πρόβλημα με gov.gr wallet

gid

Reaction score
9.493
Ίσως κάποιος έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα...

Συνδέομαι ομαλά με την εφαρμογή κάνοντας χρήση κωδικών TAXIS. Μου ζητάει έξτρα επιβεβαίωση. Σε πρώτη φάση μου ζητά αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος αλλά δε τη δέχεται (αν και ο μηχανισμός δουλεύει, μέσω αυτού ξεκλειδώνω πάντα το κινητό). Τότε μου ζητά να πληκτρολογήσω "τον κωδικό" σε ένα πεδίο που περιμένει έξι χαρακτήρες, αλλά κωδικό δεν λαμβάνω, ούτε μέσω SMS, ούτε μέσω Viber, οπότε τι περιμένει να του δώσω;

Υπέβαλα αίτημα υποστήριξης αλλά η απάντηση που έλαβα δείχνει πως όποιος απάντησε δεν κατάλαβε καν την ερώτηση, απάντησε άλλ' αντ' άλλων.

Last edited:

Reaction score
417
Ο κωδικός που βάζεις είναι ο κωδικός που έχεις δηλώσει για να ξεκλειδώνει το τηλέφωνο αν δεν αναγνωρίζει το δαχτυλικό αποτύπωμα.
Εγώ έχω δηλώσει μοτίβο, οπότε το wallet αν δεν αναγνωρίσει το δαχτυλικό, μου ζητάει το μοτίβο.
Δες τι κωδικό έχεις δηλώσει στο κλείδωμα οθόνης (android)

gid

Reaction score
9.493
Ο κωδικός που βάζεις είναι ο κωδικός που έχεις δηλώσει για να ξεκλειδώνει το τηλέφωνο αν δεν αναγνωρίζει το δαχτυλικό αποτύπωμα.
Εγώ έχω δηλώσει μοτίβο, οπότε το wallet αν δεν αναγνωρίσει το δαχτυλικό, μου ζητάει το μοτίβο.
Δες τι κωδικό έχεις δηλώσει στο κλείδωμα οθόνης (android)
Κι εγώ μοτίβο έχω βάλει, κι αυτό μου ζητά στο ξεκλείδωμα στις σπάνιες περιπτώσεις που δε δουλεύει το αποτύπωμα, οπότε γιατί τώρα το gov.gr μου ζητάει 6ψήφιο... :(

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.970
Members
38.272
Νεότερο μέλος
xardavelas89