2 DIN HiFi

Reaction score
0
Γειά σε όλους,
Είμαι σε ένα δίλημα όσον αφορά το ηχοσύστημα που θέλω να βάλω στο αμάξι μου. Πρόσφατα είχα αντικαταστήσει το εργοστασιακό με το Pioneer AVH-3200BT αλλά δεν πρόλαβα να το χαρώ, ούτε μήνα δεν έκλεισε. Παραβίασαν τη πόρτα του οδηγού και μου το κλέψανε μαζί με το εργοστασιακό που είχα στο πορτ μπαγκάζ. Τώρα μου έχει μένει ένα μεγάλο κενό στο ταμπλό. Αποκαρδιωτικό...
Δεν παλεύεται όμως η μετακίνηση δίχως ένα στερεοφωνικό. Και θέλω ένα 2 DIN που να παίζει MP3 απο iPhone και USB. Αυτά πλέον είναι στάνταρ σε όλα τα στερεοφωνικά αυτής της κατηγορίας. Απαραίτητα όμως θέλω να βγαίνει η πρόσοψη του όμως. Στο προηγούμενο δεν έβγαινε και τη πάτησα.

Είμαι μεταξύ του JVC KW-AVX830 και του Kenwood DDX-8026BT. Δεν έχω βρεί άλλο "φτηνό " που να έχει αποσπόμενη πρόσοψη. Η διαφορά στη τιμή είναι περι τα 400 ευρώ ακριβότερο το Kenwood. Προτίθεμαι να τα δώσω αν όντως το Kenwood τα αξίζει σε ποιότητα ήχου, συσκευής και interface. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος που να ξέρει τον τομέα του Car HiFi μεταξύ των δυο ή να προτείνει κάτι άλλο ;

Ευχαριστώ.

Reaction score
24.770
Απάντηση: 2 DIN HiFi

δεν ξερω αν σε σωζει η προσοψη μιας και ειναι τεραστια και στο τελος θα την αφηνεις μεσα.
αν δεν θελεις να παιζεις καθολου απο cd/dvd κοιτα σε alpine κατι που παιζουν καλα και εχουν δυνατοτητα να προσθεσεις dsp χωρου (απο οτι λενε κανει δουλεια) χωρις να χρειαστει να βαλεις ενισχυτες.
http://www.dragiotis.gr/store/product_info.php?id=1624&ccid=3&cpid=39&t=3-

http://www.dragiotis.gr/store/product_info.php?id=1643&ccid=3&cpid=39&t=3-

μαλιστα κυκλοφορουν και σε πακετα με το πλοηγητηρι σε τιμη αντε γεια.

Reaction score
0
Απάντηση: 2 DIN HiFi

Δεν τίθεται θέμα... την πρόσοψή θα τη βγάζω. Δεν έχω κάποια άλλη προστασία. Το αμάξι το έχω στο δρόμο. Αφού με έκλεψαν μία ειναι πιθανό να επαναληφθεί. Αν μπορούσα να το ασφαλίσω ίσως το σκεφτόμουν. Και πάλι ταλαιπωρία θα είναι με τισ ασφαλιστικές. Οπότε καλύτερα να βγαίνει να μην μπει κανείς στον κόπο να το κλέψει.

Staff online

• n_olympios
    Μαντιναδόρος!
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.107
Members
38.409