το καλυτερο κεντρικο ever (μαλλον)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: το καλυτερο κεντρικο ever (μαλλον)

δυστυχως εκει που υπαρχει στημενο δεν μπορουν να μπουν πολλοι.Θα μιλησω αυριο με τον βασιλοπουλο να δω αν υπαρχει καπου στημενο και να μπορουν να το ακουσουν πολλοι.Παντως με τα ομοσταβλα ενισχυτικα ειναι απλα θαμπωτικο .

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

και για να ξερουμε τι λεμε αυτο εχει 40 χαρτια, τα πλαινα του στα 88(παλι χαρτια).Αν προσθεσουμε τα τιτανια ενισχυτικα τους .Μιλαμε για αξια μικρου διαμερισματος

Reaction score
150
εμ πως! Τσάμπα μάγκες δεν γίνεται!

Δεν ξέρω για τα ηχεία μιας και αν φτάσει κανεις σε τέτοιο κόστος πρέπει να το ψάξει πολύ, αλλά 2 MAC 1200 Watt monoblocks πολύ θα ήθελα!

Reaction score
29.620

δυστυχως εκει που υπαρχει στημενο δεν μπορουν να μπουν πολλοι.Θα μιλησω αυριο με τον βασιλοπουλο να δω αν υπαρχει καπου στημενο και να μπορουν να το ακουσουν πολλοι.Παντως με τα ομοσταβλα ενισχυτικα ειναι απλα θαμπωτικο .

Ναι είναι πολύ θαμπωτικό , εγω που το είδα θαμπώθηκα απο το μέγεθος της μ@λ@κίας.
Ελπίζω μόνο να μην το ακούσω και θαμπώσει και η ακοή μου.Ξέρεις μην πάθω κανά μόνιμο mute , στα -20 db , και εχω μετά πρόβλημα.Κατά τα άλλα είναι γνήσια αμερικανιά σχεδιαστικά που λέει και ο argi.

Reaction score
2.557
Να το ακούγαμε πρώτα;
Αργύρη σχολιάζω αυτό που έγραψες:
"Σχολια δεν χρειαζεται το συνολο των μοναδων μιλα μονο του."

Αν κάνει και 40 χαρτιά θα πρέπει να καταλαβαίνει και η γάτα μου ότι είναι σημαντικά καλύτερο. Αλλά δεν θα κρίνω ούτε από την τιμή ούτε απο το ότι έχει 40000 μεγάφωνα...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ειλικρινα δεν ξερω αν η μακ σχεδιαζει ηχεια με γνωμονα τα ζωακια, αλλα αν μαθει καποιος ποσο κοστιζει μια μοναδα , θα καταλαβει καποια πραματα, καθως το ηχειο ειναι πολυ καλο σε αυτο που κανει, ασχετα αν κοστιζει μια μικρη, ή μεγαλη περιουσια.Εξαλλου υπαρχουν και αλλα ηχεια σε αυτο το ποσο ωστε καθενας να πσωνιζει οτι καθεται σε αυτια και ματια .......

Reaction score
1.594
Δεν γνωρίζω πως ακούγεται το συγκεκριμένο εκείνο ωστόσο που βλέπω είναι οτι πρόκειται για ένα ΠΟΛΥ ασχημο ηχείο (IMHO φυσικά)...

L

LLLEFTERIS

Guest

ωστε καθενας να πσωνιζει οτι καθεται σε αυτια και ματια .......
Και στην τσεπη :117:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Δεν γνωρίζω πως ακούγεται το συγκεκριμένο εκείνο ωστόσο που βλέπω είναι οτι πρόκειται για ένα ΠΟΛΥ ασχημο ηχείο (IMHO φυσικά)...
αυτο το ηχειο ειναι σαν τις γυναικες, στο σκοταδι ειναι ολες ιδιες

Και στην τσεπη :117:
παντα

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ολες ηχουν διαφορετικα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv