σκληρος σε 2din?

Reaction score
6
γεια σας παιδια εχω στο αμαξι ενα pioneer AHV-P4100DVD και επηδη δεν παιζει ταινιες και βιντεο κλιπ οπως θα ηθελα λεω αν υπαρχει τροπος να συνδεσω ενα σκληρο δισκο στην υποδοχη του usb για να εχω τα παντα στον σκληρο γινετε αραγε?:110:

Reaction score
152
Απάντηση: σκληρος σε 2din?

φιλε,το ιδιο εχω και εγω....
εξ'αρχης του εχω κουμπωσει ενα σκληρο 30 gb by Samsung 1.8"

Reaction score
41

γεια σας παιδια εχω στο αμαξι ενα pioneer AHV-P4100DVD και επηδη δεν παιζει ταινιες και βιντεο κλιπ οπως θα ηθελα λεω αν υπαρχει τροπος να συνδεσω ενα σκληρο δισκο στην υποδοχη του usb για να εχω τα παντα στον σκληρο γινετε αραγε?:110:

Τι ακριβώς εννοείς με την φράση «δεν παίζει ταινίες και βίντεο κλιπ όπως θα ήθελα»?

Αν βάλεις εξωτερικό σκληρό να πάρεις το πολύ 2.5άρη δίσκο (όχι 3.5άρη με εξωτερική τροφοδοσία)
Καλό είναι δε, το καλώδιο που θα συνδέει την πηγή με τον σκληρό (το usb) να μην έχει μεγαλύτερο μήκος από το usb που συνοδεύει τον σκληρό από το εργοστάσιο....

Reaction score
14

Καλό είναι δε, το καλώδιο που θα συνδέει την πηγή με τον σκληρό (το usb) να μην έχει μεγαλύτερο μήκος από το usb που συνοδεύει τον σκληρό από το εργοστάσιο....

Γιατί αυτό?

Reaction score
6

εχω βαλει εναν σκληρο(toshiba MK4032GAX)με εξωτερική τροφοδοσία αλλα τιποτα
δεν παίζει ταινίες και βίντεο κλιπ όπως θα ήθελα εννοω οτι στο μοντελο αυτο δεν υποστιριζει
το usb να παιζει βιντεο αλλα μονο mp3 και φωτο

Reaction score
41

Γιατί αυτό?

Γιατί ένας 2.5άρης σκληρός απαιτεί λίγο ρεύμα και το ζητάει από την usb.
Αν λοιπόν μπει μεγαλύτερο καλώδιο από αυτό που δίνει ο κατασκευαστής του σκληρού (και κατά συνέπεια έστω και λίγο μεγαλύτερη απώλεια ρεύματος λόγω επιπλέον μήκους καλωδίου), υπάρχει σαφέστατη πιθανότητα ο σκληρός να μην δεχθεί το απαραίτητο ρεύμα εκκίνησης και να φαίνεται σα να φταίει το μηχάνημα που δεν διαβάζει τον εξωτερικό σκληρό

Reaction score
41

εχω βαλει εναν σκληρο(toshiba MK4032GAX)με εξωτερική τροφοδοσία αλλα τιποτα
δεν παίζει ταινίες και βίντεο κλιπ όπως θα ήθελα εννοω οτι στο μοντελο αυτο δεν υποστιριζει
το usb να παιζει βιντεο αλλα μονο mp3 και φωτο

Εξωτερική τροφοδοσία δεν είναι εφικτή.
Χρειάζεσαι αναγκαστικά δίσκο που να παίρνει ρεύμα μόνο από την usb.
Συνεπώς μέχρι και 2.5άρη (ή 1.8 όπως ο Σπύρος spilegou)

Για το θέμα βίντεο κλπ ας απαντήσει ο Σπύρος που έχει το μηχάνημα και θα απαντήσει με σιγουριά.....

Εντύπωση μου κάνει πάντως
Από flash usb δεν παίζει βίντεο/ταινίες?

Reaction score
6

ναι το εχω βαλει απο τον αναπτηρα εξωτερική τροφοδοσία USB και δεν δουλευει
δεν τον διαβαζει καθολου!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.100
Members
38.408
Νεότερο μέλος