μπερδεμα με Samsung F8000.

Reaction score
8
χαιρετω τους φιλους του avsite - οσους εχουν μεινει στην Αθηνα τετοιες μερες

πριν λιγες μερες και μετα απο 1 χρονο περιπου ψαξιμο κ αμφιταλαντευσεις κατεληξα στην αγορα μιας
samsung 55f8000.
αν και πηγαινα για την LG 960v για καθαρα πρακτικους λογους ,τελικα εγινε κατι που με "αναγκασε" να στραφω στην samsung

πολυ γρηγορα να πω οτι με το 1ο ανοιγμα εντυπωσιαστηκα αλλα μετα απο 2-3 μερες αρχισαν να ερχονται οι ανησυχιες.

και δεδομενου του 15Αυγουστου και πως δεν μπορω ευκολα να βρω ανθρωπους να με βοηθησουν (αφου ειναι διακοπες) πριν αρχισω τα τηλεφωνα κ ανησυχω αδικα (ελπιζω) τον κοσμο, θα ηθελα να ρωτησω εσας ,αν τυχον κανεις μπορει να βοηθησει

το μοντελο που αγορασα ειναι UE55F8000SL (made in Slovakia) μοντελο 2013 αγορασμενη πριν 10 μερες περιπου και εχει τωρα το firmware 1104 (το κατεβασε μονη της με το που την ανοιξα και συνδεθηκε στο router μου πριν προλαβω να επεμβω)

1η ανησυχια: το μενου της τηλεορασης ΔΕΝ εχει την επιλογη Smart LED (που ειναι αν δεν κανω λαθος ο ελεγχος του micro-dimming) δηλ. του πιο σημαντικου (κατα Samsung) χαρακτηριστικου και αυτου για το οποιο πληρωνεις παραπανω λεφτα απο οτι η σειρα 7000 !!!
διαβασα στο e-manual που εχει η τηλεοραση ενσωματωμενο (οχι τυπωμενο σε χαρτι) οτι το Smart LED ενδεχεται να ΛΕΙΠΕΙ αναλογα το μοντελο (!!??) και τη χωρα !!!???!!!

εκανα γκαφα ; επρεπε να ζητησω μοντελο συγκεκριμενο (περα απο το uef8000) ;;; η στην Ελλαδα φερνουν μονο τετοιες ;;
επισης: δεν ειναι βλακεια να μην το εχει ;
μπορω αραγε να κανω κατι ; π.χ. να ζητησω αλλαγη ;; η δεν προκειται .....

2η ανησυχια: προσπαθω απο προχθες να ενεργοποιησω το cinema black (για οσους δεν ξερουν ειναι μια ρυθμιση που μαυριζει τις οριζοντιες μπαρες σε μια ταινια cinemascope ωστε να μην διακρινονται απο το θεατη - αντι να ειναι γκρι γινονται πιο μαυρες !)
αυτη η ρυθμιση δουλευει οταν βλεπω τηλεοραση αλλα ειναι απενεργοποιημενη οταν σαν πηγη επιλεγω usb ή τη συνδεση με το pc μου μεσω all share.
δυστυχως HDMI δεν δοκιμασα γιατι δεν εχω dvd/blueray
ειναι δυνατον να λειτουργει το cinema black μονο στο τηλεοπτικο σημα ;;;

παρακαλω οποιον μπορει να βοηθησει παιδια γιατι στο internet δεν βρηκα κατι σχετικο για αυτα τα 2 πραγματα, και τηλεφ. στη samsung βγαινουν κατι κοπελιτσες που δε σκαμπαζουν γρι απο λεπτομεριες των προιοντων

Reaction score
8
χαιρετω τους φιλους του avsite - οσους εχουν μεινει στην Αθηνα τετοιες μερες

πριν λιγες μερες και μετα απο 1 χρονο περιπου ψαξιμο κ αμφιταλαντευσεις κατεληξα στην αγορα μιας
samsung 55f8000....................
παρακαλω οποιον μπορει να βοηθησει παιδια γιατι στο internet δεν βρηκα κατι σχετικο για αυτα τα 2 πραγματα, και τηλεφ. στη samsung βγαινουν κατι κοπελιτσες που δε σκαμπαζουν γρι απο λεπτομεριες των προιοντων
κανεις ρε παιδια ;
τιιποτα ;

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
ή δεν την έχει κανένα μέλος ή αν την έχει μπορεί να κάνει διακοπές

Reaction score
8
τελικα βρηκα καποιον ανθρωπο στο support της samsung και συνενοηθηκα.
οχι οτι ηξερε αυτα τα 2 χαρακτηριστικα (εγω του τα εξηγουσα) αλλα αφου συμβουλευτηκε τα χαρτια του μου ειπε πως το cinema black λειτουργει μονο στο τηλεοπτικο σημα (!!) (απιστευτο) και πως το smart LED δεν υπαρχει στα μοντελα που ερχονται στην Ελλαδα τουλαχ. μεχρι τις 55 ιντσες !

αυτα , εαν καποιος τυχει να εχει τις ιδιες αποριες

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.017
Members
38.277
Νεότερο μέλος
papoutsisy