3δρομο για οσους ακουνε τελειωμενα σκυλαδικα

Reaction score
245
Απάντηση: 3δρομο για οσους ακουνε τελειωμενα σκυλαδικα

Οι σκύλοι ακούνε απο 15Hz - 45 KHz.
.
Δηλ το subsonic φιλτρο το εχουνε στανταρ στα 15HΖ η' μπορουνε να το ρυθμισουνε και λιγο παραπανω????:135::135::135:

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Γεμανικα ηχεια????
Αυτοι οι ξενερωτοι ακουνε κουλτουρα μονο,like οπερα.
Εγω ακουω αλαλα'ικα τραγουδια.Θα τα βρω λες μαζι τους η' θα αρχισουνε να με πιροβολανε με κανενα ''Ρεβολβερ'' οι παλιογκεσταπιτες?????:142:

Απο την αλλη παλι,μου ερχεται στο νου ενα διαιρουμενο rainbow (ναι το ξερω δεν ειναι 3 δρομων)που ειχα ακουσει σε ενα μαυρο skoda fabia με πηγη ενα jvc 7401 και δεν μου βγαινει απο το μιαλο το ποσο ομορφα βαραγε τις πενιες και τα τουμπερλεγκια.Και ειμουνα και εξω απο το αμαξι γονατιστος διπλα απο την πορτα του συνοδηγου.
Οι παλιογερμαναραδες οταν κανουνε κατι,το κανουνε πολυ καλο.
Αποφεύγω και θα το έχεις προσέξει να πάρω θέση σε μάρκες. Είναι λεπτή η θέση μου λόγω του περιοδικού να πω βάλε αυτό.
Άλλο τι αρέσει σε μένα κι άλλο τι είναι σωστό. Βλέπε το Corsa του Αρτέμη.
Όταν λέω Β. Ευρώπη ( seas - scan - brax-helix - rainbow )

Reaction score
245

Αποφεύγω και θα το έχεις προσέξει να πάρω θέση σε μάρκες. Είναι λεπτή η θέση μου λόγω του περιοδικού να πω βάλε αυτό.
Άλλο τι αρέσει σε μένα κι άλλο τι είναι σωστό. Βλέπε το Corsa του Αρτέμη.
Όταν λέω Β. Ευρώπη ( seas - scan - brax-helix - rainbow )
Ειναι λογικο ενας ΣΩΣΤΟΣ επαγκελματιας, να μην ''σπρωχνει τον υποψυφιο η' μη πελατη,προς μια προκαθορισμενη επιλογη προιοντων,γιατι απλα αυτο θα σημαινε οτι απο εκει βγαζει και την καλητερη προμηθεια.

Πρωτημω να μου πουνε οτι πρεπει να κοιταξω προς εκεινες τις 6-7 μαρκες και να διαλεξω εγω οτι μου ταιριαζει στα γουστα και την τσεπη παρα να μου πασαρουνε μια κονσερβα επιλογη.

Ευχαρηστω για την αμερολιπτη απαντιση σου.

Reaction score
4

Κανένα χόμπυ η προτίμηση δεν είναι κατακριτέα.
Αυτονόητο!!!

Κάνουμε λίγο πλάκα έτσι να περάσει η ώρα... :140:
Αλλωστε, μουσική και άτεχνη δεν υπάρχει... γιατί υπάρχουν μπουζουκσίδες και πληκτράδες που παίζουν τα κέρατά τους στα λεγόμενα σκυλάδικα....

Reaction score
245

Αυτονόητο!!!

Κάνουμε λίγο πλάκα έτσι να περάσει η ώρα... :140:
Αλλωστε, μουσική και άτεχνη δεν υπάρχει... γιατί υπάρχουν μπουζουκσίδες και πληκτράδες που παίζουν τα κέρατά τους στα λεγόμενα σκυλάδικα....
Που ξερει εσυ βρε απο σκυλαδικα,αφου αμφιβαλω αν εχεις περασει ποτε σου,εστω και απο εξω?????
Δεν σε παιρνει και το ξερεις νομιζω ε?????
Μιιιιιιαααααααουουουουουου:137:

Reaction score
4

Ασε Τάκη.....
Δούλευα χρόνια ήχο σε διάφορα μαγαζα του Ρεθύμνου....
Εκεί να δεις ..λάδικα....

