ποια ηχεια να αγορασω

Reaction score
0
καλησπερα ειμαι ημιεπαγκελματιας dj και ενδιαφερομε να αγορασω ενα αξιοπρεπες σετ ηχειςν για καποια gigs και παρτυ για να μην μακρυγορω μετα απο πολη ερευνα αυτο εδω το σετ www.hifi-tower.co.uk/DJ-PA-System-DJ-12-Skytec-Amplifier-and-Speaker-Package_i5034.htm μου κεντρισε το ενδιαφερον και θα ηθελα τη γνωμη σας αλλα αλλες προτασεις στο ιδιο ευρως τιμης γυρω στα 200 ευρω γιατι ειμαστε και σε αποχες οικονομικης δυσχεριας ........................ ευχαριστω προκαταβολικα :116::205:

Reaction score
0
Απάντηση: ποια ηχεια να αγορασω

και επισεις να σημειωσω οτι τα ηχεια ειναι στα 200 rms το καθενο και περιλαμβανετε και ο αντιστοιχος ενισχυτης στο σετ

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.746

Blunt, πρέπει να αφαιρέσεις την υπογραφή σου καθώς παραβαίνει τους κανονισμούς του AVSite.

Reaction score
198

Θα σε απογοητευσω αλλα με τα χρηματα αυτα μονο να νοικιασεις μπορεις ενα σετ , για να χαρακτηριστει ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ.
Μην κανεις αγορα σε αυτα τα ηχεια , δε καλυπτουν ουτε δωματιο 20τμ , ο 3κιλος ενισχυτης των 200 watt max , επισης θα ειναι τραγικος. Hχεια με 8" ειναι , ουτε για να δεις ταινια δε θα σε ικανοποιησουν , οχι για παρτακι .
Απλα θα πεταξεις 200ε στο δρομο
Καλυτερα μαζεψε τα διπλασια + και τοτε παρε εστω ενα σετ Behribger ηχειων , ενεργων αλλα και παλι χωρις να εχεις τρελες προσδοκιες
http://www.thomann.de/gr/behringer_b312d.htm

Στα επαγγελματικα για να μπει ο ορος αξιοπρεπες και να μην ξεμεινεις στη μεση ενος παρτυ πρεπει να πλησιασεις το 1.000ε , με κατι σαν αυτο http://www.thomann.de/gr/db_technologies_cromo_12.htm

Reaction score
0

το ξερω φιλε οτι δεν επαρκουν για καποια επαγκελματικη εμφανιση εγω εχω ουτως η αλλως ενα σετ με με τεσσερα ενεργα ηχεια για performace αυτα απλα τα ( κακως δεν το διευκρινησα πριν ) θελω για προσωπικη χρηση ωστε να χρημησιμοποιω ολη την ωρα τα καλα ηχεια ( γιατι οσο καλα και να ειναι καταπονουντε με τον καιρο και ειμαι ανθροπωσ που θελω να ακουω μοθσικη στο τερμα ) .........και δεν θελω μονιτορς γιατι οι φιλοι που μπορει να εχω καλεσει δεν ειναι ουτε μουσικοι ουτε παραγωγοι σε στουντιο για να καταλαβουν το γιατι ειναι διαφορετικος ο ηχος τον μονιτορς και δεν θα ηθελα αν αγορασς ηχεια υπολογιστη η home cinema ( ηδη εχωντας και γνωριζοντας οτι ειναι ταλαιπωρια να τα συνδεσεις με καποιο μικτη στη καλυτερη περιπτωση ) οποτε πιστευς καταλαβες γιατι ακριβως πσαχνω .................ευχαριστω παντος για το ενδιαφερον

Reaction score
0

και εχεις και πολυ δικιο που προτεινεισ ηχεια ενεργα και οχι με ενισχυτη παρεμπιπτοντος...

UFO

Reaction score
0

αααα ρε αυτά τα gigs.......
μπουχχααχχααχαχαχ

Reaction score
0

ελα παιδια καμια αλλη γνωμη δεν εχει κανεις αποψη πανω στο θεμα .....?

Reaction score
0

κοιτα τα πρωτα τα skytec ειναι καλα αλλα σκεπσου οτι θελουν και ενισχιτη τουλαχιστον 2χ400 watt που θα σου καστισει αρκετα αν και δεν ξερω τον προιπολογισμο σου ( γιαυτο και εγς αλλα3α την επιλογη μ σε αυτα που ειναι ενεργα ) τωρα τα ιβιζα δεν θα στα προτειαν γιατι εχω ακοθσει και αλλα προιοντα της ιδιασ εταιριας και δεν μ πολυαρεσαν ..............γτ τα τελευτεα δεν εχω αποπση .................αν καποιοσ γνςριζει καλυτερα παρακαλω να με διορθωσει

Reaction score
0

http://www.djshop.gr/displayITM2.asp?ITMID=12928&LANG=GR τωρα που τα ξαναβλεπω αυτα μου φαινοντε κομπλε ( ειναι το επομενο μοντελο ) αν μπορουσε καποιος να μου υποδειξει το καταληλο ενισχητη γιαυτα τα ηχεια ( αλλα και το προηγουμενο μοντελο στα 50 ευρψ ) θα ημουν ευγνομων

UFO

Reaction score
0

ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΟΣ

Reaction score
6

εγω θα τα οδηγησω με εναν δικαναλο ltc 500

Reaction score
0

ρε φιλε σορρυ για την ορθογραφια αλλα ειμαι ειμαι ελληνοκαναδος και δεν γραφω και πολλα ελληνικα οποτε σιγα σιγα τα χανω και παλι συγνωμη ......πανω στα ηχεια τα τελευτεα τα skytec τα ενεργα εχεις να πεις τπτ και εσυ και οποιοσδηποτε αλλος γιατι επιγει λιγο το θεμα
:112::112::112:

Reaction score
0

παντως τσεκαρε και τα ενεργα που εχω βαλει ( εκτος αν τον ενισχητη τον εχεις ηδη οποτε παρε εκεινα και εισαι κομπλε )

Reaction score
6

τον ενισχυτη το εχω ηδη
ειναι 500watt στα 4ohm
τι λετε παιδια δινω μεχρι 100 ευρω

Reaction score
0

τοτε πιστευω οτι για αυτα τα λεφτα που δινεις πιστευς οτι αυτα τα ηχεια θα ειναι ικανοποιητικα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.530
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106