πωλούνται harbeth shl5 αστρωτα..+βάσεις της audio design

Reaction score
208
Πωλούνται τα ηχεία του τίτλου σε υπέρ-άριστη κατάσταση, χρώματος cherry...τα ηχεία έπαιξαν ελάχιστες ώρες σε χαμηλές στάθμες με έναν λαμπατο της tri με εξαιρετικά αποτελέσματα
Επίσης πωλούνται οι ειδικά κατασκευασμένες βάσεις για τα ηχεία από την εταιρεία audio design

Οποιοσδήποτε έλεγχος δεκτός...η τιμή για τα ηχεία είναι 1800,00 και για τις βάσεις 300,00

Ο λόγος πώλησης είναι η μετακόμιση σε μικρότερο χώρο και η αδυναμία σωστής τοποθέτησης στο νέο χώρο

Με την πρώτη ευκαιρία θα αναρτηθούν και φωτογραφίες από τα ηχεία μαζί με τις βασεις

Πληροφορίες με pm ευχαριστώ

Reaction score
208
Απάντηση: πωλούνται harbeth shl5 αστρωτα..+βάσεις της audio design

Λόγω ενος επαγγελματικού ταξιδίου θα λείψω σε ενα ταξίδι εκτός Αθηνών μέχρι το τέλος της εβδομάδας...οπότε πληροφορίες στο τηλ 6978-180783

Επι τη ευκαιρία εδώ είναι το sight του κατασκευαστή με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ηχείου
http://www.harbeth.co.uk/uk/index.php?section=products&page=superhl5&model=Super HL5

και εδώ κάποια reviews
http://www.6moons.com/audioreviews/harbeth2/harbeth.html
http://www.stereotimes.com/speak101704.shtml

Τα ηχεία έχουν πολύ ομαλό φορτίο και ταιριάζουν άριστα με λαμπάτους ενισχυτές
Επίσης ενα βασικό τους χαρακτηριστικό είναι το "κούρδιμά" του να παίζουν εξαιρετικά και απο χαμηλές εντάσεις

Τέλος σε περίπτωση αγοράς και των δύο μαζί ηχεία & βάσεις(που προτείνεται καθώς οι βάσεις είναι ειδικά κατασκευασμένες για το συγκεκριμένο ηχείο) η τιμή διαμορφώνεται στα 1.850,00 €
Ευχαριστώ

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.676

Καλησπέρα,

Είναι αγορασμένα από την αντιπροσωπεία; Αν ναι, πότε; Υπάρχει απόδειξη αγοράς;
Η συσκευασία είναι διαθέσιμη; (κουτιά + χαρτιά)
Οι βάσεις δέχονται γέμισμα;
Αν είναι εύκολο, καλό θα ήταν να δούμε και φωτογραφίες.

Ευχαριστώ!

Reaction score
208

Καλησπέρα και συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση...

Τα ηχεία είναι αγορασμένα από εμένα δεύτερο χέρι από μέλος του avsite...τα ηχεία είχαν αγορασθεί από την αντιπροσωπεία πέρυσι τον Ιούνιο και δυστυχώς
δεν υπάρχουν κουτιά, ούτε και οι αποδείξεις, καθώς είχαν χρησιμοποιηθεί στη φορολογική του δήλωση...
τα ηχεία έχουν ακόμη 1 χρόνο εγγύηση...αυτό το οποίο μπορώ να κάνω είναι στις φωτογραφίες που θα αναρτήσω, με την πρώτη ευκαιρία της επιστροφής στην Αθήνα,
να φωτογραφήσω και το serial number, προκειμένου να διαπιστωθεί από κάθε ενδιαφερόμενο η ημερομηνία παραγωγής τους, καθώς επίσης και η εξαιρετική κατάσταση τους...
τέλος οι βάσεις είναι ξύλινες, συμπαγείς και αρκετά βαριές-στιβαρές...θα ακολουθήσουν και γι'αυτές φωτογραφίες

στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι για τα ηχεία έχω πάρει ήδη πρόταση ανταλλαγής από αντιπρόσωπο...απλά το σκεπτικό μου είναι να δώσω τη δυνατότητα σε κάποιον που το επιθυμεί
να ακούσει το ηχείο σε πραγματικό χώρο και εάν θέλει να το αποκτήσει, χωρίς να μπλέξουμε με αντιπροσώπους κ.τ.λ....σε περίπτωση πραγματικού ενδιαφέροντος η τιμή είναι συζητίσημη
ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, ότι άλλο χρειαστείτε είμαι στη διάθεση σας

Reaction score
208

Καλημέρα...παραθέτω φωτογραφίες των ηχείων που σας υποσχέθηκα

Για οτι χρειαστείτε είμαι στη διάθεση σας...ευχαριστώ

Reaction score
208

Τα ηχεία αποσύρονται απο την αγγελία...ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν και για τη φιλοξενία της αγγελίας

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.078
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494