεις , μπορεί να σε υιοθετήσει.

Reaction score
70
Οι μετασχηματιστές, που είναι έξω από το κουτί,δεν είναι λίγο επικίνδυνοι για κανένα μωρό ή μεγάλο που είναι περίεργος??:118::118:

Reaction score
892
Απάντηση: Re: μαγκνεπανίτις (η γνωστή εμμένουσα και άκρως κολλητική νόσος)

Οι μετασχηματιστές, που είναι έξω από το κουτί,δεν είναι λίγο επικίνδυνοι για κανένα μωρό ή μεγάλο που είναι περίεργος??:118::118:
όχι βρε, αν κάποιος τους πλησιάσει μια φορά... θα μάθει την επόμενη φορά να μένει μακρυάααα.:135:
Πάλι καλά που τους έχει αφήσει μονωμένους να λες:125:
άσε που αν αφήσεις το κινητό σου δίπλα φορτίζει χωρίς να μπεί στην πρίζα!

Υπάρχουν και άλλα πλεονεκτήματα, μπορείς να συνδέσεις αμπεροτσιμπίδα χωρίς να ακουμπήσεις κατσαβίδι...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Το UPS του φιλτατου Κωσταυτια

Reaction score
892

(έχει υποσταθμό της ΔΕΗ δίπλα στο υπόγειο του, κάτω απο το πάρκιν. Τα καλώδια περνάνε υπόγεια, απ'ευθείας στο υπόγειο του με τα ups/ενισχυτές και μετά πάνε στο υπόλοιπο σπίτι - και τα καλώδια αυτά ... δεν ειναι 6άρια:129::144:)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.889

Το UPS του φιλτατου Κωσταυτια
ενίσταμαι! παραπλάνησις κυρίες και κύριοι!:138::137: Αυτό είναι το δικό μου:

πριν από λίγους μήνες του άλλαξα μπαταρίες του χρυσού μου, 8 παίρνει το σκασμένο...:141:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.889

απίστευτο το πόσο λάθος εντύπωση μπορεί να δώσει ένας φωτογραφικός φακός για την αίσθηση του χώρου!
για την αίσθηση του χρόνου να δεις!

εσένα πάντως τέκνο μου, σε έχω σε πολύ φωτογραφικό υλικό, με διάφορους φακούς, κοίτα πχ αυτές πόσο νέο σε δείχνουν:

χεχεχεχεεχχεχε

ΥΓ. επαναλαμβάνω, όλες τις φωτός τις κάνετε κλικ αν θέλετε να τις δείτε μεγαλύτερες.

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.430
Re: Απάντηση: μαγκνεπανίτις (η γνωστή εμμένουσα και άκρως κολλητική νόσος)

Λοιπόν, αυτός ο χώρος έχει διαστάσεις 6,60 Χ 5,50. (για τις λοιπές εντυπώσεις, φταίει ο υπερευρυγώνιος που δίνει άπειρο βάθος).

Το ταβάνι έχει ύψος 3,30.

Μπραβο γιατρε μου, εκπληκτικη δουλεια!!!

για πες μου κατι, το σαμπ που "καθεται"???

Οι διαστασεις του δωματιου (1 προς 2.00 προς 1.67), ηταν επιλογη σου??? μπορουσε να γινει π.χ. μεγαλυτερο???

Οπωσδηποτε βεβαια, μολις μπουν τα Ντιφρακταλ θελουμε ξανα φωτος.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.889

Κώστα καμιά φώτο από την Lynx με τα AES θα δούμε;;;
μες στο πι-σο-κούτι είναι η λυνξ, τι να σου δείξω...

