- Reaction score
- 775
Ευχαριστω. Κι ακούγεται κ καλα κ χωρις treatment (ακομα)Ωραίος ΧΩΡΟΣ!
Ευχαριστω. Κι ακούγεται κ καλα κ χωρις treatment (ακομα)Ωραίος ΧΩΡΟΣ!
Δυστυχως ναι. Αλλα στη θέση ακροασης βλέπεις και αρκετά δεξιά τουΝομίζω πως κατι δεν παει καθόλου καλά με το δεξί ηχείο.
Είναι πίσω απο γωνία;
Δεν είναι αποδεκτό.Δυστυχως ναι. Αλλα στη θέση ακροασης βλέπεις και αρκετά δεξιά του
Εκεί κι αν δεν ειναι. Θα πρεπει να κολλήσουν τα ηχεία στους τοίχους, ενα απο αυτήν την πλευρα του δωματίου εχουμε ανοίγματα δεξιά αριστερά.Δεν είναι αποδεκτό.
Γύρνα το σύστημα 180 μοίρες, στήσε το στον απέναντι τοίχο.
Ευχαριστω για τη μη χρέωση γιατι καθε φορα που μιλάμε ζητάς κ λεφταΕπίσης, πούλα τα 40αρια και πάρε 30ρια και δυο 10ιντσα σαμπ να τα βάλεις στις γωνιές, και dac με cross, sub out και Eq.
Τα 30ρια βάλτα σε μεγάλο toe in, για treatments τα λέμε άλλη φορά.
Συμβουλή δωρεάν.
[DOUBLEPOST=1558790821][/DOUBLEPOST]Και κάτσε στα 2 μέτρα.
Απόλυτο!Ωραιο πραμα το dac ετσι??
Ευχαριστω πολυ...¨ζεστός¨ , χαιφιντελάδικος χώρος..να τα χαίρεσαι, καλές ακροάσεις...(εξαιρετικός ενισχυτής)
.Έχω μια υποψία , ότι ακόμα και έτσι, ¨άφτιαχτος ¨, πρέπει να παίζει καλά. ..και ωραίο φινίρισμα τα ηχεία.
Με τα ενεργά σαμπγούφερ θα παίζανε με τον Jadis.Δυστυχως είχε τα 5, χωρις ταενεργα woofer
5 sub στο νταβανι
Παρέχω δωρεάν ακροαςη οταν κατέβεις κ ξανασυζητάμε μεταΜε τα ενεργά σαμπγούφερ θα παίζανε με τον Jadis.
Αλλά όχι σε αυτόν τον χώρο, δεν γίνεται, μόνο κοντινό midfield με μικρά ηχεία, και σε ανάποδο στήσιμο.
Κανονικά τα ηχεία σου πρέπει να επαναστατήσουν και να φύγουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
[DOUBLEPOST=1558792034][/DOUBLEPOST]
Ευχαριστω πολυ.Πολύ όμορφος χώρος και τα μηχανάκια επίσης..
Για πείτε κάτι παραπάνω για το dac ,όχι ότι ψάχνω αλλά αφού το ανέφερε ο Γιάννης...
Όσο και να μου αρέσουν τα Harbeth, σε τέτοιο στήσιμο δεν έρχομαι να ακούσω δωρεάνΠαρέχω δωρεάν ακροαςη οταν κατέβεις κ ξανασυζητάμε μετα
Χαχαχαχα. Θα σου δωσω ανταλλαγη καλωδιο καλοΌσο και να μου αρέσουν τα Harbeth, σε τέτοιο στήσιμο δεν έρχομαι να ακούσω δωρεάν
Θα σου κάνω καλή τιμή, 500€ την ώρα.
Ρεύματος; Ρεύματος;Χαχαχαχα. Θα σου δωσω ανταλλαγη καλωδιο καλο
Όλα κι όλα, 5 σαμπ έχω εγώ...αν εν τω μεταξύ δεν σας εχει ερθει καμία άλλη λόξα με 5 sub
Να τα χαιρεςαι (που τα χαιρεςαι ειμαι σίγουρος)Όλα κι όλα, 5 σαμπ έχω εγώ...
Δεν είμαστε ίσα κι όμοια να πάρεις 5 και συ.
Όχι.
Το πολύ 2.
Ασε να'χω γω 5.
Μη λες τέτοια γιατί αυτό έτσι και αλλιώς είναι σωστό. Τα λένε μηχανικοί της Dolby. Τη να πούμε εμείς.5 sub στο νταβανι