Most visitors online was 3118 , on 23 Apr 2025
δλδ ποιο σετ ενοεις? δεν εχω παρει ακομα αποφασηAν δοκιμάσεις τα δυο link φαίνεται οτι έχει παρθεί η απόφαση!!
79ε τα hertz και 74-75ε τα soundstream. εσυ τα εχεις ακουσει τα soundstream? γιατι εγω εχω 6,5 hertz μπροστα και εχουν πολυ ποιοτικο ηχοKαι τα δυο link στο ίδιο βγάζουν.
Σαν κατασκευή τα sst μου αρέσουν καλύτερα αλλά αν είναι ακριβείς οι μετρήσεις και τα hertz είναι 3db πιο ευαίσθητα θα έχεις την ίδια ένταση με τα μισά ακριβώς βατ.
Αν δεν σκέφτεσαι την προσθήκη ενισχυτή πάρε τα hertz.
[DOUBLEPOST=1446550279][/DOUBLEPOST]Σε τι τιμές τα βρήκες?
χωρις να θελω να σου κανωμαυρη την καρδια φιλε μου,αν μπορεσεις να μου βρεις ηχειο οβαλ του τυπου 6χ9 κτλ που να κατεναινει στα 25ΗZ,θα στο κανω δωρακι μαζι με ενα καινουργιο αμαξι.....Εγώ έχω αυτά και κατεβαίνουν και πολύ χαμηλά (25Hz).
.
Είναι λογικό οτι δεν πρόκειται να κατέβουν με τίποτα τόσο χαμηλά!χωρις να θελω να σου κανωμαυρη την καρδια φιλε μου,αν μπορεσεις να μου βρεις ηχειο οβαλ του τυπου 6χ9 κτλ που να κατεναινει στα 25ΗZ,θα στο κανω δωρακι μαζι με ενα καινουργιο αμαξι.....
Η καθε εταιρεια μπορει να γραφει οτι παιζει και απο τους 2 κυκλους.......δεν παει να πει οτι πρεπει εμεις να το πιστεψουμε...