νεος με πολλες αποριες και ερωτηση για αγορα ενισχυτη+2 ηχειων

Reaction score
17
γεια σας ..νεος εδω και με πολλες αποριες.ελπιζω να μην γινω κουραστικος...

κανοντας μια μικρη ερευνα για ηχεια χαθηκα τελειως...ηχεια δαπεδου,ηχεια βασης και αλλα πολλα που διαβασα και που πραγματικα δεν ξερω ποιος τα λεει αντικειμενικα και ποιος οχι..ολα τα εχω διαβασει...

πχ καπου διαβασα :

1)για καλα μπασα οτι:ΚΑΝΕΝΑ ηχείο βάσης δε θα σου δώσει ΠΟΤΕ την γροθιά στο στομάχι όπως τα 2 * 8_άιντζα ή 10_άινζτα woofers...Ούτε 100% το feeling της μουσικής δεδομένου ότι τις χαμηλές τις 'ακούμε' και με το σώμα...Ειδικά άν ακούς ηλεκτρικές μουσικές και δυνατά...δύσκολα τα πράγματα με τα ηχεία βάσης...

2)δεν ξερω να παρω μέτριο ηχείο δαπέδου ή πολύ καλό βάσης???
καποιος ειχε γραψει πανω σε αυτο το θεμα:για τα χρηματα που διαθετεις και το χωρο σου, τα ηχεια δαπεδου ειναι μονοδρομος και το δικαιολογω αναφεροντας τα μειονεκτηματα της αλλης επιλογης:
Κατ΄αρχην θα πρεπει να εχεις χρονο για χασιμο ψαχνοντας για καταλληλες (στο υψος) και ταιριαστες (σε σχεδιαση οσον αφορα τις διαστασεις της κατοψης του ηχειου) βασεις. Οι βασεις θα επιβαρυνουν τον προυπολογισμο σου κατα 100 ως 200€, αρα για τα ηχεια μενουν καθαρα 500 ως 600.
Ομως, για να παρεις απο ενα ηχειο βασης τον ηχο που δεινει ενα δαπεδου κατηγοριας 700€, πρεπει να δωσεις πανω απο 1000€ + τις βασεις.

3):hi fi vs hi end ηχεια...ποια η διαφορα;

τωρα για την περιπτωση μου..παιζω τα mp3 απο το pc(συνδεω την καρτα ηχου m-audio firewire 410 του pc με εναν φτηνιαρικο ενισχυτη kenwood krf-v5050d που εχω).

οποτε θεωρωντας σαν πηγη ηχου την καρτα ηχου του pc,ψαχνω για ηχεια και ενισχυτη!
η απορια μου ειναι:απο την στιγμη που δεν εχω μια καλη πηγη ηχου οπως εναν καλο cd player,θα ειναι αχρηστη μια αγορα ενος καλου ενισχυτη και 2 καλων ηχειων οσο θα ακουω ετσι μουσικη?
ισως χαζη ερωτηση..αλλα,σαν πηγη ηχου ειναι εστω και λιγο καλο το playstation 3 Που εχω?

σκοπευω να χαλασω μεχρι 2200€ για ενισχυτη και τα 2 ηχεια..
τι θα μου προτεινατε;

ο χωρος που ειμαι ειναι 25 τμ και ακουω(και παιζω)πολυ jazz,rock και blues!
ευχαριστω και καλως σας βρηκα!

υ.γ.θα ηταν καλο καποιος να εκανε ενα καλο οδηγο αγορας και πληροφοριες για ηχεια...δεν βρηκα πουθενα εδω μεσα και νομιζω θα το ηθελε πολυς κοσμος....

Reaction score
19
γεια σας ..νεος εδω και με πολλες αποριες.ελπιζω να μην γινω κουραστικος...

κανοντας μια μικρη ερευνα για ηχεια χαθηκα τελειως...ηχεια δαπεδου,ηχεια βασης και αλλα πολλα που διαβασα και που πραγματικα δεν ξερω ποιος τα λεει αντικειμενικα και ποιος οχι..ολα τα εχω διαβασει...

