παρακαλω βοηθεια για συνδεση προβολεα με DVD

Reaction score
0
Εχω τον EPSON TW 600 (projector).Θελω να ρωτησω το εξης.Τον χρησιμοποιω αποκλειστηκα για να βλεπω ταινιες dvd.Αξιζει τον κοπο να αγορασω dvd player με εξοδο HDMI ωστε να συνδεσω τον προβολεα με το dvd μεσω HDMI?Θα αλλαξει κατι στην αναλυση της εικονας προς το καλυτερο?Η ποιοτητα της εικονας που θα βλεπω σε ταινιες dvd θα ειναι καλύτερη με συνδεση HDMI παρα με component?Aν ναι εχετε να μου προτεινεται καποιο player με εξοδο HDMI με λογικο κοστος?

Reaction score
1
Η σύνδεση component είναι αναλογική, ενώ η HDMI ψηφιακή. Αν και το γεγονός αυτό ωθεί πολλούς στο να θεωρήσουν τη δεύτερη - a priori - καλύτερη, δυστυχώς η ουσία είναι ότι δεν είναι δυνατόν να απαντήσει κάποιος με βεβαιότητα στο ερώτημά σου, τουλάχιστον όχι χωρίς να ξέρει την πηγή σου (την οποία δεν αναφέρεις) καθώς και την απόσταση πηγής και προβολέα.

Συνεπώς, η απάντηση είναι "εξαρτάται": Από το να δεις τη διαφορά και να πεις "χαλάλι", μέχρι του να σκέφτεσαι τα χρήματα της αναβάθμισης.

Για ένα καλό hdmi upscaling player, μπορείς να υπολογίζεις γύρω στα 200 ευρώ.

Reaction score
0
Εχω ενα dvd player της sony (το μοντελο δεν το θυμαμαι) αγορασμενο πριν 4 χρονια.Η αποσταση του προβολεα απο την οθονη ειναι στα 4,70.Παντως σε ευχαριστω για την βοηθεια.Σιγα σιγα μαθαινω και εγω μιας και ειμαι σχετικα νεος στο χωρο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.101
Members
38.287
Νεότερο μέλος
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