αν πάντως ψάξεις τις φωτός, θα δεις στο πάτωμα δεξιά, κάτω από το ultramatch, μια αρμαθιά XLR βύσματα, είναι από την λυνξ, τα περισσευάμενα.:126: (ποστ #86)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.889

το σαμπ κάθεται σε πλαστικά ποδάρια. δοκίμασα 5-6 άλλα ποδάρια, όπως κάτι κραδασμοαπορροφητικούς "φελλούς", που δεν είναι φελλός δηλαδή, ένα περίεργο τεχνητό βιομηχανικό υλικό είναι που βάζουν και κάτω από το μηχανισμό του ασανσέρ, αλλά δε μέτρησα διαφορά (ούτε άκουσα) και το άφησα στα ποδαράκια τα πλαστικά, που δεν είναι πολύ-πολύ σκληρό το υλικό τους (αυτό μου πρότεινε άλλωστε και μου προμήθευσε ο Μανώλης ο Τζωρτζάκης). Με ακίδες ήταν χειρότερα. έπαιζε και το πάτωμα...

το δωμάτιο έτσι το "βρήκα", είχαν ήδη μπει τα τούβλα, δε μπορούσα να το αλλάξω.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Τι μαγκνεπανίτις βρε κομπογιαννιτη;
Δηλαδή άμα σε ρωτήσουν τι ηχεία έχεις λες "Magnepan"; Βρε ουστ!
Ήταν Magnepan ένα φεγγάρι... Τώρα και τον Jim Winey να φέρεις στο τσαρδί σου για τυφλό test δεν τα γνωρίζει τα ηχεία του να χτυπάει τον πισινό του κάτω!

[Btw, μόνο όποιος έχει ασχοληθεί με ιδιοκατασκευή κάποιου "μεγάλου" tripath καταλαβαίνει πόσο χρόνο (κυρίως σε διάβασμα - το κολλητήρι είναι το εύκολο κομμάτι) και πόσο χρήμα έχουν από πίσω τους αυτοί οι ενισχυτές αλλά και πόσο πρόθυμος είναι ο Κώστας να τα μοιραστεί όλα αυτά με ανθρώπους που κουβαλάνε την ίδια αρρώστια με εκείνον... Ευχαριστώ για άλλη μια φορά.]

Reaction score
1.813

πω ρε φιλαρακ τι μας έκανες τώρα?

2003????

περνάνε τα έρμα τα χρόνιααααααα

Δηλαδή τα Τσάριο μου τα έχω καμιά 8ετία???? Σαν χθες νομίζω ότι ήτανε που τα πήρα τα πουλάκια μου...

ΥΓ:Αυτό το pc το είχα ξεχάσει ότι το είχα!

Reaction score
1.813

Ήταν Magnepan ένα φεγγάρι... Τώρα και τον Jim Winey να φέρεις στο τσαρδί σου για τυφλό test δεν τα γνωρίζει τα ηχεία του να χτυπάει τον πισινό του κάτω!
+ άπειρο!

Περισσότερο σε ευγενές PA φέρνει το πράμα! :139:

Reaction score
1.153

Γιατρέ μου,άπειρο ρισπέκτ!
Είσαι πηγή έμπνευσης για όλους μας, για να μην μω και λιγουλάκι ζήλειας.
:624:

Reaction score
181
Re: Απάντηση: μαγκνεπανίτις (η γνωστή εμμένουσα και άκρως κολλητική νόσος)

για την αίσθηση του χρόνου να δεις!

εσένα πάντως τέκνο μου, σε έχω σε πολύ φωτογραφικό υλικό, με διάφορους φακούς, κοίτα πχ αυτές πόσο νέο σε δείχνουν:

χεχεχεχεεχχεχε

ΥΓ. επαναλαμβάνω, όλες τις φωτός τις κάνετε κλικ αν θέλετε να τις δείτε μεγαλύτερες.
Να φκιάσω μια ερώτηξις.

Στις φωτό του Κακαλέα που ήταν νέος και ωραίος, εκείνο το σεσουάρ στο δάπεδο δίπλα στο σύστεμ τι ρόλο έπαιζε?
Μήν είχε ο ήχος πολύ υγρασία????

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.835
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon