- Reaction score
- 81.111
το οποίο πλέον με το πλειερ των 10 παίζει κανονικάΣε snyder μου το έκανε κι μένα, συγκεκριμένα σε αυτό : Zack.Snyders.Justice.League.2021.2160p.HMAX.WEB-DL.DDP5.1.Atmos.DV.x265-MZABI
το οποίο πλέον με το πλειερ των 10 παίζει κανονικάΣε snyder μου το έκανε κι μένα, συγκεκριμένα σε αυτό : Zack.Snyders.Justice.League.2021.2160p.HMAX.WEB-DL.DDP5.1.Atmos.DV.x265-MZABI
Τα windows μου το έβγαλαν μολυσμένο αυτό το zip... δεν ξέρω αν όντως είναι έτσι ή false positive όμως...Μου είχε κάνει τέτοιες μαϊμουδιές σε μια έκδοση του Snyder Cut. Κατέβασα άλλη κι όλα κομπλέ.
Κάνε uninstall τα Lav Filters και ξαναπέρασε τα. Ίσως φτιάξει.
Για madvr κατεβάστε τελευταίο beta απο εδώ. Extract όλα τα αρχεία στο folder του Madvr. Uninstall ως administrator και μετά install πάλι ως admin.
Υπόψιν όλα τα beta του madvr έχουν πλέον ημερομηνία λήξης. Υποτίθεται πριν λήξει θα βγει νέα έκδοση.
Θα δώσω και τα settings μου αργότερα.
Κατά την άποψη μου η εικόνα είναι καταπληκτική.
εκεί στην άκρη που σου πετάει το εικονίδιο το ''defender'' πάτα πάνω του και βάλε το αποδοχή στην συσκευή...Τα windows μου το έβγαλαν μολυσμένο αυτό το zip... δεν ξέρω αν όντως είναι έτσι ή false positive όμως...
γιατί δεν έχουμε καλώδιαγιατί δε μπορείτε απλά να βάλετε να δείτε μια ταινία ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι, το ξέρω ότι μπορώ να το επιτρέψω... απλά δεν ήξερα αν όντως κάτι έχει το zip ή όχι...εκεί στην άκρη που σου πετάει το εικονίδιο το ''defender'' πάτα πάνω του και βάλε το αποδοχή στην συσκευή...
η μλκία της microsoft πάει σύννεφο
Για πες, appleακις; ή linuxακις;Πιφφ πισακιδες![]()
Πόσα αμπέρ πρέπει να σηκώνει το καλώδιο στα 240V; ή μήπως τελικά χρειάζεται γραμμή υψηλής τάσης;γιατί δεν έχουμε καλώδια![]()
Αυτό, ναι!Σε snyder μου το έκανε κι μένα, συγκεκριμένα σε αυτό : Zack.Snyders.Justice.League.2021.2160p.HMAX.WEB-DL.DDP5.1.Atmos.DV.x265-MZABI
δοκιμάζω τώρα και όλα παίζουν μια χαράΜου είχε κάνει τέτοιες μαϊμουδιές σε μια έκδοση του Snyder Cut. Κατέβασα άλλη κι όλα κομπλέ.
Κάνε uninstall τα Lav Filters και ξαναπέρασε τα. Ίσως φτιάξει.
Για madvr κατεβάστε τελευταίο beta απο εδώ. Extract όλα τα αρχεία στο folder του Madvr. Uninstall ως administrator και μετά install πάλι ως admin.
Υπόψιν όλα τα beta του madvr έχουν πλέον ημερομηνία λήξης. Υποτίθεται πριν λήξει θα βγει νέα έκδοση.
Κατά την άποψη μου η εικόνα είναι καταπληκτική.
άλλος από δω....δοκιμάζω τώρα και όλα παίζουν μια χαρά
εγώ codecs περνάω πάντα από εδώ
Codec Guide: K-Lite Codec Pack - For Windows 11 / 10 / 8.1 / 7
The K-Lite Codec Pack is a free software bundle for high quality playback of all your music and video files. It is easy to use, but also very flexible with many options. Enjoy problem free playback of MKV, MP4, AVI, FLV, and all other multimedia file formats.codecguide.com
θα βάλω σε λίγο να τη δω και θα σου στείλω φώτο.άλλος από δω....
δηλαδή σου περνά και σένα το dolby vision?![]()
Γιατί dolby vision ρε μεγάλε; Όλοι οι δίσκοι dolby vision έχουν κι hdr10 υποχρεωτικά.άλλος από δω....
δηλαδή σου περνά και σένα το dolby vision?![]()
τι να σου πω...Γιατί dolby vision ρε μεγάλε; Όλοι οι δίσκοι dolby vision έχουν κι hdr10 υποχρεωτικά.
Δε μας δείχνεις τα settings σε madvr; Πως κάνεις tone mapping;τι να σου πω...
δεν ξέρω τι συμβαίνει...οι συγκεκριμένες που αναγράφουν DV για κάποιον λόγο παίζουν με ότι να ναι χρώματα στο MPC, MPC-BE, στο ΚΜPlayer κ όπου αλλού εκτός από το μαμά των windows
Βύζιον
Χωρίς φωτο, τέτοια πράγματα δε λεν.
τώρα τα χάλασα...γιατί περιμένω εσέναΔε μας δείχνεις τα settings σε madvr; Πως κάνεις tone mapping;
δεν είχα προσέξει ότι λέγατε για dv. ναι και εμένα το συγκεκριμένο αρχείο κάνει νούμερατι να σου πω...
δεν ξέρω τι συμβαίνει...οι συγκεκριμένες που αναγράφουν DV για κάποιον λόγο παίζουν με ότι να ναι χρώματα στο MPC, MPC-BE, στο ΚΜPlayer κ όπου αλλού εκτός από το μαμά των windows
άλλα με DV έχεις δοκιμάσει?δεν είχα προσέξει ότι λέγατε για dv. ναι και εμένα το συγκεκριμένο αρχείο κάνει νούμερα
που τα βρίσκεις εσύ έτσι? Στους tracker που έχω δε πολύ βάζουν τέτοια..πχ το mortal kombat μου έκανε τα ίδια
τώρα τα χάλασα...γιατί περιμένω εσένα![]()