3350 ωρες

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
τον πρωτο μου προβολεα σε 1 χρονο ζωης εγραψε 120 ωρες και τον εδωσα
τον δευτερο σε 1 χρονο εγραψα μια απο τα ιδια τον τριτο σε ενα χρονο εχω λιγοτερο απο 100
αν τον αλλαζα τωρα παλι με φρεσκια λαμπα θα ηταν οποτε η τεχνολογια δεν προλαβαινει να αγγιξει την λαμπα του προβολεα μας
ακομα και διπλες ωρες να ηταν παλι σε αρκετα καλη κατασταση θα ηταν η λαμπα του:cool_4:

Reaction score
1
Παιδιά ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! Μια και μιλάτε για λάμπες, ώρες χρήσης, απόδοση και φωτεινότητα κτλ, επειδή είμαι νέος στο χώρο και δεν γνωρίζω θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:
Καταρχήν έχω τον AW15, topaz, και σε κάποιο Thread διάβασα ότι ο συγκεκριμένος προβολέας στις περίπου 90 ώρες - αν θυμάμαι καλά - έχει ...ας πούμε πρόωρη πτώση φωτεινότητας. εγώ έχω τώρα 65 ώρες λειτουργίας και μου φαίνεται λίγο λιγότερο φωτεινός ή ίσως μου πέρασε η πρώτη εντύπωση όταν τον πρωτοάναψα!!! ή τον συνήθισα!!! ( είναι ο πρώτος μου προβολέας!!! και είμαι ικανοποιημένος!!! Βεβαίως έχω δεί και κάποιους άλλους προβολείς πριν την αγορά του topaz...(optoma HD70, Sharp XV-Z3000 , epson tw1000 κτλ) Στην ερώτηση τώρα....
Εάν όντως συμβαίνει αυτό με την λάμπα του topaz, αυτό οφείλεται στην ίδια την λάμπα; ή στην λειτουργία την καθεαυτή του προβολέα; που σημαίνει ότι αντί για την original λάμπα - όταν έρθει η ώρα - μια και θα έχει και αυτή την ίδια συμπεριφορά - θα μπορούσα να πάρω μία άλλη (;) ας πούμε "καλύτερη" για να αντέξει πιο πολύ ως προ την απόδοση και φωτεινότητα; ίσως ο όρος "καλύτερη" να είναι αδόκιμος αλλά καταλαβαίνετε τι θέλω να πω. ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!:happy_4: :happy_4: :happy_4:

Reaction score
164
Μπάμπη, δεν νομίζω να έχεις επιλογές όσο αφορά τη λάμπα.
Αλλά μην ανησυχείς... Αν όλα πάνε καλά, που στο εύχομαι, και δεν έχεις πρόωρες απώλειες, το πιθανότερο είναι να αλλάξεις προβολέα, παρά λάμπα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.729
Members
38.603
Νεότερο μέλος
g tv