- Reaction score
- 135.808
χωρίς λόγια...
Χτυπήσου κάτω ρε !!!!@! δεν σου δίνουμε !!!!!!!Ζηλεύωωωωω! :404:
πω πω πικρα:142:μπα, το μάνιουαλ το έφαγα αρκετά, χόρτασα.
τώρα έχωσα μέσα στο πάτωμα (έχω λούκια) το 8-απλό AES/EBU καλώδιο της Mogami, το οποίο εντυπωσιάζει με το πόσο εύκαμπτο είναι για το μέγεθός του (έχει μπαμπάτσικια διάμετρο, σα βόας είναι το ρημάδι)
μένει να συνδέσω 8 XLR από τη μία (για τη Lynx) κι ένα DB-25 από την άλλη (για τη Metric), και θα πάρει το ψηφιακό της σήμα η Λία.
(εννοείται ότι μια σύνδεση AES/EBU (από τις 8) θα μεταφέρει ΜΟΝΟ σήμα ρολογιού στην Lynx, χωρίς παράλληλα να μεταφέρει audio σήμα, σύμφωνα με τις οδηγίες της AES - βλέπε βλασούκο να μαθαίνεις. Τα υπόλοιπα AES/EBU θα μεταφέρουν μόνο audio ψηφιακό σήμα, αλλά χωρίς ρολογάκι.... πιθανά να είμαι και ο πρώτος που θα υλοποιήσω αυτή τη συνδεσμολογία σε παγκόσμιο επίπεδο - φυσικά αναφέρεται στο μάνιουαλ, στην παράγραφο "Clock Sync", η οποία ξεκινά κάπως έτσι: "Clock sync is a serious consideration in any digital audio system." βλέπε σελ 196)
Μετά θα συνδέσω 2 4-απλά AES/EBU καλώδια (πάλι της Mogami) σε ένα DB-25 βύσμα, για τις αναλογικές εξόδους της μέτρικ, ώστε να πάνε δεξιά και αριστερά στους 2 4-κάναλους ενισχυτές μου.
και μετά, θα παίξει το ρημάδι...
Το κολλητήρι είναι στην μπρίζα, ξεκινάμε!
YEAH BABY!!!χωρίς λόγια...
Αυτα ειναι απλα για δοκιμη.....σε 20 μερες του ερχονται τα ZENSATI και τα ATLAS.......:604::604::605:Πες πόσο έδωσες για καλώδια και βύσματα (η εκδίκηση των hi-endάδων!).....
Αλλού το πάω... Κάτσε να μας πει πόσο του πήγανε τα Neutrik-άκια! Και χωρίς καν ένα carbon επάνω για μούρη βρε αδερφέ...!Αυτα ειναι απλα για δοκιμη.....σε 20 μερες του ερχονται τα ZENSATI και τα ATLAS.......:604::604::605: