40' Vs 24'

Reaction score
0
Καλη σας μερα!
Θα ηθελα να σας κανω μια σοβαρη ερωτηση!
Εχω το ps3 μου συνδεμενο σε μια 40' sony HD Ready σε εικονα και σε ηχο home cinema αξιας 5000e(πριν τρια χρονια αλλα με αριστα αποτελεσματα για το τι χρειαζομαι) και σκεφτομαι να"μετακομισω" στο δοματιο μου αγοραζωντας μια Full HD 24' οθονη στην οποια θα εχω συνδεμενο και τον υπολογιστη μου(το οποιο δεν εχει καιμια σχεση) και απο ηχο τα logitech 5.1 ηχεια του υπολογιστη(αν θελετε να τα δειτε ) πρωτον για να εχω καλυτερη (σε ποιοτητα)εικονα και δευτερον για να αποφηγω τη γκρινια των γονιων μου οταν το βαζω δυνατα (ξερετε εσεις απ'αυτα).
Θελω γνωμες,καιτο τι θα κανατε εσεις στη θεση μου!
Α!κατι ξεχασα να επισημανω:
Το home cinema και η τηλεοραση ειναι του πατερα μου μην νομιζετε οτι μου πηραν οι γονεις μου 40αρα τηλεοραση και 5000ε home cinema γιατι αν ηταν ετσι θα ειχα παρει 10.000ε home cinema και 50αρα Full HD τηλεοραση.

Reaction score
41
Απάντηση: 40' Vs 24'

Καλη σας μερα!
Θα ηθελα να σας κανω μια σοβαρη ερωτηση!
Εχω το ps3 μου συνδεμενο σε μια 40' sony HD Ready σε εικονα και σε ηχο home cinema αξιας 5000e(πριν τρια χρονια αλλα με αριστα αποτελεσματα για το τι χρειαζομαι) και σκεφτομαι να"μετακομισω" στο δοματιο μου αγοραζωντας μια Full HD 24' οθονη στην οποια θα εχω συνδεμενο και τον υπολογιστη μου(το οποιο δεν εχει καιμια σχεση) και απο ηχο τα logitech 5.1 ηχεια του υπολογιστη(αν θελετε να τα δειτε ) πρωτον για να εχω καλυτερη (σε ποιοτητα)εικονα και δευτερον για να αποφηγω τη γκρινια των γονιων μου οταν το βαζω δυνατα (ξερετε εσεις απ'αυτα).
Θελω γνωμες,καιτο τι θα κανατε εσεις στη θεση μου!
Α!κατι ξεχασα να επισημανω:
Το home cinema και η τηλεοραση ειναι του πατερα μου μην νομιζετε οτι μου πηραν οι γονεις μου 40αρα τηλεοραση και 5000ε home cinema γιατι αν ηταν ετσι θα ειχα παρει 10.000ε home cinema και 50αρα Full HD τηλεοραση.

Γιάννη, στην θέση σου θα προτιμούσα το δωμάτιό μου.
Θα συνέδεα το PS3 μέσω HDMI με την FullHD οθόνη των 24", που άλλωστε είναι υπεραρκετή για τις αποστάσεις ενός γραφείου και μέσω οπτικής ίνας με τα Logitech (ελπίζω να είναι τα Z-5500) για πολυκάναλο ήχο.
Θα είχα και την υσηχία μου και θα τα ευχαριστιώμουν τα παιχνίδια.....

Το δε σύστημα στο σαλόνι θα το εκμεταλευόμουν κάποιες φορές (απουσία γονέων ή καλεσμένοι φίλοι στο σπίτι) αφού με μια απλή μεταφορά του PS3 και ένα καλώδιο HDMI θα ήταν όλα έτοιμα (φαντάζομαι ο πατέρα σου στο σαλόνι να έχει ενισχυτή AV με εισόδους HDMI)

Reaction score
0

Γιάννη, στην θέση σου θα προτιμούσα το δωμάτιό μου.
Θα συνέδεα το PS3 μέσω HDMI με την FullHD οθόνη των 24", που άλλωστε είναι υπεραρκετή για τις αποστάσεις ενός γραφείου και μέσω οπτικής ίνας με τα Logitech (ελπίζω να είναι τα Z-5500) για πολυκάναλο ήχο.
Θα είχα και την υσηχία μου και θα τα ευχαριστιώμουν τα παιχνίδια.....

