32 "

Reaction score
3.495
Χρειάζομαι μια φθηνή 32αρα για το υπνοδωμάτιο
την βοήθεια σας παρακαλώ
ευχαριστώ εκ των προτέρων

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.137
Αλλος έχει εμπειρία από τηλεοράσεις ΠΛΑΙΣΙΟΥ ;
Γιατί αν η αξιοπιστία τους είναι όπως στα στικάκια του ...

ika

News
Reaction score
15.122
ΤURBO-X 39" έχει ο γιος τρία χρόνια τώρα, μια χαρά παίζει.
Υπακούει και σε τηλεχειριστήριο PHILIPS, αν αυτό σημαίνει κάτι.

Reaction score
6.845
Οτι πληρωνεις παιρνεις,για να ειναι σημαντικα φθηνοτερες προφανως καπου υστερουν. Το βασικοτερο ειναι στο θεμα του ηχου. Απο την στιγμη ομως που δεν θα ειναι βασικη τηλεοραση,αλλα θα δουλευει καποιες ωρες το βραδυ (αρα σε χαμηλες εντασεις και λιγες ωρες σχετικα),δεν θα εχεις θεμα. Προσωπικα δεν θα ξαναγοραζα τηλεοραση απο το πλαισιο,καλυτερα δωσε αλλα 50-70 ευρω (με 200-220 βρισκεις) και παρε κατι επωνυμο.

Reaction score
2.556
Οτι πληρωνεις παιρνεις,για να ειναι σημαντικα φθηνοτερες προφανως καπου υστερουν. Το βασικοτερο ειναι στο θεμα του ηχου. Απο την στιγμη ομως που δεν θα ειναι βασικη τηλεοραση,αλλα θα δουλευει καποιες ωρες το βραδυ (αρα σε χαμηλες εντασεις και λιγες ωρες σχετικα),δεν θα εχεις θεμα. Προσωπικα δεν θα ξαναγοραζα τηλεοραση απο το πλαισιο,καλυτερα δωσε αλλα 50-70 ευρω (με 200-220 βρισκεις) και παρε κατι επωνυμο.
Νομίζω ότι όλες οι φτηνές (π.χ. Finlux) στον ήχο υστερούν κυρίως.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.702

Reaction score
3.495
Ευχαριστώ φιλαράκι
Μάλλον για Samsung με κόβω αλλά δεν ξέρω ποια να διαλέξω:(δεν θέλω να δώσω πάνω από 250e είναι και το σκεπτικό οτι μετέπειτα στο καινούργιο σπίτι θα μεταφερθεί στην κουζίνα και εκεί κωλύομαι λίγο

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.702
Σε τέτοια μεγέθη τηλεοράσεων, παίρνεις αυτή που έχει την μεγαλύτερη εγγύηση.

Αν έχουν όλες την ίδια, παίρνεις την φθηνότερη. ;)

Reaction score
0
http://www.lg.com/gr/televisions/lg-32LH530V
abcd είδα το λινκ και η τηλεοραση που εχω σταμπαρει περιλαμβάνεται πρωτη κιολας στη λίστα σου. Σε δημοτικότητα είναι πρωτη στο search που έκανα σε σαιτ ελεγχου τιμων . Θα ήθελα να μου πεί εντυπώσεις όποιος είναι κάτοχος της εν λόγω τηλεόρασης .

Θα την χρησιμοποιήσω στο υπνοδωμάτιο κυρίως για να παρακολουθώ τα αθλητικά το Σ-Κ και τις Τρ-Τε-Πε για τα ευρωπαικά κύπελλα. Παράλληλα θα συνδέσω και το Ps4. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.872
Members
38.252
Νεότερο μέλος
Der Pharao