Reaction score
1.844

... Είναι λεπτή η θέση μου λόγω του περιοδικού να πω βάλε αυτό ...
Εγώ δεν έχω περιοδικό. :411:

:119:

Οπότε μπορώ να προτείνω, αν υπάρχει ευρωπληθώρα :125:, το Brax Matrix 3 Way PP. Με σωστή ρύθμιση στα κατάλληλα συνοδά θα πιάνεις μέχρι και πότε έκανε καθαρισμό στα δόντια η Σάσα Μπετούγια! :138:

Reaction score
245

Εγώ δεν έχω περιοδικό. :411:

:119:

Οπότε μπορώ να προτείνω, αν υπάρχει ευρωπληθώρα :125:, το Brax Matrix 3 Way PP.
Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη.Απο την αλλη,θα δω ποσο βγαινει το κοστολογιο αν τα αγορασω χωρις τα κροσοβερ του σετ(πανακριβα και αχρηστα για εμενα που θελω φουλ ενεργο συστημα) και υπολογιζοντας ποσο θα μπορουσα να πουλησω ενα ολοκαινουργιο σετ διαιρουμενων ηχειων 16,5cm Hi-End(τα RS PRO 16,5),θα πραξω αναλογα.Τα RS PRO ειναι μεσα στο κουτι τους και δεν εχουνε βγει απο εκει,ουτε ενα λεπτο.

Οπως και να εχει το πραγμα,για τα brax θελω στην καλητερη αρκετα πανω απο 1.000 ευρω.:122:

Reaction score
1.844

Είναι πολλά τα λεφτά, αλλά είπες τα καλύτερα ... :125:

Αν θέλεις κάτι με πιο ελκυστική τιμή, βάνε το όριο να ψάξουμε τι παίζει. :126:

Reaction score
245

Είναι πολλά τα λεφτά, αλλά είπες τα καλύτερα ... :125:

Αν θέλεις κάτι με πιο ελκυστική τιμή, βάνε το όριο να ψάξουμε τι παίζει. :126:
Βασικα προς τα εκει παω(brax).Απλα τωρα θα πιεστω αρκετα αν κανω μια αγορα ηχειων της ταξεως των 1,500 ευρω+++
Σκεφτομαι να ριξω και μια ματια στα ετεροθαλοι αδερφακια τους,απο την ιδια ομως μαμα audioteck-fisher,τα Helix RS6.3
Ειναι πιο φθηνα και εχοντας εμπειρια απο ενισχυτες helix φανταζομαι οτι και στα ηχεια το αποτελεσμα θα ειναι αναλογο.Εξαλου δεν θα ελεγα οτι θα με προβληματιζε αρκετα μια μικρη χασουρα στην ποιοτητα ηχου απο τα ηχεια,γιατι οι 3 2καναλοι που θα ταρακουνανε το 3δρομο ειναι παρα πολυ καλοι.Μπορει τα Helix να μην ειναι σαν τα brax,αλλα συγουρα θα ειναι αρκετα καλα.Θα δουμε πως θα πανε τα πραγματα σε συντομο χρονικο διαστημα και βλεπουμε.Εξαλου εχω και ακομα ενα οικονομικο βαρος στο αμμεσο μελλον που λεγεται καινουργιο r/cd που μαλον θα ειναι το pioneer p90rs.
Θα πνιγω αν τα αγορασω ολλα μαζι.:122:

Reaction score
245

Και κατι ακομα αδερφια.
Μη σας ακουγετε παραξενος ο τιτλος που εβαλα στο παρον θεμα,αλλα να ξερετε(που μαλον θα το ξερετε δηλ) οτι οι οπαδοι του μπουζουκιου,οσο πιο καθαρα ακουνε τις λα'ι'ες νοτες απο ολα τα οργανα γενικοτερα,τοσο πιο πολυ ''φτιαχνονται'' και ετσι δεν ειναι απαραιτητο να εχουνε τερμα το volume.To οτι μου γουσταρουνε τα λα'ι'κα,δεν παει να πει οτι θελω να ακουω και βαβουρα,οπως η μουσικη που παιζει στα αυτοκινητα των καφροκανιβαλων.
Βαλτε να παιξει αμαξι καφρου ενα τραγουδι με Καζατσιδη η' Μητροπανω και θα ξερασετε.Αν ομως αυτες οι φωνες ακουστουνε απο scan speak η' κατι αναλογο,θα χαλαρωσουνε τα αυτακια σας και θα αγαλιασει η ψυχη σας.:116:
ΓΑΒ-ΓΑΒ:

Reaction score
0

καφροκανιβαλοι χαχαχαχαχαχααχχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχ
ΘΕΟΣ

Reaction score
245

καφροκανιβαλοι χαχαχαχαχαχααχχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχ
ΘΕΟΣ
ΣΑΡΕΣΑΙ ΕΕΕΕΕΕΕ???????????????
Ψεματα ειναι?Τα τσογλανια περνανε με τερμα την ενταση και τρεχεις να κρυφτεις κατω απο την κασα της πορτας νομιζοντας οτι κανει σεισμο!!!!!!!

Staff online

• n_olympios
    Μαντιναδόρος!
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.107
Members
38.409
Νεότερο μέλος
mmapollo