Το δε σύστημα στο σαλόνι θα το εκμεταλευόμουν κάποιες φορές (απουσία γονέων ή καλεσμένοι φίλοι στο σπίτι) αφού με μια απλή μεταφορά του PS3 και ένα καλώδιο HDMI θα ήταν όλα έτοιμα (φαντάζομαι ο πατέρα σου στο σαλόνι να έχει ενισχυτή AV με εισόδους HDMI)
Θα σας απαντησω με πολλα δυστυχως.
  • Δυστυχως δεν εχω τα Ζ-5500(Τα εχει ο αδερφος μου στην Αθήνα και τα εχω ακουσει.Μπορω να πω πως ειναι τα καλυτερα (ηχεια για pc) που εχω ακουσει).
  • Δυστυχως ο ενισχυτης δεν εχει HDMI(Ειναι τριων χρονων και...)

• Δυστυχως δεν εχω ακομα την 24' Full HD αλλα θα την αποκτησω στο κοντινο μελλον αφου "σκοτωσω" την 22αρα HD Ready αφου δεν δουλευει το ps3 σε αυτη.
και
  • Δυστυχως εχω τα ηχεια που δειχνω και στο link πιο πανω.και ακομα πιο δυστυχως μολις προχθες μου καεικε το μπροστα αριστερο και πριν κανα δυο μηνες το πισω αριστερο το οποιο μου το αντικαταστησανε στο Multirama(το πως τους καταφερα ουτε κι εγω το ξερω).Τωρα να δουμε αν ειμαι το ιδιο τυχερος και για το μπροστα.
Παντως με τοσα δυστυχως δεν φαινομαι και τοσο τυχερος ε?

Reaction score
41

Γιάννη, μια πολύ καλή 24" είναι αυτή!
Πολύ καλή τιμή, πολύ καλή εικόνα και έχει και είσοδο HDMI!!
Και 2 ηχειάκια αν δεν θέλεις να συνδέσεις άλλα ηχεία....

Αν δεν στο αλλάξουν το ηχείο, λύσε το κουτί του μήπως έχει φύγει κάποιο καλώδιο από το ηχείο. Ή δεν κάνει καλή επαφή.....
Ή απλά το καλώδιο από τον ενισχυτή του συστήματος (στο sub) μέχρι το ηχείο μπορεί κάπου να έχει τσακίσει.....
Τα ηχεία σου δεν τα είδαμε γιατί στο παραπάνω post σου δεν υπήρχε link.......

Μια χαρά είσαι....Μην παραπονιέσαι.....
Είσαι μικρός στην ηλικία (φαντάζομαι) και στην ηλικία σου, όταν αγόρασα το πρώτο μου PC η 15" Sony που είχα πάρει, με κόστος τότε 170000δρχ ήταν TOP......Και τώρα με 75000δρχ πήρα FullHD 24"!!!!! Kαι τότε δεν είχαμε DD & DTS κλπ.....
Αλλά το χαιρόμασταν......
Ακόμα και με κακογραμμένες κασέτες.....
Άσε την γκρίνια/ στεναχώρια και σκέψου πως πιθανότατα να είσαι πολύ καλύτερα από πολλούς φίλους σου.....:126:

Reaction score
0

Γιάννη, μια πολύ καλή 24" είναι αυτή!
Αν δεν στο αλλάξουν το ηχείο, λύσε το κουτί του μήπως έχει φύγει κάποιο καλώδιο από το ηχείο. Ή δεν κάνει καλή επαφή.....
Ή απλά το καλώδιο από τον ενισχυτή του συστήματος (στο sub) μέχρι το ηχείο μπορεί κάπου να έχει τσακίσει.....
Τα ηχεία σου δεν τα είδαμε γιατί στο παραπάνω post σου δεν υπήρχε link.......
Ναι εχετε δικιο δεν ειχα βαλει link.
Τα ηχεια μου ειναι αυτα:http://www.gameguru.in/images/logitech-g51-speakers-1.jpg
Δεν ξερω αν ανοιγουν θα προσπαθησω παντως μηπως μπορεσω να κανω κατι.

Μια χαρά είσαι....Μην παραπονιέσαι.....
Είσαι μικρός στην ηλικία (φαντάζομαι) και στην ηλικία σου, όταν αγόρασα το πρώτο μου PC η 15" Sony που είχα πάρει, με κόστος τότε 170000δρχ ήταν TOP......Και τώρα με 75000δρχ πήρα FullHD 24"!!!!! Kαι τότε δεν είχαμε DD & DTS κλπ.....
Αλλά το χαιρόμασταν......
Ακόμα και με κακογραμμένες κασέτες.....
Άσε την γκρίνια/ στεναχώρια και σκέψου πως πιθανότατα να είσαι πολύ καλύτερα από πολλούς φίλους σου.....:126:
Οχι δεν παραπονιεμαι μια χαρα ειμαι οπως ειμαι απλα λεω πως αν ειχα γονεις να κανουν τετοια δωρα θα ειχα παρει πραγματα με τη διπλασια τιμη

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.072
Members
38.407
Νεότερο μέλος
wolf23