τεχνολογίες LED

Reaction score
0
Απάντηση: τεχνολογίες LED

Οκ έχετε ένα δίκιο, μπήκα λίγο απότομα αλλά δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν, απλώς ήθελα να δώσω το μήνυμα πως γίνεται πολύς ντόρος για το τίποτα με τα καλιμπραρίσματα,ίσως έχω άδικο sorry εάν προσέβαλα κάποιους!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.280
Zoran την ίδια άποψη είχα και εγώ(για το καλιμπράρισμα).:116:Νόμιζα ότι κάνοντας ρυθμίσεις με το μάτι μόνο ήμουν άρχοντας(κούνια που με κούναγε)
Μέχρι που εκ περιεργείας έΒαλα τις ρυθμίσεις που Βρήκα εδώ.
Ε,μετά κατάλαΒα πόσο λάθος έΒλεπα.:623:
Υπόψιν ξέρω ότι υπάρχουν ακόμα κάποια (μικρά) περιθώρια αλλά λόγω χρόνου και κόστους δεν έχω μπορέσει να τα κάνω.

Reaction score
0

Για συγκεκριμένα μοντέλα έχει ρυθμίσεις, π.χ. Philips 8454

Reaction score
0

Προς ενημέρωση των φίλων κάνοντας έρευνα 3 μηνών, διαπύστωσα οτι η τεχνολογία LED (ή οποία ως έννοια υπάρχει εδώ και 4 έτη) κατα κύριο λόγο και με πάρα πολύ απλά λόγια έγινε για ένα μαύρο χρώμα (ίσως ακούγεται λίγο κυνικό), ήμουν μεταξύ 3 κατηγοριών τηλεοράσεων τύπου LED τις οποίες ακόμα και σήμερα θεωρώ πως είναι κορυφαίες πρόκειται για τις SAMSUNG UNB8500 series, LG LH90 series και SONY KDL-55XBR8, ήμουν διατεθειμένος να δώσω μέχρι 4000 ευρώ για μία οποιαδήποτε LED που θα ικανοποιούσε τις απαιτήσεις μου, μέχρι που αποφάσησα οτι πρέπει να περιμένω τουλάχιστον ένα 6μηνο για να μπω μια και καλή στην original τεχνολογια LED και αναφέρομαι στις τηλεοράσεις OLED, μέσα απο κάποια site αλλά και απο τις συνεχές έρευνες αγοράς που κάνω για πρώτη φορά θα μπεί δυναμικά μέσα στην συνηθής 4αδα (SAMSUNG,LG,SONY,PHILIPS) η PANASONIC η οποία θα δώσει "τα ρέστα" της απο ότι λέγεται, και αυτό φάνηκε απο την φήμη που κυκλοφόρησε οτι στην ευρώπη απαγορεύτηκε στην SAMSUNG να χρησιμοποιήτε στις διαφημήσεις της ο όρος "τεχνολογια LED" γιατι πολύ απλά δεν υφύσταται ως έννοια, ( στο ΕΛΑΝΤΑ όμως συνεχίζει ακάθεκτη), οι ίδιες φήμες λένε οτι η απαγόρευση ήρθε κατόπιν "καρφώματος" της PANASONIC, και αυτό γιατί ποντάρει πολλά όπως είπα στις OLED που θεωρούται η TV που πραγματικά βασίζεται σε "τεχνολογια LED".

Y.Γ. όποιος έχει να προτίνει,να παρατηρήσει ή να μοιραστεί κάποια σχετική πληροφορία θα χαρώ πολύ να τον ακούσω, γιατί είμαι απο αυτούς που πιστεύω οτι στην τεχνολογία πρέπει να επενδύουμε τα λεφτά μας και όχι να αγοράζουμε με την αναλώσιμη λογική.

Reaction score
0

σε ποια επιπεδα πρεπει να ειναι το contrast στην samsung led 8000 τωρα ειναι στο 95 σε ποια επιπεδα πρεπει να ειναι

Reaction score
0

2 τελευταιες ερωτησεις τι ειναι το input lag και το clouding και τι ακριβως ειναι η οξυτητα? τωρα σχετικα με το backlight εγω ειμαι μεταξυ 6 και 9 και δεν μπορω να αποφασισω

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.280
To input lag είναι η χρονοκαθυστέρηση που παρουσιαζεται στα παιχνίδια μεταξύ της εντολής που δίνει κάποιος και του πότε εκτελείτε αυτή η εντολή.Περισσότερα

Clouding:

Είναι οι άσπρες ''σκιές'' σαν σύννεφα που Βλέπεις στην εικόνα.

Reaction score
0

θα ηθελα λιγο να μου πεις σχετικα με την οξυτητα η τηλεοραση μου την εχει στο 40. να την κατεβασω η οχι

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.280
Aυτό δεν μπορώ να το ξέρω μιας και κάθε τηλεόραση θέλει διαφορετική ρύθμιση.

Πάντως εδώ έχει ένα αρθρο με το πώς πρέπει να γίνουν κάποιες ρυθμίσεις και ένα λίνκ για κάποια πατερνάκια που μπορείς να κατεΒάσεις για να τις κάνεις.

ΠροΒάλοντας τις εικόνες που έχει στο post#8 θα πρέπει να είναι ευδιάκριτες(όσο το δυνατόν) όλες οι μπάρες απ το μαύρο μέχρι το άσπρο.Αυτό θα το κάνεις μέσω της οξύτητας.

Reaction score
0

παιδια τα εχω παιξει σε σκηνες που εχει μαυρο ειναι πολυ σκοτεινα τι πρεπει να ρυθμισω για να ειναι ολα σωστα

Reaction score
0

παιδια εχω την samsung B8000 στις 40 ιντσες μια βδομαδα τωρα να πω οτι με με εχει κουρασει το οτι σε πλανα που εχουν πολυ μαυρο στους τιλους μιας ταινιας η εικονα γινεται πολυ σκοτεινη διαβασα σε διαφορα forum οτι αυτο οφειλεται στο auto dimming θα ηθελα να ρωτησω εαν το εχετε παρατηρησει οσοι την εχετε. Ενα αλλο αρνητικο ειναι οτι ειναι made in slovakia

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.280
Τι εννοείς πολύ μαύρο;
Σε σκηνές που έχουν σκοτεινά πλάνα χάνεις κάποιες λεπτομέρειες;

Reaction score
0

σε σκεινες που εχει μαυρο οπως στους τιτλους ταινιων αλλα μαλλον ειναι απο το local dimming

Reaction score
0

εμενα μου συμβαινη το εξης, εχω την ue46b6000 samsung led. μπηκα στο κρυφο menu και κατω απ΄το options εχει μια επιλογη ADC/WB πατωντας αυτο μας παει εδω adc av calibration και ηταν ρυθμισμενο (success) κανωντας το βελακι δεξια για να δω τη αλλο εχει εβγαλε wait μου σκοτεινιασε 2 φορες η οθονη εκανε restart και τωρα μου δειχνη τα καναλια πολυ σκοτεινα (μονο τα καναλια) ξαναπαω στο κρυφο και μου βγαζει failure, ξερει κανενα παλικαρι τη πρεπει να κανω;

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Δείτε ενα βίντεο για να καταλάβετε πως είναι φτιαγμένη μια edge-LED LCD.

[YOUTUBE]jiejNAUwcQ8[/YOUTUBE]

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.931
Members
38.264
Νεότερο μέλος
Mikimetal