4K Oled - Qled

Reaction score
1.469
φετος με τις εξαιρετικες προσφορες black friday των public στις Τv αποφασισα η 4κ αναβαθμιση μου να ειναι με τηλεοραση 65-77 in Oled η Qled και οχι με προτζεκτορα
αυτη τη στιγμη εχω μια Lg La660s 55ιντσων και Pj epson 9200

η αποσταση θεασης μου ειναι 4 μετρα οποτε μια 75-77 ιντσες θα ηταν ιδανικη, ο ΜΚ μου ειπε για samsung να σχοληθω με Q8 και πανω αρα αντιστοιχα σε Lg C8

η Lg C8 τελικα μου αρεσε περισσοτερο οσο μπορεσα να δω αλλα οι 77 ιντσες ειναι σε απαγορευτικη τιμη
ενω η 75 ιτσες sam Q9 εβγαινε 3000ε

Lg c8 65 2500e
Sam Q9 75 3000e

δεν αποφασισα να προβω σε αγορα λογω της τιμης της 77 Lg C8 η οποια θα ηταν αυτο που θελω

Η 65αρα C8 θα ηταν συμβιβασμος στο μεγεθος και η Sam Q9 75αρα θα ηταν συμβιβασμος σε εικονα οθονη κτλ

τι γνωριζουμε για τα μοντελα 2019 samsug και lg θα αλλαξει κατι σημαντικο στα πανελ?
λογικα οι τιμες θα ειναι στα ιδια επιπεδα αρα και οι προσφορες στην ατιστοιχη black friday 2019

Αναμεσα σε 75αρα Q9 sam & C8 65αρα lg για 4 μετρα θεασης τι θα διαλεγατε εσεις?

Reaction score
1.469
τοσο ειναι και λιγο παραπανω ο καναπες απο το τοιχο που βρισκεται η tv
[DOUBLEPOST=1543143200][/DOUBLEPOST]
για ολη μερα q9 δαγκωτο.για ταινιες μονο oled
στις ταινιες αντε κ στο gaming εχουμε απαιτησεις για καλυτερη αποδοση
στα προγραμματα tv σιγα μη μας νοιαζει

Reaction score
865
Την q9, 75 αγορασα προχθες στις 48 δοσεις απο παμπλικ και την θελω μονο για ταινιες! Με την βοηθεια του ΜΚ η τηλεοραση σε λιγο θα πετάει Οταν του ειπα την τιμη μου ειπε χωρις σκεψη κτυπα την Αν ομως ηταν στα 5000 εκει βεβαια θα περιμενα ενα χρονο ακομα
Με λιγα λογια εγω στην θεση σου θα την επαιρνα και για ψυχολογικους λογους η lg συμφωνα με αυτα που βλεπω βγαζει ποιο πολλα προβληματα

petepappas

"Επαγγελματίας"
Reaction score
154
εγω στα 4.5 μ με 65αρα ειμαι μια χαρα,ειδικα σε υλικο 16¨9 σε καδρο 21¨¨9 θα επερνα 75 αλλα μονο για ταινιες για τηλεοραση κ σειρες θα ηταν κουραστικο
[DOUBLEPOST=1543143673][/DOUBLEPOST]στο γραφειο για ολη μερα εχω την 65 q8c qled ειναι καταπληκτικη δεν ειναι oled αλλα την αφηνω ανοιχτη ολη μερα αφοβα

Reaction score
1.469
Την q9, 75 αγορασα προχθες στις 48 δοσεις απο παμπλικ και την θελω μονο για ταινιες! Με την βοηθεια του ΜΚ η τηλεοραση σε λιγο θα πετάει Οταν του ειπα την τιμη μου ειπε χωρις σκεψη κτυπα την Αν ομως ηταν στα 5000 εκει βεβαια θα περιμενα ενα χρονο ακομα
Με λιγα λογια εγω στην θεση σου θα την επαιρνα και για ψυχολογικους λογους η lg συμφωνα με αυτα που βλεπω βγαζει ποιο πολλα προβληματα
εγω δε την πηρα μονο επειδη ειδα συγκριση Α-Β q9-c8 στο μαυρο εχει τρελη διαφορα απο τη μια αλλα οι 75 ιντσες απο την αλλη ειναι αλλο πραγμα
και η τιμη + yellows +5 χρονια εγγυηση +ατοκες δοσεις ειναι απο αλλο πλανητη οντως
Καλοριζικη :thumbsup:

εγω εφαγα κολλημα με τη C8 :D
[DOUBLEPOST=1543143946][/DOUBLEPOST]
εγω στα 4.5 μ με 65αρα ειμαι μια χαρα,ειδικα σε υλικο 16¨9 σε καδρο 21¨¨9 θα επερνα 75 αλλα μονο για ταινιες για τηλεοραση κ σειρες θα ηταν κουραστικο
[DOUBLEPOST=1543143673][/DOUBLEPOST]στο γραφειο για ολη μερα εχω την 65 q8c qled ειναι καταπληκτικη δεν ειναι oled αλλα την αφηνω ανοιχτη ολη μερα αφοβα
εχει 10 χρονια εγγυηση στο πανελ μου ειπε η sam

petepappas

"Επαγγελματίας"
Reaction score
154
και απο μαυρα πολυ καλα δεν ειναι σαν την c8 για ταινιες (για τους ψειρες) αλλα για γενικη χρηση απολυτα ικανοποιημενος

Reaction score
1.469
Δεν νομίζω πως σε μια συνηθισμένη οικιακη χρήση είναι πρόβλημα μεγάλο η πόλυ πιθανό το burn in

Reaction score
865
εγω δε την πηρα μονο επειδη ειδα συγκριση Α-Β q9-c8 στο μαυρο εχει τρελη διαφορα απο τη μια αλλα οι 75 ιντσες απο την αλλη ειναι αλλο πραγμα
και η τιμη + yellows +5 χρονια εγγυηση +ατοκες δοσεις ειναι απο αλλο πλανητη οντως
Καλοριζικη :thumbsup:

εγω εφαγα κολλημα με τη C8 :D
[DOUBLEPOST=1543143946][/DOUBLEPOST]

εχει 10 χρονια εγγυηση στο πανελ μου ειπε η sam
Κοιτα σε σκοταδι καλο ηταν το μαυρο,δεν εχω δει την lg αλλα απο την αλλη με ρυθμιση Η Q9 δεν θα φτιαξει και αλλο ?

Reaction score
1.469
Σίγουρα αυτού του επιπέδου τηλεοράσεις θέλουν καλιμπραρισμα και τότε θα δείξουν καλύτερα
Σίγουρο αυτό

Κατ εμε η Samsung εχει καλύτερο software γενικα
Και η 10ετης εγγύηση για την οθόνη συν τα 5 ετη του public για όλη την τηλεόραση
Σου δίνει τη μεγαλύτερη ασφάλεια για πολυετη χρηση

Απο την άλλη αυτή η c8 lg oled όταν την ειδα μου άλλαξε την wish list μου

Και τα reviews γενικότερα λενε πως αυτή τη στιγμή η c8 είναι η καλύτερη τηλεόραση στον πλανήτη

Last edited:

Reaction score
865
Σίγουρα αυτού του επιπέδου τηλεοράσεις θέλουν καλιμπραρισμα και τότε θα δείξουν καλύτερα
Σίγουρο αυτό

Κατ εμε η Samsung εχει καλύτερο software γενικα
Και η 10ετης εγγύηση για την οθόνη συν τα 5 ετη του public για όλη την τηλεόραση
Σου δίνει τη μεγαλύτερη ασφάλεια για πολυετη χρηση

Απο την άλλη αυτή η c8 lg oled όταν την ειδα μου άλλαξε την wish list μου

Και τα reviews γενικότερα λενε πως αυτή τη στιγμή η c8 είναι η καλύτερη τηλεόραση στον πλανήτη
Παντως οι ιντσες ειναι αλλο πραγμα,. Οταν τις ειχα δει καποια στιγμη κωτσοβολο , η 85 μου γυαλισε, αλλα τωρα σε 4 χρονια παλι αγορα , καλων εχοντων των πραγματων

Reaction score
1.469
Παντως οι ιντσες ειναι αλλο πραγμα,. Οταν τις ειχα δει καποια στιγμη κωτσοβολο , η 85 μου γυαλισε, αλλα τωρα σε 4 χρονια παλι αγορα , καλων εχοντων των πραγματων
Σύμφωνω απόλυτα για το μέγεθος οθόνης

Αναρωτιέμαι ποσο διαφορά σε εικόνα θα ειχε η q6 85 ιντσών που ήταν στο public στα 3300 περίπου με την q9

Reaction score
865
Τι να σου πω,στα καταστηματα ολες ωραιες φαινονται ,αλλα ακουσα την γνωμη του Μανωλη για την q9 για τις ιντσες που ηθελα

Reaction score
1.469
Μα ειναι εκπληκτική τηλεόραση κ σε εκπληκτική προσφορά τι κουβεντιαζουμε τωρα ;)

Reaction score
5.546
Σου φτάνουν οι 75'' ώστε να αντικαταστήσεις τον προτζέκτορα;
Έχεις φωτογραφία πώς ήσουν με προτζέκτορα και πώς τώρα με την 75άρα στον ίδιο χώρο;

Last edited:

petepappas

"Επαγγελματίας"
Reaction score
154
αμα πεζεις με 90 ιντσες με προβολεα η 75αρα σε καλυπτει.αμα εχεις συνηθισει 120αρες πας για jvc 4k

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.187
Members
38.301
Νεότερο μέλος
giorgosfs90