πχ καπου διαβασα :

1)για καλα μπασα οτι:ΚΑΝΕΝΑ ηχείο βάσης δε θα σου δώσει ΠΟΤΕ την γροθιά στο στομάχι όπως τα 2 * 8_άιντζα ή 10_άινζτα woofers...Ούτε 100% το feeling της μουσικής δεδομένου ότι τις χαμηλές τις 'ακούμε' και με το σώμα...Ειδικά άν ακούς ηλεκτρικές μουσικές και δυνατά...δύσκολα τα πράγματα με τα ηχεία βάσης...

Σωστό. Μπορείς να πάρεις όμως 2 ηχεία βάσης και αργότερα να προσθέσεις ένα sub.

2)δεν ξερω να παρω μέτριο ηχείο δαπέδου ή πολύ καλό βάσης???
καποιος ειχε γραψει πανω σε αυτο το θεμα:για τα χρηματα που διαθετεις και το χωρο σου, τα ηχεια δαπεδου ειναι μονοδρομος και το δικαιολογω αναφεροντας τα μειονεκτηματα της αλλης επιλογης:
Κατ΄αρχην θα πρεπει να εχεις χρονο για χασιμο ψαχνοντας για καταλληλες (στο υψος) και ταιριαστες (σε σχεδιαση οσον αφορα τις διαστασεις της κατοψης του ηχειου) βασεις. Οι βασεις θα επιβαρυνουν τον προυπολογισμο σου κατα 100 ως 200€, αρα για τα ηχεια μενουν καθαρα 500 ως 600.
Ομως, για να παρεις απο ενα ηχειο βασης τον ηχο που δεινει ενα δαπεδου κατηγοριας 700€, πρεπει να δωσεις πανω απο 1000€ + τις βασεις.

Δε νομίζω ότι υπάρχουν μονόδρομοι. Εκεί που θα βάλεις τις βάσεις, στον ίδιο χώρο θα βάλεις και τα ηχεία δαπέδου.

3):hi fi vs hi end ηχεια...ποια η διαφορα;

Ο όρος hi-end χρησιμοποιείτε ευρέως σε όλα τα προϊόντα της αγοράς, για να περιγράψει ότι ένα είδος είναι στο πάνω άκρο του φάσματος (πολύ ακριβό δηλαδή).

τωρα για την περιπτωση μου..παιζω τα mp3 απο το pc(συνδεω την καρτα ηχου m-audio firewire 410 του pc με εναν φτηνιαρικο ενισχυτη kenwood krf-v5050d που εχω).

οποτε θεωρωντας σαν πηγη ηχου την καρτα ηχου του pc,ψαχνω για ηχεια και ενισχυτη!
η απορια μου ειναι:απο την στιγμη που δεν εχω μια καλη πηγη ηχου οπως εναν καλο cd player,θα ειναι αχρηστη μια αγορα ενος καλου ενισχυτη και 2 καλων ηχειων οσο θα ακουω ετσι μουσικη?
ισως χαζη ερωτηση..αλλα,σαν πηγη ηχου ειναι εστω και λιγο καλο το playstation 3 Που εχω?

σκοπευω να χαλασω μεχρι 2200€ για ενισχυτη και τα 2 ηχεια..
τι θα μου προτεινατε;

ο χωρος που ειμαι ειναι 25 τμ και ακουω(και παιζω)πολυ jazz,rock και blues!
ευχαριστω και καλως σας βρηκα!

υ.γ.θα ηταν καλο καποιος να εκανε ενα καλο οδηγο αγορας και πληροφοριες για ηχεια...δεν βρηκα πουθενα εδω μεσα και νομιζω θα το ηθελε πολυς κοσμος....

Εγω γενικά είμαι υπέρ των ηχείων δαπέδου για το σώμα, το μπάσο κτλ, αρκεί να μην κοστίζουν κάτω από 1000 Ευρώ. Το συγκεκριμένο όριο είναι σύμφωνα με το δικό μου γούστο και τελείως υποκειμενικό φυσικά.

Για blues, jazz... τα ηχεία που έχω Focal Chorus 816v είναι κορυφαία. Έχουν "γλυκό" ήχο, "αχρωμάτιστο", αναλυτικό με πάρα πολύ καλή έφεση στα "φυσικά" όργανα και τις φωνές (1150 Ευρώ τα δίνουν οι περισσότεροι). Σου τα προτείνω ανεπιφύλακτα. Να πας κάπου να τα ακούσεις οποσδήποτε με τα CD σου. Πριν πας όμως να ρωτήσεις τον μαγαζάτορα αν είναι στρωμένα, γιατί θέλουν πολλές ώρες και η διαφορά είναι σημαντική.

Άλλες επιλογές για 'μένα θα ήταν τα Triangle και τα Yamaha Soavo τα δαπέδου (τα soavo πάνε γύρω στα 1500 Ευρώ). Αλλά για την μουσική σου τα Focal πιστεύω ότι είναι καλύτερα.

Για ενισχυτή θα σου πρότεινα τον καινούριο Yamaha AS1000 που πήρε το βραβείο EISA φέτος (1000 Ευρώ).

Πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος συνδιασμός έχει πάρα πολύ καλό value for money και είναι ότι πρέπει για τη μουσική που ακούς.

μια χαρά είναι το player που έχεις. Καλύτερα να δώσεις τα λεφτά που έχεις σε ηχεία και ενισχυτή παρά σε player. μεγαλύτερο θα είναι το κέρδος σε ήχο. Τα ηχεία είναι το σημαντικότερο κομμάτι, μετά ο ενισχυτής και στο τέλος πάει το player.

Καλή συνέχεια και καλος ήρθες.

Reaction score
250
Απάντηση: νεος με πολλες αποριες και ερωτηση για αγορα ενισχυτη+2 ηχειων

Αγαπητέ Φίλε

1) Καλώς όρισες στην παρέα μας !!! :619:

2) Αν δεν σκοπεύεις να τοποθετήσεις τα ηχεία σου σε

βιβλιοθήκη (ή κάτι ανάλογο) αλλά σε βάσεις τότε δεν

υπάρχει κανένας λόγος να ακολουθήσεις τέτοια επιλογή.

3) Ένα καλοσχεδιασμένο ηχείο δαπέδου που η ορθή

προβολή του πάνω στο δάπεδο στήριξης είναι ίσως και μικρότερου

εμβαδού από το αντίστοιχο του κάτω μέρους μιας καλής βάσης είναι η λύση.

Θα σου πιάσει τον ίδιο ή και λιγότερο χώρο.

Και θα έχεις το πλεονέκτημα του μεγαλύτερου όγκου καμπίνας.

Κάτι που κατά τεκμήριο οδηγεί σε λιγότερους συμβιβασμούς

τον σχεδιαστή-κατασκευαστή στην σχεδίαση φόρτισης του

χαμηλού.

4) Θα σου προτείνω ανεπιφύλακτα ένα συνδυασμό που μετά

από εξονυχιστικό έλεγχο βρέθηκε ότι αποδίδει θαυμάσια και έχει

σαφώς audiophile-high end χαρακτηριστικά.

Ηχεία: Roister status 8.2 . Εξαιρετική

υλοποίηση για το κόστος τους.Καλή καμπίνα,καλές μονάδες, καλό

κροσσόβερ,ευαίσθητο,κομψό και εξαιρετικά φιλικό στους ενισχυτές.Ήχος

υψηλού επιπέδου και στερεοφωνική εικόνα κορυφαία.

Ενισχυτής : Audiocraftworks THE SCOUT MK II .

Ένας εξαιρετικά αξιόπιστος και πολύ καλός ηχητικά λαμπάτος

ενισχυτής από ένα μάστορα βαθύ γνώστη της λαμπάτης

ενίσχυσης.

Ένας συνδυασμός με φυσικό και δυναμικό ήχο για κάθε είδος

μουσικής.

Είναι σαφώς μέσα στο διαθέσιμο μπάτζετ και έχεις άμεση υποστήριξη

και σοβαρό σέρβις κάθε στιγμή.

Σημειωτέον ότι το συγκεκριμένο ηχείο παίζει εξαιρετικά και με τον

μικρό Trends+tripath των 150 Eu..

Reaction score
19
Τώρα τι να πω.... Έχω και προϊστορία στο forum.... Ας τα πει κανένας άλλος καλύτερα....

Αντε καλό απόγευμα και καλή συνέχεια

Reaction score
250
Απάντηση: Re: νεος με πολλες αποριες και ερωτηση για αγορα ενισχυτη+2 ηχειων

Τώρα τι να πω.... Έχω και προϊστορία στο forum.... Ας τα πει κανένας άλλος καλύτερα....

Αντε καλό απόγευμα και καλή συνέχεια
Μήπως θα μπορούσες να γίνεις πιο σαφής ;

Η επαρκής τεκμηρίωση και ο σαφής λόγος δεν έβλαψε ποτέ

κανένα!

Αντίθετα οι ασάφειες και τα αμφιλεγόμενα υπονοούμενα δεν

οδηγούν πουθενά .

Παρακαλώ για διασαφηνίσεις και περιμένω .

Reaction score
19
Βασικά την γνώμη μας λέμε και όλες οι γνώμες είναι υποκειμενικες, οπότε λάθος μου που αντέδρασα με αυτόν τον τρόπο. Sorry.

Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι θεωρώ πως 2 ηχεία που κοστίζουν 760 Ευρώ όπως τα Roister δεν πιστεύω ότι μπορούν να αποδώσουν σε επίπεδο hi-end, σε επίπεδο δηλαδή που θα απέδιδαν 2 ηχεία των τρειων και πάνω χιλιάδων Ευρω με οποιονδήποτε ενισχυτή και να παίξουν μαζί. Και επιδή το ποιό σημαντικό κομμάτι του συστήματος είναι τα ηχεία, πιστεύω ότι είναι χαζομάρα να δώσει κάποιος μόνο το 1/3 των χρημάτων που διαθέτει στα ηχεία και να περιμένει από τον ενισχυτή να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Σε οποιαδήποτε ηχεία των 600-800 ευρώ κολήσουμε έναν ενισχυτή των 1000+ Ευρώ θα εντιπωσιαστούμε από αυτό που θα ακούσουμε. Πιστεύω όμως, ότι είναι πολύ καλύτερο το αποτέλεσμα αν τα πράγματα γίνουν ανάποδα. Αν δηλαδή δώσει κάποιος περισσότερα για ηχεία και λιγότερα για ενισχυτή.

Reaction score
250
Απάντηση: Re: νεος με πολλες αποριες και ερωτηση για αγορα ενισχυτη+2 ηχειων

Βασικά την γνώμη μας λέμε και όλες οι γνώμες είναι υποκειμενικες, οπότε λάθος μου που αντέδρασα με αυτόν τον τρόπο. Sorry.

Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι θεωρώ πως 2 ηχεία που κοστίζουν 760 Ευρώ όπως τα Roister δεν πιστεύω ότι μπορούν να αποδώσουν σε επίπεδο hi-end, σε επίπεδο δηλαδή που θα απέδιδαν 2 ηχεία των τρειων και πάνω χιλιάδων Ευρω με οποιονδήποτε ενισχυτή και να παίξουν μαζί. Και επιδή το ποιό σημαντικό κομμάτι του συστήματος είναι τα ηχεία, πιστεύω ότι είναι χαζομάρα να δώσει κάποιος μόνο το 1/3 των χρημάτων που διαθέτει στα ηχεία και να περιμένει από τον ενισχυτή να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Σε οποιαδήποτε ηχεία των 600-800 ευρώ κολήσουμε έναν ενισχυτή των 1000+ Ευρώ θα εντιπωσιαστούμε από αυτό που θα ακούσουμε. Πιστεύω όμως, ότι είναι πολύ καλύτερο το αποτέλεσμα αν τα πράγματα γίνουν ανάποδα. Αν δηλαδή δώσει κάποιος περισσότερα για ηχεία και λιγότερα για ενισχυτή.
Επίτρεψέ μου αγαπητέ Φίλε να έχω διαφορετική άποψη !

Στον χαοτικό χώρο του audio ,που ο καθένας κοστολογεί

τα προϊόντα του με υψηλό ποσοστό αυθαιρεσίας, υπάρχουν

κάποια προϊόντα που είναι πραγματικές ευκαιρίες-κελεπούρια.

Το να τα εντοπίζεις και να επισημαίνεις το πόσο καλή αγορά

είναι επιβάλλεται. Ειδικά αν έχεις γράψει πολλά χιλιόμετρα

στον χώρο και μπορείς να ξεχωρίζεις τα πραγματικά καλά

προϊόντα ανεξάρτητα τιμής.

Τα ηχεία που έχω στο σπίτι μου αυτή την στιγμή ξεπερνούν σε

κόστος τα 20.000 Εu.Άρα δεν είμαι εκ πεποιθήσεως των φτηνών

επιλογών.

Όταν λοιπόν αναφέρθηκα στην συγκεκριμένη πρόταση γνώριζα

πολύ καλά τι έλεγα.

Στερεότυπα αναλογίας τιμών στον χώρο των συστημάτων δεν

υπάρχουν .Όσοι τα υιοθετούν είναι ή αφελείς ή δεν γνωρίζουν

πολύ καλά το αντικείμενο.

Τα ηχεία αυτά είναι εξαιρετικά και σαφώς μπορούν να δώσουν

επαρκέστατες audiophile λύσεις.

Τα δοκιμάζω στον χώρο μου εδώ και 9 μήνες περίπου σε πολλά

set up.

Και πίστεψέ με αποδίδουν πραγματικά πολύ καλά με ένα πλήθος

ετερόκλητων ενισχυτικών (από "ψηφιακούς" TRENDS μέχρι

λαμπάτους ολοκληρωμένους με 211 στην έξοδο και 300Β στην

οδήγηση).........

Reaction score
17

παιδια σας ευχαριστω ππολυ για τις απαντησεις!
με την πρωτη ευκαιρια θα προσπαθησω να ακουσω τον εξοπλισμο που μου προτεινατε!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.916

Λοιπόν, είστε όλοι άσχετοι. Ακούστε να μαθαίνετε. Πρώτον, ο Άρης είναι μεγάλη κοροϊδάρα, γιατί τα ηχεία του έχουν καμπίνες από πραγματικό ξύλο, κι αυτό δεν το διαφημίζει κατάλληλα. Μόνο που δεν έχω ανακαλύψει ακόμα από πού τις προμηθεύεται, για να του τη βγω από γωνία. 760 ευρώ αυτός; 2760 εγώ! Θέλω να πω δηλαδής, πως θα μπορούσε χαλαρά να πουλάει τα 8.2 τρία χιλιαρικάκια street price. Εκεί να βλέπατε πώς θα έπαιζαν τα ηχεία. Εκεί χαμηλά που είναι στα 800 ευρά, τί να παίξουν τα καημένα! Πνίγονται από τη μούχλα!

Η άλλη χαρακτηριστική περίπτωση μεγάλης κοροϊδάρας είναι ο Σπέρτος, αλλά αυτός έχει τουλάχιστον τη δικαιολογία της λεπτής αλουμινένιας πρόσοψης – εξ ου και η σχετική λέπτυνση που έχουν οι ενισχυτές του πάνω από τα 260 κήζ. Δε φταίει κανένας άλλος, αυτός φταίει, που δε βάζει αλουμινένια πρόσοψη παχιά καμιά 25ριά χιλιοστά και ένα μάτσο γυαλιστερά μπε εμ βε –μπαρδόν, βε μπε τε από πίσω. Μ’ αυτές τις καίριες αναβαθμίσεις θα μπορούσε χαλαρά να χρεώσει τον σκάουτ τέσσερα χιλιαρικάκια, οπότε το μηχανάκι θα κεντούσε πολύ πάνω από το entry level high end, φλερτάροντας το real high end. Μη σας πω δηλαδή ότι θα μπορούσε να βάλει και πυκνωτές πέιπερ ιν όιλ, οπότε θα είχε καβατζώσει για τα καλά το ultra high end. Αλλά είπαμε. Για τέτοιες καίριες αναβαθμίσεις χρειάζεται υψηλή τεχνογνωσία.

Πάντως, η πρόταση του Γιώργου δεν με βρίσκει σύμφωνο. 1150 ευρά τα ηχεία συν 1000 ευρά ο Yamaha, μουμπλέ μουμπλέ, το πράμα πάει πολύ. Να μείνει κανένα φράγκο και για καβλώδια ρε παιδιά. Πού πάμε χωρίς καβλώδια; Δεν είπαμε πως το 10% του συστήματος πρέπει να πάει στα καβλώδια;

Reaction score
19
Τα συγκεκριμένα ηχεία προσωπικά δεν μου αρέσουν. Και αυτό δεν έχει να κάνει με την τιμή τους αλλά με το προσωπικό μου γούστο. Απλά ανέφερα την τιμή γιατί είναι κάτι ποιό αντικειμενικό από το γούστο του καθ' ενός. Μπορεί να έχεις δίκιο και να είναι κορυφαία, και να μην τα άκουσα με τον κατάλληλο ενισχυτή, αν και δε νομίζω, γιατί τα άκουσα με διάφορους. Και δεν είναι ότι είμαι προκατηλημένος, γιατί είχα διαβάσει review, μου άρεσε και η τιμή και είχα πάει αποφασισμένος σχεδόν, πριν τα ακούσω για να τα αγοράσω. Αλλά.... δεν μου έκαναν κλικ.

