6.5'' combo w/t

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: 6.5'' combo w/t

Αν εχει θεση στο ταμπλο για τουητερ και ειναι λιγουλακι μεγαλη,δεν βαζεις εκει ενα μικρο midrange,το τουητερ στην κολονα και ενα καλο midbass στην πορτα,να φτιαξεις ενα πολυ καλο τροδρομο εμπρος?Κοψε κιγα λεφτα απο εδω,δωσε και το κατι τις παραπανω και θα εχεις πολυ ωραιο ηχο,χωρις περιτο βαρος απο σαμπ-γουφερ στο πορτ-παγκαζ.
Φίλε Τάκη, δε φτουράει ο ενισχυτής του παιδιού για τέτοια...

Reaction score
245
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 6.5'' combo w/t

Νομιζα οτι θα προβει σε αγορα νεου ενισχυτη που θα εχει δυνατη καρδια,αλλα αφου δεν..... καλητερα να παει σε ενα καλο εγκαταστατη γιατι αν το αμαξι του ειναι ''περιεργο'' σε θεμα ηχου,ειναι κριμα να πεταξει λεφτα σε πραγματα που δεν θα του κανουνε τον ηχο που θελει.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 6.5'' combo w/t

- Εχω και αλλο ενισχυτη οπως τον Kicker ZX460 (old school ... ειπαμε τους εχω απο παλια)
120rmsX2 / 4Ω, γεφυρωμενος.

-Αν και εχει τρυπα στο ταμπλο, αν θυμαμαι καλα 40 ή 48χιλ δεν θα το εσπρωχνα το πραμα για 3way.

- Κοιταζω και ξανα κοιταζω, ψαχνω, ψαχνω στο Νετ για αυτο το pioneer 171PRS.
Βρηκα και ακουσματα για τις παραπανω προτασεις, μονο που εχω την εντιπωση οτι το 171 κατεβαζει χαμηλα το tweeter του ή εστω στην μπαντα 2-5kHz ειναι ομαλο το περασμα απο woofer σε tweeter χωρις την υποβιβαση των μεσαιων . Τεσπα ... Μπορει να ειμαι λαθος ! Αλλα πιστευω οτι εχει ψαχτει παρα πολυ το xover του. Ασε που τα Tweeter ειναι γαϊδουρια ...
Tωρα αν δεν μπορεσω να το βρω ... Τι να κανω... Θα πρεπει να κοιταξω καποιο απο τα αλλα 2way.

--------------------------------------------

-Θεμα C5.
Αν θελετε να ακουσετε και μια λογικη και ειλικρινης γνωμη.
Ξερω το 1/16 απο αυτο που ξερετε ή και παραπανω. Ομως εσεις εχετε μια τεχνικη αποψη για το αντικειμενο πανω απ' ολα. Αυτο εξ αλου ειναι που σας διαφοροποιει απο τον απλο ακροατη.
Το αποτελεσμα της προσπαθειας σας ειναι η αποδειξη του καλου ακουσματος.
Δυστυχως ομως το "καλο ακουσμα" δεν το ξερεις μεχρι να το συναντησεις και να το νιωσεις και οχι μονο, αλλα να εχεις και την ταση ή διαθεση να ακουσεις.
Απ' την αλλη πλευρα το ηχειο ειναι ενα αντικειμενο -απο τα λιγα- που δεν εχει την εξελιξη οπως αλλα καθημερινα πραγματα... Βασικα ειναι το ιδιο απο την στιγμη που κατασκευαστηκε, ομως του εχουν εφαρμοστει υλικα τελευταιας τεχνολογιας (οπως το ESX (;) δεν το θυμαμαι καλα, οπου εχει βιδες απο υλικο ιδιο με αυτο που φτιαχνουν τα χειρουργικα εργαλεια !)
Αυτα τα πραγματα ειμαι σιγουρος οτι κανουν μια διαφορα που ομως δεν την βλεπω και δεν μπορω να καταλαβω την διαφορα τους με απλες βιδες.

