- Reaction score
- 6.790
Κακίες.. Γιατί το λες αυτό;Αν είναι να φέρεις ειδικό εγκαταστάτη (και δεν είσαι DIYούης) μην κάνεις τίποτα ακόμα απ' ότι προτείνει ο ηλεκτρολόγος σου....
Και αν ο ηλεκτρολόγος του διαβάζει avsite?
Κακίες.. Γιατί το λες αυτό;Αν είναι να φέρεις ειδικό εγκαταστάτη (και δεν είσαι DIYούης) μην κάνεις τίποτα ακόμα απ' ότι προτείνει ο ηλεκτρολόγος σου....
Ναι, ακούστηκε λίγο κακία... και η αλήθεια είναι πως έχουν δει τα μάτια μου πολύ ότι να ναι από ηλεκτρολόγους...Κακίες.. Γιατί το λες αυτό;
Και αν ο ηλεκτρολόγος του διαβάζει avsite?
έτσι ακριβώς φίλε όπως τα λες. Και όλα τα καλώδια τρενάκι με έναν εργοδηγό στην αρχή .Ναι, ακούστηκε λίγο κακία... και η αλήθεια είναι πως έχουν δει τα μάτια μου πολύ ότι να ναι από ηλεκτρολόγους...
Αλλά για να μην κατηγορώ κάποιον που δεν ξέρω καν, να πω πως και ο καλύτερος ηλεκτρολόγος να είναι.... τα σχέδια του πιθανότατα θα ανατραπούν από τον εγκαταστάτη... δεν ξέρει τι καλώδια, που, πόσα..... μόνο για τα φώτα ξέρει (και αυτά δεν είναι σίγουρο πως θα μπουν όπου τα σκέφτηκε...)
Καλά, εσύ είσαι κατηγορία απο μόνος σου. χαχαχαχαΤα δικά μου ηχεία, όλα μαζί, τη ρίχνουν τη 16-αρα στο άναμμα..
Έχω βάλει 20-αρα για μοτέρ, Κ, που επιτρέπει διπλάσια αμπέρ στο ξεκίνημα...
Εσύ μάστορα έχεις πολλάααα βατ να διαχειριστείς. Είσαι άλλο επίπεδο τι να λέμε τώρα!Τα δικά μου ηχεία, όλα μαζί, τη ρίχνουν τη 16-αρα στο άναμμα..
Έχω βάλει 20-αρα για μοτέρ, Κ, που επιτρέπει διπλάσια αμπέρ στο ξεκίνημα...