τι προτείνετε?

Reaction score
0
σκέφτομαι να πάρω τα ηχεία Crystal Audio Plasma System 5.1 και για ενισχυτή λέω ή τον DENON AVR 1509 Ή τον YAMAHA RX-V463. τι μου προτείνετε απο τους δύο για καλύτερον?

Reaction score
0
Απάντηση: τι προτείνετε?

χμ... ακους πιο πολύ μουσική απ ότι βλέπεις έργα? Σε πόσο μεγάλο χώρο θα μπουν;

Reaction score
0
Απάντηση: τι προτείνετε?

Λοιπόν... έχουμε και λέμε...

1. Ενισχυτής: Harman Kardon AVR255 (550 euro στο e-shop)
2. Hχεία: Koda SL-601 Set 5.1 (430 euro) http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=17601&cat=368&page=1

Kαι θα έχεις μια χαρά σύστημα με αποκωδικοποίηση Dolby True HD και καλό ήχο στη μουσική σου... :)

Reaction score
0
έχω σκεφτεί τα coda αλλά σκέφτομαι τα crystal audio σαν πιο 'ομορφα στο μάτι και σε ενισχυτή δεν ήθελα να πάω τόσο ψηλά. άρα υπάρχει άλλη λύση?

Reaction score
0
καλησπέρα, έχει κανείς τα crystal audio plasma ή αν τα έχει ακούσει για να μου πεί εντυπώσεις?απότι ξέρω τα πάνε αρκετά καλά για home cinema αλλά για μουσική είναι ικανοποιητικά σε κάποιο ανεκτό βαθμό ή είναι χάλια........

Reaction score
164
καλησπέρα, έχει κανείς τα crystal audio plasma ή αν τα έχει ακούσει για να μου πεί εντυπώσεις?απότι ξέρω τα πάνε αρκετά καλά για home cinema αλλά για μουσική είναι ικανοποιητικά σε κάποιο ανεκτό βαθμό ή είναι χάλια........
Τα είχα ακούσει πριν 3-4 χρόνια, όταν αγόραζα τα δικά μου ηχεία. Μου είχαν φανεί χάλια σε μουσική, ακόμα και σε σχέση με αυτά που πήρα, τα οποία ήταν εξ' ίσου φτηνά (Magnat Monitor 990)

Reaction score
0
ευχαριστώ για το σχόλιο και αν υπάρχει άλλη γνώμη ευχαρίστως την ακούω.....

Timaras

Reaction score
2.144
Τα έχω ακούσει και εγώ και δεν μου άρεσαν καθόλου.Στεγνός,
ξερός ήχος,καμμία σχέση με τα Ψωράλ Indiana line HC που
παίζουν περίπου στην ίδια τιμή

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.325
Members
38.300