Λες να νομίζει πως το έχεις για πούλημα ;;;;μια φορά πάντως το είδε....όταν το έβαλα στην βιτρίνα...
από τότε δεν έχει ξαναπεράσει από το μαγαζί
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Λες να νομίζει πως το έχεις για πούλημα ;;;;μια φορά πάντως το είδε....όταν το έβαλα στην βιτρίνα...
Κουνελόσπιτο,δεν διάβαζες argi παλιά;Μπορει ο διαλογος να ηταν:
-Αχ, κοιτα εινα περιεργο σκυλοσπιτο!
-Ασε μας στον πονο μας με τα εξαμισαρια ρε Τασουλα.
Γιατί δε τους το λές ρει, παίδες το μονολίθι έρχεται Αθήνα daharis666 ευχαριστώ και δημοσίως!μια φορά πάντως το είδε....όταν το έβαλα στην βιτρίνα...
Βασικά κάπως έτσι έγινε..Αλλο να το δεί στο μαγαζί που είναι μεγάλος ο χώρος , και άλλο στο σπίτι .
Θα σου πω κακομοίρη μου τι έχεις να πάθεις , άμα το δεί στο σαλόνι.
Γιαταγάνι θα βγάλει .
Κρίνοντας απο την ηλικία μάλλον μόλις έκαναν το αστραζένεκαμόλις τωρα....ζευγαράκι 30-35 περνάνε χεράκι χεράκι...
η γυναικα κοντοστέκεται κ δείχνει με το δάχτυλο το μονολιθ...ο αντρας ρίχνει μια μάτια αδιάφορα....επιστρέφει την κεφάλα του σε θέση πορείας κ ξεκινά να προχωρά ενώ το θηλυκό εξακολουθεί να το χαζεύει καθώς την σέρνει από το χεράκι..
Έλα Μάκη μου να σου βάλω μερικές:Παρακαλώ να κλείσει καθώς δεν υπάρχει ενδιαφέρον χωρίς unboxing και φωτογραφίες
Αχχχχχχχχχχχχχ κάτι σκίρτησε μέσα μου Σ ‘αγαπώ !!!!!!!Έλα Μάκη μου να σου βάλω μερικές:
3 σαμπζ.
View attachment 210662
Μέχρι που το σύνδεσα, για σένα μόνο!
View attachment 210663
Και μπροστά.
View attachment 210665
Ο Μανώλης θα έρθει την επόμενη εβδομάδα, θα το βάλουμε σε ροδάκια και θα βρούμε την απόλυτη θέση.
Μετά θα φύγει και θα ξαναέρθει το καλοκαίρι να το ρυθμίσουμε.
που θα μπεί είπαμε?εκεί που θα μπει δεν θα το βλέπει καν είπαμε...
Τέτοιους άντρες έχετε πάνω;μόλις τωρα....ζευγαράκι 30-35 περνάνε χεράκι χεράκι...
η γυναικα κοντοστέκεται κ δείχνει με το δάχτυλο το μονολιθ...ο αντρας ρίχνει μια μάτια αδιάφορα....επιστρέφει την κεφάλα του σε θέση πορείας κ ξεκινά να προχωρά ενώ το θηλυκό εξακολουθεί να το χαζεύει καθώς την σέρνει από το χεράκι..
ανορμπασικοι άντρες λεμε...ΟΥΣΤ
τωρα που το σκέφτομαι...μπορεί να ήταν κ φιλενάδες που βγήκαν για σοπινγκ θεραπιΤέτοιους άντρες έχετε πάνω;
Μπα ! ξύπνησες?τωρα που το σκέφτομαι...μπορεί να ήταν κ φιλενάδες που βγήκαν για σοπινγκ θεραπι
ο νταχαρης δεν κοιμάται...Μπα ! ξύπνησες?
αμάν ρε Μάρκου...δεν με παρακολουθείςπου θα μπεί είπαμε?
Ημέρα πένθουςτο υπολογίζω για Μ Παρασκευή....να ναι Μεγάλη μέρα...