πωληση πικαπ MICHELL GYRO,HRpsu,κεφαλη DENON DL110, και λοιπων παρελκομενων

Reaction score
53
καλησπερα σε ολους!

δινω το πικαπ μου που αποτελειται απο:

-MICHELL GYRO πλατω
-TECNOARM A βραχιωνας(ο καλυτερος και ακριβοτερος της εταιρειας)
-MICHELL HRpsu εξωτερικο τροφοδοτικο ρευματος(σημαντικη αναβαθμιση του συστηματος)
-DENON DL110 κεφαλη(με 284 ωρες χρησης μεχρι αυτης της στιγμης,το 1/4 δηλαδη των προδιαγραφων των ωρων χρησης)
-MICHELL CLAMP (επισης πολυ χρησημη προσθηκη,η οποια μπορει να χρησημοποιηθει και σε αλλα πικαπ)

μαζι με το βασικο σετ δινονται και:
-2 καινουργιοι αχρησημοποιητοι ιμαντες(+αυτον που εχει και ειναι και αυτος καινουργιος δεν ασχολειστε για 15-20 χρονια σιγουρα)
-2 μπουκαλακια με το υπεραπαραιτητο λαδι για την συντηρηση και την σωστη χρηση του πικαπ

-ολο το σετ ειναι σε παρα παρα πολυ καλη κατασταση τοσο λειτουργικα,οσο και εμφανησιακα οπως θα δειτε και στις φωτογραφιες που επισυναπτω και παρακατω και στην συνεχεια.
-υπαρχουν ολες οι συσκευασιες και τα κουτια απο βραχιωνα,κεφαλη,τροφοδοτικο κλπ. εκτος του πλατο το οποιο δεν βρεθηκε.
-ειναι χρωματος ασημι-χρυσο

δεκτος φυσικα καθε ελεγχος στον χωρο μου.
ειμαι ηλιουπολη αττικης,αθηνα.

τηλεφωνο επικοινωνιας: 6947206237, Δημητρης.

η συνολικη αγορα σε κανουργια μηχανηματα αυτην τη στιγμη ξεπερναει τις 5000 ευρω,παραθετω και αρθρα(τα μαγαζια ειναι τυχαια)
ολο το σετ δινεται στα 2700 ευρω!

αφου ανεβασω τις πρωτες 5 φωτο που ειναι το οριο,θα ανεβασω και αρκετες ακομη στα παρακατω ποστ.

S.O.S.: οποιαδηποτε επικοινωνια ΜΕΤΑ τις 15-20 μαρτη θα γινεται απο οποιον ενδιαφερεται ειτε με ΓΡΑΠΤΟ ΜΥΝΗΜΑ στο κινητο που αναγραφεται, ειτε με απευθειας ΚΛΗΣΗ.και αυτο γιατι για λογους επαγκελματικους απουσιαζω μηνες απο τον χωρο μου,και επιπλεον δεν εχω παντα προσβαση σε διαδικτυο εκει που δουλευω.οποτε ειτε καλειτε και μιλαμε απευθειας,ειτε αν δεν απαντησω στειλτε μου μηνυμα στο κινητο και θα ας παρω εγω πισω μ τη πρωτη ευκαιρια.σας ευχαριστω,καθως και το AVSITE για την φιλοξενια!
επισυναπτω κκαποιες ακομη φωτογραφιες του συστηματος...

Attachments

Last edited:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas