νέο radio mp3 λόγω κλοπής

CAC

Reaction score
16
Μόλις μου κλέψανε το radio cd από το αυτοκίνητο μου και όπως καταλαβαίνετα ψάχνω να το αντικαταστησω άμεσα... :( Υπάρχει κάποια οικονομική πρόταση gia radio mp3 με usb και θύρα aux in για να συνδέω και το ipod (που επίσης μου κλέψανε)...

ευχαριστω!

Reaction score
41
Απάντηση: νέο radio mp3 λόγω κλοπής

Καλημέρα!
Υπάρχει μεγάλο πλήθος συσκευών με usb (και πιθανότατα line in)
Το θέμα είναι πόσα € σκέφτεσαι να ξοδέψεις.

ΥΓ: Είχες postάρει 2 φορές το ίδιο θέμα. Κράτησα αυτό με τίτλο "λόγω κλοπής"

CAC

Reaction score
16

Σκεφτομαι να δώσω γύρω στα 100 ευρώ...

Υγ. Συγγνωμη για το διπλό post

Reaction score
245

λεω να καταλήξω ανάμεσα σε αυτα τα δύο

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10040051&cmicc=skroutz

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10044641

τη βοήθεια σας παρακαλώ...
οι τιμες αυτες ειναι παρομοιες με εκεινες των κατασtηματων caraudio.δεν περνας και καμια βολτα απο κανενα μαγαζι να δεις ποσο σου το δινουνε????Τα ''σουπερ μαρκετ'' δεν ειναι και τοσο καλα σε θεματα επιστροφης,αν σου κατσει η στραβη.Σκεψου το λιγο αυτο.

CAC

Reaction score
16

δεν θα το αγορασω ΦΥΣΙΚΑ απο Κωτσόβολο! Για να δείξω τα δύο μοντέλα τα έβαλα... Ποιο να πάρω?

Reaction score
245

δεν θα το αγορασω ΦΥΣΙΚΑ απο Κωτσόβολο! Για να δείξω τα δύο μοντέλα τα έβαλα... Ποιο να πάρω?
Προσωπικα τα kenwood δεν τα παω με τιποτα γιατι ειναι ολο ζημιες και απο ηχο δεννννννννννν.Το οτι ειμαι κολημενος pioneerακιας το εχω δηλωσει εδω και παρα πολυ καιρο.Συμβουλεψου καποιo καταστημα caraudio φιλε μου και αν τα εχουνε εκει μπορεις και να τα ακουσεις κιολας.δικη σου η αποφαση.

Reaction score
245

Για να καταλαβεις..... το p88rs ii που πριν ενα χρονο πουλησα,δεν παιζοτανε με τιποτα.Αντιστοιχης τιμης kenwood ενος φιλου μου,επιανε πατο απο ηχο.Απλα στα χρωματα της οθονης και στα γραφικα του ειτανε πιο ομορφο,που για μενα δεν μετρανε αυτα.μετα απο 1,5 χρονο του κοπηκε η ταινια που συνδεει την προσοψη με το σωμα της πηγης και........ζαααααααπ,ενα 80αρι ευρω στον ποπο του για επισκευη.:143:

Reaction score
41

Πήγαινε για Pioneer & τοποθετημένο

Προσοχή: το ίδιο μοντέλο βγαίνει με πράσινο ή κόκκινο φωτισμό σε πλήκτρα και λευκή οθόνη ή και κόκκινα πλήκτρα με μπλε οθόνη.
Βρες αυτό που ταιριάζει καλύτερα στα μάτια σου ή στο όχημα σου

Reaction score
41

Λεπτομέρεια: ο συνδυασμός κόκκινα πλήκτρα-μπλε οθόνη/μαύρα γράμματα (που ταιριάζει σε οχήματα vag) κοστίζει 99€ ενώ πράσινα ή κόκκινα πλήκτρα με μαύρη οθόνη/λευκά γράμματα οθόνη κοστίζει 95€

CAC

Reaction score
16

Ευχαριστώ πολύ όλους. τελικά pionner + καλογερόπουλος = ΕΓΓΥΗΣΗ :) :) :)

Reaction score
1.269
Περαστικά φιλαράκι,θα περάσει.Σε όλους συμβαίνει..Τουλάχιστον δεν έχασες κανένα πανάκριβο,εμένα μου πήρανε 500€ μηχάνημα πριν 4 χρόνια.Και ένας φίλος μου τον είδε να τσεκάρει αμάξια για κλοπή..Ενας ναρκομανής είναι αλλά τι να κάνεις?Απλά παίρνεις μέτρα..

CAC

Reaction score
16

ευχαριστω φίλε! πιο πολύ είναι το σοκ παρά η ζημιά που λέει ο λόγος...

Reaction score
4.144

καλά , κλέβουν ακόμα στέρεο?
(εννοώ φτηνιάρικα)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.100
Members
38.408
Νεότερο μέλος
nikPIT