Reaction score
17

λοιπον πηγα σημερα μια βολτα απο media markt για να παρω μια οθονη pc και επ ευκαιριας ειπα να ακουσω κανα ηχειο...
απο ολα οσα ειχε εκει μεσα μου αρεσαν πιο πολυ τα canton ergo δεν θυμαμαι ποια ομως...συγκεκριμενα τα δινουν μου ειπε 800€ επειδη καποιο καινουριο βγηκε και αυτα επεσαν απο 1100 περιπου στα 800...μου ειπε μαλιστα οτι δεν τα εχουν καιρο εκει αλλα μολις δυο μερες που τα εχουν βγαλει στην εκθεση...
ηταν πολυ ωραιο ηχειο,ποιο ωραιο απο τα Roister status 8.2 που μου προταθηκαν ποιο πανω..τα roister κατι εχαναν σε μπασο και τα canton ηταν πιο ...warm
τα ακουσα με εναν ενιχυτη denon pma 700...
τι γνωμες εχετε γιαυτο το set up?εμενα μου αρεσε αλλα νομιζω οτι δεν ηταν και κατι το φοβερο..απλα καλος ηχος αλλα μεχρις εκει...

Reaction score
250

λοιπον πηγα σημερα μια βολτα απο media markt για να παρω μια οθονη pc και επ ευκαιριας ειπα να ακουσω κανα ηχειο...
απο ολα οσα ειχε εκει μεσα μου αρεσαν πιο πολυ τα canton ergo δεν θυμαμαι ποια ομως...συγκεκριμενα τα δινουν μου ειπε 800€ επειδη καποιο καινουριο βγηκε και αυτα επεσαν απο 1100 περιπου στα 800...μου ειπε μαλιστα οτι δεν τα εχουν καιρο εκει αλλα μολις δυο μερες που τα εχουν βγαλει στην εκθεση...
ηταν πολυ ωραιο ηχειο,ποιο ωραιο απο τα Roister status 8.2 που μου προταθηκαν ποιο πανω..τα roister κατι εχαναν σε μπασο και τα canton ηταν πιο ...warm
τα ακουσα με εναν ενιχυτη denon pma 700...
τι γνωμες εχετε γιαυτο το set up?εμενα μου αρεσε αλλα νομιζω οτι δεν ηταν και κατι το φοβερο..απλα καλος ηχος αλλα μεχρις εκει...
Χωρίς να γνωρίζω τα συγκεκριμένα CANTON (που ενδέχεται να είναι

εξαιρετικά ηχεία και μια πολύ καλή αγορά) έχω να

παρατηρήσω ότι οι συνθήκες ακρόασης στα mediamarkt είναι

τουλάχιστον άθλιες και εύκολα μπορούν να

οδηγήσουν σε λάθος εκτιμήσεις.

Υπό κατάλληλες-σωστές συνθήκες ενδέχεται το ROISTER να "παίζει"

καλύτερα από το CANTON όπως ενδέχεται η διαφορά υπέρ

του CANTON να είναι μεγαλύτερη απο αυτή που αντελήφθης....

Reaction score
17

για θεσσαλονικη που πηγα εγω μιλας;και αν ναι γιατι το λες αυτο;

Reaction score
17

αλλη μια απορια...
εχω εναν πολυκαναλο 5.1 ενισχυτη kenwood krf-v5050d
σε αυτον :
>συνδεω 5 ηχεια jamo και ενα jamo subwoofer
>συνδεω μεσω της οπτικης ινας το plastation 3
>συνδεωτο nova
>συνδεω το video

η απορια μου ειναι η εξης:για εναν τετοιας χρησης ενισχυτη δηλαδη στην ουσια μονο για να ακουω τα εργα και τα παιχνιδια plastation,χριεαζεται να το ψαξει καποιος πολυ για ακριβο ενισχυτη ή σε αυτην την περιπτωση δεν χρειαζεται και τοσο γιατι δεν ακους τοσο πολυ την λεπτομερεια;

με λιγα λογια...ενας ..οποιοσδηποτε ενισχυτης των..300 ευρων θα σου κανει μια χαρα δουλεια;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας