το avclub έγινε ιδιόκτητο!

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1
απλά ανοίγω το θέμα για να αναφέρω ότι το avclub έχει γίνει ιδιόκτητο forum του Σπύρλου Σούρλα, ενός καταπιεσμένου και ......... ανθρώπου, που μπανάρει και διώχνει απο το forum όποιον τολμήσει και έρθει σε αντιπαράθεση μαζί του.Πρόσφατα έφαγα ban τρίμηνο!!!!!! επειδή τόλμησα και ήρθα σε αντιπαράθεση μαζί του.
Ανοίγω αυτό το θέμα απλά για να αναφέρω τα χάλια ενός forum που έχει ίδιο αντικείμενο με το avsite και που ξέφυγε επιτρέποντας σε έναν .......... που η ζωή του είναι "online" να καταστρέψει ένα ολόκληρο forum...κρίμα...

Reaction score
1.830
Φίλε μου καλό είναι να αποφεύγεις προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Οι κοινωνίες αυτορυθμίζονται. Έτσι και οι ιντερνετικές μικρές κοινωνίες, όπως είναι τα fora.

Πως αλλάζουν τα πράγματα...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: το avclub έγινε ιδιόκτητο!

all power to dreamers, κατα τα αλλα αν βγαλεις τους μπαναρισμενους μενουν σχεδον μονο οι paragueitors .......δεν βαριεσαι καλα να ειμαστε........hate the player not the game,
δεν φταιει ο καθε ..-.-.-.-.-.-. φταινε αυτοι που τον βαζουνε
και δεν ειναι η πρωτη φορα.....με τις υγειες τους....:143:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Μιας και έχουμε δεχθεί πολλές φορές απειλές για μηνύσεις... οι χαρακτηρισμοί διεγράφησαν τόσο για την προστασία του συντάκτη όσο και αυτού του χώρου.

...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.168

....... ενός καταπιεσμένου και ......... ανθρώπου, που μπανάρει και διώχνει απο το forum όποιον τολμήσει και έρθει σε αντιπαράθεση μαζί του.Πρόσφατα έφαγα ban τρίμηνο!!!!!! επειδή τόλμησα και ήρθα σε αντιπαράθεση μαζί του.
Συμβαίνουν τέτοια πράγματα εκεί; :142: :142:

Μα κι εσύ ρε Νίκο που πας κόντρα στο αφεντικό; Θα σε απολύσει.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.475

Δε λες πάλι καλά που σου έριξε μόνο 3 μήνες! Τί να πω κι εγώ που έχω φάει μόνιμο ban. Μάλλον φταίνε οι κοψιδοκατανύξεις που κάνουμε με τον Μελίδη. Και τί δεν τους υποσχέθηκα, να φωνάζω ζήτω τα καλώδια, ζήτω οι λάμπες - κάτω οι πσηφιακοί ενισχυτές, ζήτω ο Ολυμπιακός - κάτω ο Παναθηναϊκός, ζήτω η Μπιγιονσέ - κάτω η Νικόλ Κίντμαν, ζήτω οι Pink Floyd - κάτω οι Earth Wind and Fire, τίποτα. Μόνιμο ban... Βέβαια, λέω κάποια στιγμή να ξαναγραφτώ κρυφά, αλλά δεν ξέρω τί ψευδώνυμο να διαλέξω. Hlimitzouras, boubounohalvas, EdwTaKalaRektifie, HighendoParlapipas, MitsosOKortakias, ξέρω κι εγώ; Για πείτε κι εσείς καμιά ιδέα...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

καλασουκανανερε , αν θες ονομα βαλε argi , και εγω μονιμος ειμαι.Θα εχεις μεγαλη επιτυχια........κατα τα αλλα τις τις ηθελες τις κοψιδοκαταστασεις ? που νομιζεις οτι ησουν .....μιλαμε για την πνυκα του ταπανταολα.
Αμα πσηνατε κανα πυκνωτη καλωδιο ή κατι σαξιο τωρα θα ησουν το λιγοτερο σου πω ντουτσε:405:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

don haliabalas -dr xseftilsas- sir psilimitis- mr black eye (kara giozis) blow jobs the tiger with logo the lion........τοσα ωραια υπαρχουνε

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.168

Oρίστε ένας σοβαρός λόγος για μπαν. (εκεί βέβαια)

Μέλη του ενός κλαμπ να συντρώγουν με μέλη του άλλου site.
Αν είναι δυνατόν!!
Άσε το τι έγινε με αυτή τη φωτό.
Μέχρι σε απολογία κλήθηκαν από την ιερά εξέταση τα μέλη που έκαναν το ατόπημα.

Reaction score
2.026

Κριμα, οποιος θελει να δει ποσο εχει ξεπεσει αυτο του forum αρκει να κοιταξει στη γενικη κατορια περι high end, το πρωτο θεμα RMAF 2011, αυτο το πραγμα απλα δεν εχει ξαναγινει στα χρονικα!

Καλα για το θεμα ´Που παει η Χώρα', δεν το συζητω οποιος δεν συμφωνει με το Σουρλα εκδιωχνεται κακην κακως χαρακτηρισμενος ως δοσιλογος και φασιστας!

τι να πω παιδια, προσωπικα εγραφα πολυ εκει, αλλα δεν προκεται να ξαναγραψω, δεν το εχω ξανασυναντησει αυτο το πραγμα πουθενα! Προφανως οι ανθρωποι εχουν αλλους σκοπους πλεον!

Reaction score
33
ΑΑΑαααααα

Mon Dieu quelle decadence !

Το δηλώνω δημοσίως!

Όχι μόνο συνέφαγα με τον Μιχάλη, αλλά ήπιαμε και καφέ και περάσαμε και πάρα πολύ ωραία!
Επίσης με έτερον σαλονικιό, και καφέδες ήπιαμε και στα βουνά τον τρέχω!

.....

Και μπαναρισμένος δεν είμαι! :136:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Αν είναι δυνατόν!!
δεν dρεπεσαι rhe !!!!!!
να σουν καουν τα καρβουνα re
να μην σου ξαναψηθει τιποτα , ολο ομα να τρως
Που μερες κρισης και δε παραγκε , εσυ βαζεις κοψιδια .....
και φωτο mix members
σκεφτηκες οτι μπορει να ερθουν απο εδω να σε μπαναραουν:136:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Κριμα, οποιος θελει να δει ποσο εχει ξεπεσει αυτο του forum αρκει να κοιταξει στη γενικη κατορια περι high end, το πρωτο θεμα RMAF 2011, αυτο το πραγμα απλα δεν εχει ξαναγινει στα χρονικα!

Καλα για το θεμα ´Που παει η Χώρα', δεν το συζητω οποιος δεν συμφωνει με το Σουρλα εκδιωχνεται κακην κακως χαρακτηρισμενος ως δοσιλογος και φασιστας!

τι να πω παιδια, προσωπικα εγραφα πολυ εκει, αλλα δεν προκεται να ξαναγραψω, δεν το εχω ξανασυναντησει αυτο το πραγμα πουθενα! Προφανως οι ανθρωποι εχουν αλλους σκοπους πλεον!
ηθελα ναξερα τι πας και μπλεκεις με *******...........********
καλα δεν εχεις την ησυχια σου

Reaction score
24.789

απιστευτο!!!
παλιοτερα που διαβαζα περισσοτερο ο σουρλας γενικος ειχε ενα θεμα στην συμπεριφορα του αλλα μου φαινεται πλεον οτι εχει καβαλησει απιστευτου υψος καλαμι.
ασε που στο σημειο που εχει φτασει παιζει και με την τυχη του.
τετοιου ειδους συμπεριφορα σε ανθρωπους που δεν γνωριζει το ποσο καλα στεκουν ψυχολογικα μπορει να τους φερει στην πορτα του για ενα μπερτακι στα γρηγορα.

Reaction score
0

Αυτό το φορουμ εχει γίνει παρAρτημα του Περισσού. Tυποις είναι Audio-Video... O σούρλας είνα ενα ......... ατομο

Reaction score
1.830

Αν είναι δυνατόν!!
που είστε πάλι εδώ βρε αλητάμπουρες? ο ichaltu που είναι? εγώ?

Reaction score
0
Αυτός ο Σούρλας πρέπει να είναι μεγάλος αργόσχολος!!!
Μα όλη μέρα γράφει γράφει γραφεί.
Που βρίσκει το χρόνο απορώ.
Όχι ότι εδώ μέσα δεν υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις αλλά σαν αυτόν δεν υπάρχει άλλος.
τεσπα.

Status
Not open for further replies.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.131
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam