- Reaction score
- 460
Απάντηση: 24/96 vs Vinyl
Ο καιρος γαρ εγγυς...
Ο καιρος γαρ εγγυς...
Ουτε και ξερω τι γινετε.τι εννοεις επικολληση και πως γινετε?Τα ίδια έχω και 'γω αλλά ανακάλυψα το εξής: όταν κατεβάζω φωτό η link, μέσα στο παράθυρο που ανοίγει βγάζει αυτόματα ένα "http//". To σβήνεις, κάνεις επικόλληση της URL και δουλεύει ρολόι!
Αν εννοείς αυτό...
:107:
:142:αυτο πηγαινε για την ημερα της αναμετρησης:142::111:
Προφανώς δεν εννοείς αυτό...Ουτε και ξερω τι γινετε.τι εννοεις επικολληση και πως γινετε?
Της τελικής;:142:αυτο πηγαινε για την ημερα της αναμετρησης:142:
:623:Γι αυτους τους λογους που αναφερεις εγραψα την παραγραφο #999# ο καθενας ας κατεβασει οτι καλυτερο και δυνατοτερο εχει!!
Εμενα δεν με ενδιαφερει το πως, το απο που, και απο τι θα ειναι το υλικο του καθενος.
Εμενα με ενδιαφερει το τελικο αποτελεσμα!
Και εγω!!!Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου...
Όλοι γνωρίζουν ποιος θα νικήσει....όπως επίσης όλοι γνωρίζουν γιατί θα νικήσει...
Θα ήθελα να ήμουν εκεί...
Όντως όλοι ξέρουμε ποιος θα νικήσει. Αν γινόταν στο σπίτι του Costas ear πάλι θα ξέραμε ποιος θα κερδούσε:138:Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου...
Όλοι γνωρίζουν ποιος θα νικήσει....όπως επίσης όλοι γνωρίζουν γιατί θα νικήσει...
Θα ήθελα να ήμουν εκεί...
Ελα ρε Νικο τωρα..κατ αρχην δε Λουκανιζω. Επισης η αληθεια ειναι οτι βαριεμαι να ξεστηνω να στηνω κ να ξαναστηνω το πλατω μου λογικο δεν ειναι;Βρε μην αρχίζεις κι εσύ να... Λουκανίζεις τώρα!
Γιατί δεν μαζεύεις εσύ το αναλογικό σου ή όποιο αναλογικό γουστάρετε να το πάτε στου ΕΑR να κάνετε το test, να δείτε τι ωραία που θα περάσετε; :127:
Εδώ του είπαμε του άλλου του πολύξερου ότι δεν χρειάζεται να κουβαλήσει κανένας τίποτα, ότι όλα είναι στημένα και μάλιστα με ίδιας κατηγορίας μηχανές, σε μετρημένο "σωστό" χώρο με "σωστές" μηχανές και δεν δέχτηκε συγκριτικό στην Τηλεοπτική. "ΝΑ" του πήγε, ακόμη μυρίζει... :405:
Κάντε εκεί ότι είναι να κάνετε...
...
Αυτά τα ηχεία δεν θέλουν τίποτα παρακάτω από ότι έχουν :105:το κόκκινο πικάπ πάντως, πολύ το γουστάρω!
ΥΓ: αν θέλετε, έτσι για χαβαλέ, σας δίνω κι ένα ενισχυτάκο να δουλέψει τα ηχεία του ΛΣ καθωσπρέπει...:126:
δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, ένα κουτάκι μισό κιλό, μια σταλιά, σα το 202 σε μέγεθος..
Το λινκΕπειδή μπήκε θέμα, για περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα και τον χώρο μου δείτε την παρουσίαση που έγινε εδώ πριν λίγο καιρό:
ANAKΡΟΥΣΙΣ - Nέο Soundlab Ultimate PX - Atmasphere MA 2mk2 REF.
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΛΙΝΚ.