πολυκαναλοι τελικοι

Reaction score
512
Απάντηση: πολυκαναλοι τελικοι

re παιδες γεια και παλι χαιρομαι για το ολο θεμα περιμενω πως και πως να αναπτυχθει η τεχνολογια ιντερνετικο ραδιοφωνο....:O_o: τι θα γινει? :tongue: θα εχουμε χαμηλοτερη παραμορφωση?:cool: φωτο σε screen το αλμπουμ που ακουμε πανω στον ενισχυτη μας? Καλυτερο λογο σηματος προς θωρηβο? Καλυτερο channel seperation??:sneaky: Ποιοτητα cd απο ραδιο? Μακαρι. Καπου πηρε το ματι μου σε ακριβα ενισχυτικα θυρα ethernet.

Reaction score
512

ουφ σορρυ προσπαθησα εβαλα και φατσουλες παρακαλω πολυ καπταιν να παει στις γενικες συζητησεις ουφ πρωτη στηλη ως ονομασια τιτλου Ιντερνετικο ραδιοφωνο κοντινο μελλον? ή προσαρμογη στον τιτλο δεν θα αρνηθω.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Άνοιξε νέο θέμα στην κατηγορία που θες.
Είναι αρκετά ενδιαφέρον μιας και πολλοί πλέον χρησιμοποιούν internet radio στον ενισχυτή τους.

Reaction score
512

αξια αναγνωσης η στερνη παραγραφος
http://www.hometheater.com/content/amp-ages-why-power-matters
Για αυτους που ξερουν αγγλικα,....
Μηδεις αγεωμετρητος εισητω..............Αγγλικα δεν νοειτε να μην ξερουμε
και
εχω 630w rms συνολικα στο σαλονι μου και απορω πως δεν μου εχει κανει μυνηση
ο διπλανος μου
Το ενισχυτικο μου το αγορασα 180 ​ευρο με δωρακι 5καναλο ενσωματομενο equalizer και tuner

Reaction score
766
νέα σειρά τελικών από την ATI....σειρα ΑΤ6000

Η σειρά 6000 είναι η πρώτη που παρουσιάζεται εδώ και δέκα χρόνια...
300W/8Ω και 450W/4Ω
ξεκιναει απο 2καναλος εως 7καναλος και τιμες απο 4.000$ ο 2καναλος 6002 και 8.000$ ο 7καναλος 6007...

περισσοτερα εδω...

Reaction score
766
πειτε μου κατι εμενα αν θελετε, γιατι δεν καταλαβαινω που τη πατε τη κουβεντα...

ηχεια (μπροστινη τριαδα) με αντισταση 4 Ohms και ευαισθησια 90db/2.83V/m, στα οποια η ευαισθησια "κατρακυλαει" στα 3.6 ohms στα 150Hz, με τι watt ενισχυτη πρεπει να συνδυαστουν? (τρατζιστορ παντα)

νταξει, οσο πιο δυνατος τοσο το καλυτερο...αλλα μιλαμε σε λογικες και γηινες τιμες..

συστηνεται απ τον κατασκευαστη των ηχειων 100-250 watt rms στα 8 Ohms/καναλι και ο ενισχυτης να μπορει να διαχειριστη 4ωμα ηχεια...

χωρος που θελουμε τα ηχεια να καλυψουν, περιπου 20m2 και σε μεσες σταθμες των 90+ db, με εξαρσεις και προς τα πανω...να μην παιζουμε (σε watt) οριακα, ωστε να μην μπορουν το ηχεια να δωσουν τα "δυναμικα" οταν χρειαστει...

ενας 250αρης δλδ φτανει ή και παλι λιγος θα ειναι?....(για το χωρο και τις σταθμες που ανεφερα παντα)...

ειναι καλυτερα το κεντρικο να εχει αποθεμα σε watt?...να παιξει δλδ με ενα τελικο "κατά-δικο" του που λενε?:D

Last edited:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
1 πηγε στραφι το πιτονι....
2 (δεν το βρισκω) (θα το βρω) η ατι ειχε στα σκαρια πολυκαναλο 400 + τοσα (δεν θυμαμαι ακριβως) βατ στο καναλι .Ο δυνατοτετοτερος απο ολους
3 το οσο πιο πολλα - τοσο πιο καλ ειναι σχετικο.....μπαινει στην μεση η πχιοτης και εκει καπου χαλαει η σουπα του πολυ.Οπου πολυ (ψηφιακος ας πουμε - επαγγελματικος)
απο κειθε και μετα ενας ροτελακος 120 βατ , ηταν πολυ πιο μουσικος απο οτι 200βατο κατασκευαζε καποτε.
Βεβαια αν συγκρινουμε ενα 200 βατο - 300βατο- 400βατο - 600 βατο sunfire , θα κλαιμε με μαυρο δακρυ αν ακουσουμε τον μεγαλο (μακαριτης βεβαια - κουβεντα να γινεται.)
Κατα τα αλλα κοιτα μην κυνηγαμε να κωνο στο δωματιο απο τα πολλα γκαζιδια.
καπου εδω να θυμισω οτι λιγο παραπανω ρευματακι, μια κουλη ισοσταθμιση (ισως)
και το πρωτο που πληρωνει την νυφη ειναι το καημενο το τουιτερακι, συνηθως του κεντρικου,
εκτος βεβαια αν την δουμε σωτηρης , και βρεξει φωτια στη στρατα μας.......
Στο σινεμα 100 κατι ποιοτικα βατακια για μεση χρηση ειναι μαι χαρα......
Απο εκει και μετα ανοιγει η ψαλιδα του διαλογου........
καπου εκει υπαρχουν και τα σαμπακια που ξεφορτωνουν τους κωνους των ηχειων μας, αρκει βεβαια να ειναι σαμπ που να παιζει.......ολα αυτα να συναδουν με το χωρο και τα γουστα μας........

Reaction score
766
μιλαμε για μεσες χρησεις (δυστυχως ή ευτυχως)...οχι dedicated κλπ

ολα τα ηχεια θα παιξουν...και με 30watt που λεει ο λογος...

αλλα ειναι κριμα να σκασει καποιος εξτρα φραγκα για ενα ηχειο και να μην το "ακουει" ουσιαστικα...ειναι και τι ζηταει βεβαια ο καθενας...

η ερωτηση μου αφορουσε μουσικη και ταινιες...οχι μονο σινεμα

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

300W/8Ω και 450W/4Ω
ξεκιναει απο 2καναλος εως 7καναλος και τιμες απο 4.000$ ο 2καναλος 6002 και 8.000$ ο 7καναλος 6007...

περισσοτερα εδω...
Για ολα τα γουστα
http://www.lsound.eu/home-theater/effektforsterkere.html

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.693

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

300W/8Ω και 450W/4Ω

περισσοτερα εδω...
αυτος εκει ...(ο πιο πανω ) που κατα λαθος ? (μεταφερθηκε αλλου)
εδω δεν επρεπε να ειναι ?
ειναι αυτος
http://www.soundandvision.com/content/atis-signature-amp
που ανηκει (και στις 2 φωτο στην σειρα σιγκατσουρ)
σωστα ?
αρα
1 γιατι μεταφερθηκε το εν λογο θεμα εκει (λινκ απο πολυκαναλο τελικο ειναι)
2 το avmetor προφανως εχει λαθος φωτο ( και πληροφοριες ) οι απλοι ΑΤΙ τρεχουν με αυτες τις προδιαγραφες χρονια,
ο της φωτο ειναι απο την σειρα που αναφερα απο το λινκ.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
που ανηκει (και στις 2 φωτο στην σειρα σιγκατσουρ)
σωστα ?
αρα
1 γιατι μεταφερθηκε το εν λογο θεμα εκει (λινκ απο πολυκαναλο τελικο ειναι)
2 το avmetor .
Μάθε να γράφεις και μετά κάνεις παρατηρήσεις.-

Reaction score
766
μπορει οντως να προκειται για λαθος απο το avmentor....γιατι δεν ειδα και γω στο site της ati, μοντελο με κωδικο ΑΤ6000...ισως δεν το ψαξα και καλα...

τες παντων...μη φαγωθουμε για κατι τετοιο...ανεξαρτητα αν το ονομαζουν signature ή AT6000 παντως εμενα το συγκεκριμενο "μηχανακη" δε με χαλαει...:thumbsup:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
......αν διαβασες το λινκ που εβαλα ,
ΘΑ κυκλοφορησει......(by the way εσυ με καταλαβες)
ολοι οι αλλοι ΑΤΙ , οπως ξαναπειπα , τρεχουν με αυτα τα χαρακτηριστικα πολλα χρονια.
(Πιθανο να ειναι ακομα earthquake) μιας και αυτη οπως ειδα πριν λιγο πηγε την ισχυη απο τα 350 watt στα 360 .....Ο δικος μου (αγορα 09) ηταν 330 watt .......

Reaction score
766
......αν διαβασες το λινκ που εβαλα ,
ΘΑ κυκλοφορησει......(by the way εσυ με καταλαβες)
ολοι οι αλλοι ΑΤΙ , οπως ξαναπειπα , τρεχουν με αυτα τα χαρακτηριστικα πολλα χρονια.
(Πιθανο να ειναι ακομα earthquake) μιας και αυτη οπως ειδα πριν λιγο πηγε την ισχυη απο τα 350 watt στα 360 .....Ο δικος μου (αγορα 09) ηταν 330 watt .......
ναι αργυρη...μαλλον ενα ψιλομπερδεμα εγινε...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster