- Reaction score
- 79.676
θα σου στείλω το βράδυ βίντεο την πόρτα πως πηγαίνει...για να το φχαριστηθείςΔεν βλέπω να κουνιέται τίποτα. Ούτε φωτιστικό , ούτε το παιχνίδι επάνω στο σαμπ , τπτ.
θα σου στείλω το βράδυ βίντεο την πόρτα πως πηγαίνει...για να το φχαριστηθείςΔεν βλέπω να κουνιέται τίποτα. Ούτε φωτιστικό , ούτε το παιχνίδι επάνω στο σαμπ , τπτ.
California ?μηπως να τα παρετε απο εδω;
μπορουν να βαλουν και οτι λογοτυπο θελετε....
δική σου πρόταση ήταν...στείλε μέιλ...κάνε το deal...και μη σε νοιάζει το λογότυπο...δεν θα τα χαλάσουμε εκείaν τα φτιαχουν ακομα, (γιατι βλεπω παλιο μοντελο) ναι!
καμπινες svs με τα μεγαφωνα των μονόλιθων. μου φαίνεται εξαιρετική ιδεα. να φτιαξουμε και μια εταιρεία διακινησης.
θα πιασουμε την καλη.
το λογοτυπο τι να λεει; daharis666 ή avsite;
και όταν θα γυρνάς από τη θαλασσίτσα και θα ανάβεις το εαρκοντισιόνινγκ πως θα ακούς μπάσα από το qobuz?Ρε αφηστε τα σαμπια τωρα για χειμωνα και ξαμολατε στις παραλιες για κανα μπανακι,ματακι,φαγακι....αμαν πχια με τα υποβαθυφωνα σας....λυσσαξατε με δαυτα....
Εγω παντως παροτι το θελω το 12αρι πρωτα θα χτυπησω μαλλον ενα Melco streamer για να παιζω το Qobuz μου και μετα εχει δευτερο σαμπιον...
Κότα !Ρε αφηστε τα σαμπια τωρα για χειμωνα και ξαμολατε στις παραλιες για κανα μπανακι,ματακι,φαγακι....αμαν πχια με τα υποβαθυφωνα σας....λυσσαξατε με δαυτα....
Εγω παντως παροτι το θελω το 12αρι πρωτα θα χτυπησω μαλλον ενα Melco streamer για να παιζω το Qobuz μου και μετα εχει δευτερο σαμπιον...
Εμας ποιος θα μας λυπηθει που δεν εχουμε που να τα βαλουμε και η παντοφλα καραδοκει;up 2 ακόμα έμειναν....
λυπηθείτε τα μέλη που περιμένουν καρτερικά
εσύ ρε παλουκάρ δεν κινδυνεύεις από παντόφλα...αλλά από μπρατσωμένο κτήνοςΕμας ποιος θα μας λυπηθει που δεν εχουμε που να τα βαλουμε και η παντοφλα καραδοκει;
Μόνο αν μας λυπηθεί το αφεντικό του Κριστόφ υπάρχουν ελπιδεςup 2 ακόμα έμειναν....
λυπηθείτε τα μέλη που περιμένουν καρτερικά