νομιζω κατεληξα σε δυο ηχει 6χ9 oval. γνωμες?

Reaction score
854
Kαι τα δυο link στο ίδιο βγάζουν.

Σαν κατασκευή τα sst μου αρέσουν καλύτερα αλλά αν είναι ακριβείς οι μετρήσεις και τα hertz είναι 3db πιο ευαίσθητα θα έχεις την ίδια ένταση με τα μισά ακριβώς βατ.

Αν δεν σκέφτεσαι την προσθήκη ενισχυτή πάρε τα hertz.
[DOUBLEPOST=1446550279][/DOUBLEPOST]Σε τι τιμές τα βρήκες?

Reaction score
0
Kαι τα δυο link στο ίδιο βγάζουν.

Σαν κατασκευή τα sst μου αρέσουν καλύτερα αλλά αν είναι ακριβείς οι μετρήσεις και τα hertz είναι 3db πιο ευαίσθητα θα έχεις την ίδια ένταση με τα μισά ακριβώς βατ.

Αν δεν σκέφτεσαι την προσθήκη ενισχυτή πάρε τα hertz.
[DOUBLEPOST=1446550279][/DOUBLEPOST]Σε τι τιμές τα βρήκες?
79ε τα hertz και 74-75ε τα soundstream. εσυ τα εχεις ακουσει τα soundstream? γιατι εγω εχω 6,5 hertz μπροστα και εχουν πολυ ποιοτικο ηχο

Reaction score
854
Εγώ έχω αυτά με έναν impact 150.2 (2 x 150rms) και έχουν πολύ καλή ποιότητα,αντοχή και κατεβαίνουν και πολύ χαμηλά (25Hz).

Aπο οτι βλέπω τα έχει και σε πολύ καλή τιμή.

Reaction score
854
Ήμουν σε διαδικασία αλλαγής/προσθήκης σαμπ μέχρι που ανακάλυψα οτι έπαιζαν σε ανάποδη φάση με τα μπροστά και μου ακύρωναν της χαμηλές!

Είναι πολύ δυνατό το χαμηλό τους.

Reaction score
245
Εγώ έχω αυτά και κατεβαίνουν και πολύ χαμηλά (25Hz).
.
χωρις να θελω να σου κανωμαυρη την καρδια φιλε μου,αν μπορεσεις να μου βρεις ηχειο οβαλ του τυπου 6χ9 κτλ που να κατεναινει στα 25ΗZ,θα στο κανω δωρακι μαζι με ενα καινουργιο αμαξι.....

Η καθε εταιρεια μπορει να γραφει οτι παιζει και απο τους 2 κυκλους.......δεν παει να πει οτι πρεπει εμεις να το πιστεψουμε...

Reaction score
854
χωρις να θελω να σου κανωμαυρη την καρδια φιλε μου,αν μπορεσεις να μου βρεις ηχειο οβαλ του τυπου 6χ9 κτλ που να κατεναινει στα 25ΗZ,θα στο κανω δωρακι μαζι με ενα καινουργιο αμαξι.....

Η καθε εταιρεια μπορει να γραφει οτι παιζει και απο τους 2 κυκλους.......δεν παει να πει οτι πρεπει εμεις να το πιστεψουμε...
Είναι λογικό οτι δεν πρόκειται να κατέβουν με τίποτα τόσο χαμηλά!

Πέρα απο τα τεχνικά χαρακτηριστικά που δίνει η εταιρία δεν έχουν καμία έλλειψη χαμηλά.

Η αλήθεια είναι πως βλέποντας τα 25Hz υπάρχει η "ελπίδα" να κατεβαίνουν έστω και λίγο χαμηλότερα απο τα 40Ηz που δίνουν οι άλλοι.

Εμένα έτσι κι αλλιώς μου τα χάρισαν οπότε οπότε δεν μπήκα καν στη διαδικασία να κοιτάξω κάτι άλλο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • n_olympios
    Μαντιναδόρος!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.092
Members
38.409
Νεότερο μέλος
Lp's21