2DIn οθονη

Reaction score
0
Καλημέρα σε όλους χθες πέρασα τήν οθόνη 10" 4 GB 32 ram στο αμάξι (κινεζιά) τήν σύνδεσα στους ενισχυτές ένα τετρακάναλο και ένα για τό sub όλα καλά. Αλλά μου περνάει όταν δουλεύει το αμάξι θόρυβο σφύριγμα ! Πριν είχα ένα Alpine cda 9835r το είχα περάσει εγώ και αυτό αλλά δεν άκουγα τίποτα από θόρυβο!! Τί μπορεί να φταίει;

Reaction score
127
Alpine 4 volts στα rca ;)

Κινέζος 1 volt στα rca :oops: άρα πρέπει να χαμηλώσεις το gain , για αρχή

Reaction score
0
Alpine 4 volts στα rca ;)

Κινέζος 1 volt στα rca :oops: άρα πρέπει να χαμηλώσεις το gain , για αρχή
Καλησπέρα χαμήλωσα το gain τελείως μειώθηκε κάπως το σφύριγμα αλλά όχι εντελώς !
και κάτι ακόμα έχω συνδέσει όλα τα καλώδια εκτός απο ένα που είχε η φύσα της οθόνης είναι ένα ροζ και γράφει πάνω BACK που συνδέεται αυτό ξέρει κάποιος ;

Reaction score
127
Καλησπέρα χαμήλωσα το gain τελείως μειώθηκε κάπως το σφύριγμα αλλά όχι εντελώς !
και κάτι ακόμα έχω συνδέσει όλα τα καλώδια εκτός απο ένα που είχε η φύσα της οθόνης είναι ένα ροζ και γράφει πάνω BACK που συνδέεται αυτό ξέρει κάποιος ;
Το back συνδέεται στο φως της όπισθεν για αυτόματη ενεργοποίηση της πίσω κάμερας... Από την στιγμή που με το παλιό ράδιο-CD ήταν όλα οκ άρα φταίει λογικά η καινούργια σου πηγή ή η σύνδεση της, δοκίμασε να τραβήξεις 2 καλά καλώδια τουλαχ 4mm² μέχρι τον ενισχυτή και να πάρεις ρεύμα από κει ...δηλ το κίτρινο της πηγής στο + του ενισχυτή και το μαύρο πηγής στο - του ενισχυτή

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους.
Καλή Χρονιά να εχουμε, με υγεία.
Ειμαι μόλις Νεο μέλος εδω στην κοινοτητα του Forum. Και εχω διαβασει πολυ ενδιαφεροντα πραγματα που με βοηθησαν σε πολλα πραγματα...
Ετσι πηρα την αποφαση να Εγγραφω, για ενα προβλημα που εχω με την 2-DIN Lenovo Multimedia συσκευη μου, στο Smart 451 που την αγορασα...
Δεν ξέρω αν καποιος μπορει να με βοηθησει σε κατι, γιατι ειμαι ασχετος με καλωδιωσεις (δηλ δεν εχω ιδεα απο συνδεσεις)

Η Ιστορία εχει ως εξης:
Απο το 2022 που αγορασα το Smart 451 μου απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη, ειχε μια 2-Din συσκευη, αυτην: Nakamichi F6066A
Δεν είχε Navigation/πλοήγηση, και μου ηταν προβλημα αρκετες φορες οταν εκανα ταξιδι καπου.
Έτσι αγόρασα απο Aliexpress καινουργια συσκευη Lenovo, αυτην που βλεπετε στις φωτογραφιες απο κατω στις 3 φωτός.
Επιχείρησα 1η φορα μου στην ζωη μου να αφαιρεσω Ραδιοφωνο, το δικο μου το παλιο, το οποιο ειχε μονο την ΦΥΣΑ συνδεδεμενη και το καλωδιο της κεραιας (επανω στο παλιο 2-Din) ---> Πίσω Όψη
στο Smart 451μου.

1) Έτσι τοποθετησα το Νέο 2-Din το Lenovo, συνδεσα την ΦΥΣΑ του αυτοκινητου, με την ΦΥΣΑ που περιλαμβανε η συσκευη Lenovo (οπως βλεπετε στην 3η φωτο) και ολο μαζι το συνδεσα στην συσκευη απο πισω της Lenovo συσκευης (οπως στην 3η φωτό).

2) Διπλα στα Λευκά PIN, συνδεσα τα RCA καλωδια, γιατι στο ενα καλωδιο απο αυτα συνδεσα το μικροφωνο (για το Bluetooth), ασχετα αν δεν χρησιμοποιησω τα υπολοιπα RCA καλωδια, γιατι δεν εχω ουτε Ενισχυτες, Subwoofer, τιποτε, αλλα ποτε δε ξερεις μελλοντικά...

3) Συνδεσα στα Λευκα PIN, και 2 καλωδια ξεχωριστα για να εχω 2 υποδοχες USB θυρες (2 καλωδια για 2 USB), γιατι μπορει να θελω να συνδεσω 2 φλασακια με μουσικες, ενα με ξένα τραγουδια, και ενα με Ελληνικη μουσικη.

4) Την καλωδίωση με την καμερα οπισθοπορειας (την πισω καμερα στην φωτό στο σακκουλακι) δεν την συνδεσα, γιατι δεν μου χρειαζεται προς το παρον.

Και ετσι οπως ηταν ολοκληρωμενο σκεφτηκα, το κουμπωσα στην βαση την πηγή, την βιδωσα, και μετα λεω, για να το δω τωρα...
Γυριζω το Κλειδι Εκκινησης του Smart, και διαπιστωνω, οτι ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ η πηγή.
Και εδω λοιπον, εχω σκαλωσει, και λεω:
* Βρε μηπως θελει Τηλεχειριστηριο για να αναψει; (δεν συμπεριλαμβανοταν στο πακετο αγορας)
* Δοκιμασα και 2 αλλα τηλεχειριστηρια άλλων πηγων 2-Din, με το σκεπτικό μηπως παρει μπρος η Lenovo ή ειναι τυχόν συμβατά 1/10 με αυτην, αλλα τιποτα. 😁

Υ.Σ.:
Και εδω λοιπον θελω να ζητησω την βοηθεια οποιος ξερει κατι, γιατι εγω δεν εχω ιδεα απο ηλεκτρολογικα, ασχετα αν ηξερα τα απλα πραγματα συνδεσεων (πχ των Φυσών).
Μπας και απέφευγα τον μαστορα σε καταστημα με Ηχοσυστηματα και γλυτωνα πχ το κοστος εργασιας του.
(ή τυχόν μου σκαρφιστεί δικαιολογια τυπου "Ειναι καμμενο, δεν εχει ζωη πολυ, κλπ...)
...για να αγορασω απο αυτον πχ Νεα Συσκευη να βγαλει κερδος κλπ...
Αυτα.

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.
Εγραψα ολα αυτα για να καταλαβετε τι παιζει.
Να ειστε καλά.

Attachments

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.973
Members
38.274
Νεότερο μέλος
spani1