ψηφιακός δέκτης mpeg4

Reaction score
5
Θα ήθελα τα "φώτα" σας για επιλογές σε mpeg4 ψηφιακούς δέκτες για car dvd και μάλιστα κινέζικο! Το δικό μου είναι mpeg2. Ενδιαφέρομαι για κάτι οικονομικό - όπως όλοι άλλωστε σήμερα - και όχι για λύσεις των 150, 200 και πάνω ευρώ που είδα με μια έρευνα που έκανα στο δίκτυο.
Επίσης, υπάρχει καμιά λύση με κάποια κάρτα sd ώστε να αποφύγει κάποιος πρόσθετες συσκευές ;
Ευχαριστώ πολύ για κάθε πληροφορία!

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Απάντηση: ψηφιακός δέκτης mpeg4

Καλωσήρθες.
Υπάρχουν ένα οικονομικό και άλλα δυο πιο ακριβά. Η διαφορά τους είναι στη λήψη. Ανάλογα το αυτοκίνητο μπορείς να επιλέξεις. Δηλαδή. Αυτοκίνητα που έχουν παρμπρίζ πυριτίου δυσκολεύονται πολύ στη λήψη.
Είσοδο USB έχουν όλα και μπορεούν να αναπαράγουν ακόμα και να γράφουν. Αν θέλεις οπωσδήποτε sd με ένα ανταπτοράκι πάλι θα είσαι οκ.

Η εμπειρία μου λέει να μην προτιμήσεις φτηνό γιατί μπορεί και να το διπλοπληρώσεις.

Reaction score
5

Ευχαριστώ και για το καλωσόρισμα και για τις πληροφορίες. Επειδή είμαι σε αναζήτηση μπορείς σε παρακαλώ να μου γράψεις τις επιλογές είτε εδώ είτε σε ένα pm (εάν θεωρείται διαφήμιση) ; Ευχαριστώ πολύ και πάλι!

Reaction score
41

Καλώς ήρθες Emperor!
Καλή συνέχεια στην παρέα μας

Δεν υπάρχει θέμα διαφήμισης.
Αν ο Νίκος (CarAudio Test - Alfa Sound) έχει άποψη (που έχει, είμαι βέβαιος) μπορεί να μας την πει στον αέρα γιατί σίγουρα θα φανεί χρήσιμη και σε άλλα μέλη ή αναγνώστες

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

:624:

Για ποιά μάρκα αυτοκινήτου μιλάμε? μήπως υπάρχει θέμα με το παρμπρίζ.
προτείνω τον vision, δουλεύει πολύ καλά. Θα έβαζα τον ίδιο αν σου λέει κάτι. Υπάρχει και άλλη μια έκδοσή του που δίνει τη δυνατότητα περισσότερων av-out και με πιο διακριτικές κεραίες (λίγο πιο ακριβός).

Reaction score
41

Emperor, θα μπορούσες να τους δεις και live στον Νίκο.
& με βάση το όχημα και το κόστος να αποφασίσεις επί τόπου.....
Ο "ντροπαλός" κύριος από πάνω, απαντά στο 2109950333 από τις 11 το πρωί και μετά

Αυτά....

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Πάντως την καλύτερη λήψη την έχω πετύχει στο καινουργιο smart. Είναι λίγο πίκρα η τοποθέτηση αλλά αξίζει.

Reaction score
0

Aν είναι κάτι αξιόπιστο και οικονομικό με ενδιαφέρει και μένα για το τελευταίο LANCER.Θα είμαι σε αναμονή για κάποια λύση, γιατί πρός το παρόν ότι έχουμε δεί εδώ ψιλοπονάει.

Reaction score
5

:624:

Για ποιά μάρκα αυτοκινήτου μιλάμε? μήπως υπάρχει θέμα με το παρμπρίζ.
προτείνω τον vision, δουλεύει πολύ καλά. Θα έβαζα τον ίδιο αν σου λέει κάτι. Υπάρχει και άλλη μια έκδοσή του που δίνει τη δυνατότητα περισσότερων av-out και με πιο διακριτικές κεραίες (λίγο πιο ακριβός).
έχω το Toyota Corolla 2006
δε νομίζω να εχει κάτι ιδιαίτερο το παρμπρίζ...
Έριξα μια ματιά για τον vision και είδα τιμές γύρω στα 160 ευρώ και πάνω, τα οποία εμένα στην παρούσα φάση μου φαίνονται πολλά ιδίως όταν πιστεύω ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα οι τιμές των δεκτών αυτών θα πέσουν στο μισό.
Επίσης, δεν ξέρω εάν υπάρχουν λύσεις πιο "κομψές". Εννοώ κάτι σαν τις κάρτες ci που έχουν βγει για τις τηλεοράσεις...ώστε να μην αναγκαστώ να έχω όλο αυτό το κουτί στο αμάξι...
Ζητάω πολλά ε;;

Ευχαριστώ πολύ!

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Δεν είμαι ο ειδικός για την πτώση τιμών, είναι αλλουνού ευαγγέλιο.
Το θεωρώ απίθανο για κάρτες ci, ο λόγος είναι οτι mpeg4 δεν το έχουν πολλές χώρες. Για το Ελλαδάκι δεν ασχολείται κανείς. Εδώ χάρτες ανοίγεις κι έχει χώρες (αλβαν-αφγαν-τουρκ-κι οτι άλλο μπορείς να φανταστείς) εκτός απο Ελλάδα.
Πορεύσου με τα υπάρχοντα γιατί νομίζω άδικα θα περιμένεις.
Τα 160Ε που το βρίσκεις, αγόρασέ το. Μην πάρεις φτηνότερο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.108
Members
38.409
Νεότερο μέλος
mmapollo