σκεπτομαι την ευκολια των all in one συσκευων

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.350
Eversolo DMP A8, A6 master edition, A6. Αν θες και ποιο οικονομικό wiim ultra ολα με ενεργα η συνδεση σε τελικο με ηχεια. Τα κάνουν όλα και συμφέρουν ανάλογα την τσέπη.

Reaction score
727
στο επιπλο μου υπαρχουν!

ενισχυτης SPHINX PROGECT TEN
dac streamer pionner N50A
TUNER DENON TU 1500AE
S.A.CD SONY NP9000
ΗΧΕΙΑ EPOS M22I
μια εξωτερικη πηγη B.T ....κλπ κλπ και 4-5 τηλεκοντρολ για τις συσκευες.

η σκεψη ειναι μια συσκευη all in one π.χ magnat MA 900 Η καποιος arcam st60 οπου εχουν τα παντα η σχεδον τα παντα μπας και γλυτωσω ταλαιπωρια, γιατι για να ακουσω π.χ τον σκληρο μεσω tv, η το στικακι ,η τηλεοραση, προυποθετει πολλους συνδιασμους με τα remote, κατι που ξερω μονο εγω και κανεις αλλος στο σπιτι .

το θεμα που τιθεται ειναι, ποιο απο αυτα τα νεα συστηματα , θα ειναι ικανο να μου βγαλει τα χαμογελα που εχω καθε φορα που ακουω το ως ανω συστημα μου.
εννοειται πως γνωριζω αν παθει κατι ειναι ολα μαζι κλπ κλπ.
θα εκτιμουσα καθε γνωμη-προταση.
Yamaha r-n2000a

Reaction score
476
Yamaha r-n2000a

Εξαιρετική επιλογή συμφωνώ και επαυξάνω όσο αναφορά τις ευκολίες.
Στα του ηχού νομίζω ο δικός μου ίσως είναι καλύτερος .

gonis

Luger
Reaction score
12.224
Στην τελευταία εκθεση ο magnat με κάτι μικρά ηχεία εμενα μου άρεσε.Απο εκεί και πανω, λύσεις όλα σε ένα ,πας σε ενεργά και streamer αναλόγως μπατζετ.Για τα Sonos δεν έχω άποψη αλλά κάποια στιγμή θέλω να τα ακούσω

Reaction score
727
Yamaha r-n2000a

ειμαι κατοχος του για αυτο και στον προτεινω

Reaction score
1.859
στο επιπλο μου υπαρχουν!

TUNER DENON TU 1500AE
S.A.CD SONY NP9000
ΗΧΕΙΑ EPOS M22I

η σκεψη ειναι μια συσκευη all in one π.χ magnat MA 900 Η καποιος arcam st60 οπου εχουν τα παντα η σχεδον τα παντα μπας και γλυτωσω ταλαιπωρια, γιατι για να ακουσω π.χ τον σκληρο μεσω tv, η το στικακι ,η τηλεοραση, προυποθετει πολλους συνδιασμους με τα remote, κατι που ξερω μονο εγω και κανεις αλλος στο σπιτι .

το θεμα που τιθεται ειναι, ποιο απο αυτα τα νεα συστηματα , θα ειναι ικανο να μου βγαλει τα χαμογελα που εχω καθε φορα που ακουω το ως ανω συστημα μου.
σαμπ δεν βλεπω να εχεις ουτε πολυμπριζο, θα νευριασουν και οι 2 πλευρες του σαιτ :lolsign:

- Φυσικα πλάκα κανω -

αλλα αυτο που ηθελα να πω, ειναι πως πιστευω καλα εισαι, αμα το χαιρεσαι μην αλλαξεις τιποτε. μην το ρισκαρεις για να δεις αμα θα παιζει το ιδιο, αν και δεν ξερω πως παιζει το συστημα σου, αλλα λογικα ειναι πιθανο να μη παιζουν το ιδιο ενα ζευγαρι ενεργα (που αργησαν κι ολας να αναφερθουν 😆) το ιδιο με το συστημα σου αναλογως πως τα εχεις συνδιασει, προς το καλυτερο η προς το χειροτερο. Και αυτο δεν το λεω ως κακο προς τα ενεργα, μπορει να σου αρεσουν και καλυτερα, αλλα εγω δεν θα δοκιμαζα ετσι την τυχη μου. (οσο αναφορα την αγορα δηλαδη, αμα υπάρχει δυνατοτητα δοκιμης στο χωρο σου τοτε γιατι οχι)

Last edited:

Reaction score
6.950
στο επιπλο μου υπαρχουν!

TUNER DENON TU 1500AE
S.A.CD SONY NP9000
ΗΧΕΙΑ EPOS M22I

Ένα καλό σύγχρονο streamer θέλεις και βγάζεις εκτός pionner,sony,denon......θα έχεις ενισχυτή και streamer. Τι δύο τι μία συσκεύες.....και με δυνατότητες αναβάθμισης ξεχωριστά.

Reaction score
24.566
Το μοναδικό θέμα αυτή τη στιγμή είναι το αναλογικό ραδιόφωνο, εφόσον είναι προτιμότερο του δικτυακού θα είναι μια ξεχωριστή συσκευή γιατί δεν υπάρχει all in one συσκευή με FM radio ούτε καν dab .
Το cdp θα παραμείνει για όταν θέλεις να ακούσεις δισκάκια για τον οποιοδήποτε λόγο.
Συνεπώς δύο συσκευές θα μείνουν εκεί ως έχουν.
Τι μένει; Ενισχυτής streamer. Αυτό θα γίνει μια συσκευή που θα παίζει πιθανότατα το 99% της μουσικής σου. Σε τέτοια περίπτωση η δική μου φεύγα πρόταση του nad έχει 3 επιπλέον πλεονεκτήματα , τον μεγάλο ενισχυτή, το dirac και την δυνατότητα ενσωμάτωσης subs , αυτό θα κάνει τη μεγάλη διαφορά ότι ηχείο και να αποφασίσεις να κρατήσεις, πρακτικά οδηγεί οτιδήποτε έχει συμβατικά μεγάφωνα, ανεξάρτητου αριθμού και μεγέθους. Άρα μια "μετριότητα" για πολλά γούστα

Reaction score
476
το αναλογικο ραδιοφωνο ειναι αναποσπαστο κομματι στην αλυσιδα των συσκευων μου (μεγαλωσα με Γ. Πετριδη) δυστυχως δεν με ικανοποιει ηχητικα, αλλα βολευεται και η Κυρα οταν ειναι σπιτι, και οπως λεει το νημα, σκεψη ειναι και οχι αποφαση.
ο μονος καθαρα λογος εαν και αφοσον προκυψει θα ειναι για λογους ευκολιας και χωροταξικους, μιας και απο πισω απο το επιπλο γινεται ενας κακος χαμος απο καλωδια, ευτυχως οχι απαραιτητα πυθωνες .
εαν βρεθει ξαναλεω κατι που να με ικανοποιησει ηχητικα οπως αυτα που εχω, και να αντεξει η τσεπη ισως τολμησω, αν και δυσκολα θεωρω θα βρεθει ενισχυτικο να βγαλει τον sphinx στην ακρη, αλλα και ποτε δεν ξερεις

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.715
Members
38.361
Νεότερο μέλος
gerana