το avclub έγινε ιδιόκτητο!

Status
Not open for further replies.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.476
Απάντηση: Re: το avclub έγινε ιδιόκτητο!

Κανονίστε να μας στείλει κανα εξώδικο η Νεκταρία.
Μην μας αναγκάσετε να το κλειδώσουμε ρε παίδες.

...
Έχεις δίκιο! Καιρός να ασχοληθούμε και με τίποτ' άλλο. Όπως το audiopoint ας πούμε. Μπλατσάρα τί λες; Κάνουμε διπλοεγγραφή να τους μαζέψουμε τις αράχνες; Να ξυπνήσουν λίγο τα αίματα ρε παιδί μου. :114:

Reaction score
851
Απάντηση: το avclub έγινε ιδιόκτητο!

Με δεδομένο ότι τα δύο αυτά ελληνικά AV φόρα έχουν κοινά μέλη σε ποσοστό 90%, εκτιμώ ότι η έκφραση ''κοροϊδεύω τα μούτρα μου'' βρίσκει στην περίπτωση μας την ευπειθέστερη των εφαρμογών της ... :110:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.476
Απάντηση: το avclub έγινε ιδιόκτητο!

Με δεδομένο ότι τα δύο αυτά ελληνικά AV φόρα έχουν κοινά μέλη σε ποσοστό 90%, εκτιμώ ότι η έκφραση ''κοροϊδεύω τα μούτρα μου'' βρίσκει στην περίπτωση μας την ευπειθέστερη των εφαρμογών της ... :110:
Eκ πρώτης όψεως ναι, κύριε Σπύρο μου. Με μια λίγο πιο προσεκτική ματιά όμως, το πρόβλημα στο avclub υφίσταται εξ αιτίας κάποιων συγκεκριμένων προσώπων, οι οποίοι ατυχέστατα συμμετέχουν στη διοίκησή του, εξ ου και αυτό το πολύ χαμηλό πνευματικό του επίπεδο. Και καλά εγώ, ας πούμε πως είμαι ο εμπαθής της υπόθεσης και έχω το avclub στη μπούκα - που δεν είναι έτσι, αλλά τέλος πάντων. Όλοι αυτοί οι υπόλοιποι που διαμαρτύρονται κατά καιρούς; Μήπως τους έχω βάλει εγώ και τους κόβω και μισθό;

Ασφαλώς και υπάρχουν αξιόλογα άτομα και εκεί, (supersonic, Μανωλάκος, Δημητρακούδης, Κρυωνάς και άλλοι, όχι μόνον αυτοί), και θα ήταν ευχής έργο να δείξουν την πόρτα σ' όλον αυτόν τον κομπλεξικό συρφετό εκεί μέσα. Αλλά μάλλον κι αυτοί δεν το θέλουν, ενοχλούνται, αλλά δεν κάνουν καμιά κίνηση. Υπάρχουν φιλίες, γνωριμίες, ή ό,τι άλλο, και τοποθετούν το θέμα στις καλένδες. Είναι κι αυτό το σωματείο στη μέση... Διαφορετικά θα τους είχαν πετάξει έξω με τις κλωτσιές, και όλα θα ήταν μια χαρά.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.438
Εγώ από τη μεριά μου δε μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η κόντρα πρέπει να ανάγεται συνεχώς μεταξύ των 2 forum.
Διότι μπαίνει ο κάθε παραπονούμενος στο avsite και γράφει το δίκιο του (ή ίσως και το άδικο του) και μετά ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου. Θυμούνται όλοι τα κακώς κείμενα των απέναντι και γεμίζουν 9 σελίδες με αιχμές και παράπονα, τα οποία είναι λογικό το avclub να μην θέλει να αφήσει αναπάντητα...και ποιος θα την πληρώσει στο τέλος; Όσοι έχουν την ευθύνη της διαχείρισης του site, που θα πρέπει να ξεκατινιάζονται για καμιά 100ριά σελίδες ακόμα.
Αυτά έχουν ξαναγίνει, δόξα το θεό εδώ δε διαγράφεται τίποτα, υπάρχουν καταγεγραμμένα.
Δε νομίζω ότι το avsite δημιουργήθηκε για να βελτιώσει το avclub, ούτε για να το ανταγωνίζεται. Με αυτή τη λογική δε βλέπω τι μπορεί να προσφέρει αυτό το thread πέρα από αλγεινές εντυπώσεις και μπελάδες.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Δε νομίζω ότι το avsite δημιουργήθηκε για να βελτιώσει το avclub, ούτε για να το ανταγωνίζεται. Με αυτή τη λογική δε βλέπω τι μπορεί να προσφέρει αυτό το thread πέρα από αλγεινές εντυπώσεις και μπελάδες.
Μισό για να καταλάβω. Πρώτα έγινε το avclub και μετά το avsite; :114:

...

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.438
Μισό για να καταλάβω. Πρώτα έγινε το avclub και μετά το avsite; :114:

...
Από το ύφος της απάντησης σου υποθέτω πως όχι.:116:
Αλλά δεν το πάω εκεί και το ξέρεις. Θεωρείς ότι πρέπει να ανοίγονται θέματα που αφορούν τα προβλήματα των απέναντι και να επιλύονται-αναλύονται εδώ;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
OK δεν νομίζω ότι αξίζει να την συνεχίσουμε βρε παιδιά την κουβέντα.
Το κλειδώνω μπας και ηρεμήσουμε λιγάκι και μετά βλέπουμε.

...

Status
Not open for further replies.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.144
Members
38.415
Νεότερο μέλος
arishonda