- Reaction score
- 20.140
Άντε, καλή αρχή! Έκανα και εγγραφή!Παιδια εδω πλεον,
το νεο καναλι:

Εντωμεταξύ, το yt μου απάντησε το πρωί στην αναφορά που είχα κάνει στο βίντεο χθες, έγινε δεκτή και το απέκλεισε λέει!
Άντε, καλή αρχή! Έκανα και εγγραφή!Παιδια εδω πλεον,
το νεο καναλι:
Σε παρακαλώ, ικανοποίησέ μου την περιέργεια. Κατέβασες το DaVinci Resolve από κάπου αλλού, και όχι από το επίσημο site;εκανα download ενα link για το setup απο ενα πρόγραμμα επεξεργασίας βιντεο,το Davinci Resolve 17
που δειχνει στο ομονυμο βιντεο που εβαλε ο τυπος... απο κει και μετα ξεκινησε ο ''εφιαλτης'' ,
την πάτησα απο βιασύνη, αφελια ,απο απερισκεψία...
ο συνδετικος κρικος δλδ ηταν εκεινο το λινκ που εμφανιζει στην περιγραφη απο το βιντεο με το Davinci Resolve 17.
δε με βρηκε αυτος δλδ, δεν ειμαι ''καποιος'' για να μου την πεσουν, εγω πηγα εκει ..
μεγαλη απερισκεψια μου...
αυτο ισως γινοταν, αλλά αυτο δεν ήταν το νταβιντσι !Σε παρακαλώ, ικανοποίησέ μου την περιέργεια. Κατέβασες το DaVinci Resolve από κάπου αλλού, και όχι από το επίσημο site;
Ευχαριστω... ναι το ειδα,απο τα 4 που ανεβασε επεσαν 3Άντε, καλή αρχή! Έκανα και εγγραφή!
Εντωμεταξύ, το yt μου απάντησε το πρωί στην αναφορά που είχα κάνει στο βίντεο χθες, έγινε δεκτή και το απέκλεισε λέει!![]()