Ομως οι απλοι ανθρωποι περιμενουν απο τον ειδικο να τους πει οτι αυτο που τους πουλησε ειναι καλο ! Στην ουσια γι΄αυτο που ειναι σιγουροι, ειναι οτι παιζει δυνατα και οτι εκει που παιζει τωρα το παλιο ηχειο μπουκωνε ! Αυτο λενε ... Αρα μεχρι εκει ειναι η εμπειρια τους με τον ηχο.

Το C5 δεν διαφερει πολυ απο ενα coaxial, ας πουμε, που ειναι και συμαντικα φθινοτερο ! Ναι μεν εχει καλυτερο ηχο απο αυτα ... Αλλα ελαχιστα καλυτερο οπου δεν ειναι αντιληπτο για τα αυτια που ειπα πιο πανω . Ισως και να το πουν και μπουκομενο και οχι λαμπρο αρα και καθαρο (κατα την αποψη τους) απο το coaxial που ειναι φθινοτερο !
Εν' κατακλειδι,
Για 'μενα δεν θα επρεπε να υπαρχει το χτιστο συστημα αγορας ηχειων με την χρηματικη επιλογη.
Γιατι το C5 ειναι ειναι η ακριβοτερη φθινη επιλογη. Δεν εχει να κανει με το ακουσμα γιατι αυτοι που θα το αγορασουν θα ειναι αυτοι που περιεγραψα πιο πανω !
Το μονο που επιτυχανει αυτος ο τροπος ειναι να φτιαχτει μια τεραστια γκαμα ηχειων χωρις κανενα προσανατολισμο παρα μονο την τσεπη του αγοραστη, οπως το C5 !

Γι' μενα θα επρεπε να υπαρχουν δυο κατηγοριες ηχειων (π.χ) κοινα ηχεια και HQ. Τα κοινα να μην εχουν πανω απο 50€ ... Τα HQ τα ξερετε καλυτερα απο 'μενα !

H επαληθευση, αυτων που σας γραφω, ειναι ενα απλο παραδειγμα. Αν ηταν να κανετε μια αγκαρια (λ.χ) στον πατερα σας που ζητησε να βαλεις τεσσερα ηχεια, μιας και ασχολησε με αυτα -ρε παιδακι μου- και το κοστος θα το επωμιστεις, τοτε δεν θα κοιταξεις καν το C5 θα βαλεις 4 ωραια coaxial με 100€ και ετοιμο. Μαλιστα ο πατερας σου θα σε ευχαριστησει και θα πει και την ατακα του "τι ωραια που ειναι".

Δευτερο παραδειγμα αντιστροφως αναλογο @
-Βαλε μου ενα Navi που να γ@μαει σε ηχο και, και, και, (αξιας 1500€) και βαλε μου και τεσσερα απο τα πιο ακριβα ηχεια ... Λες μαλιστα,
- Εχω ενα πολυ καλο σετ 2 δρομων της ταδε
- Ναι ... Ναι ...
- Κοστιζει 720€ το ζευγαρι .
- Ωπα ! Ωπα ρε μαστορα ... Δεν εχεις κατι με 200 ;
- Ναι εχω .

Σας κουρασα ! Συγνωμη. Συνεπως δεν το λεω εγω σκ@τα ...

Συγνωμη και παλι. (ωραια κουβεντα κανουμε στο τοπικ, δεν με ενοχλει, αλλα please επειδη το εχω λυμενο το αμαξι μου ριξτε συγχρονως και αλλες ιδεες)

Ευχαριστω.

Reaction score
1
Απάντηση: 6.5'' combo w/t

"Οικονομοτεχνικά" αν το δεις, αυτή τη στιγμή σε βολεύει/συμφέρει ένα καλό προσιτό 2δρομάκι (έχω εκφράσει ήδη άποψη).

Από κει και πέρα, έχει ήδη υπογραμμιστεί η σημασία μίας καλής πηγής, πιθανότατα ο ασθενέστερος κρίκος στο σύστημά σου θα είναι το εργοστασιακό χρεπάκι (σωθικά Blaupunkt πρέπει να έχει).

Έστω ότι αποφασίζεις να παίξεις με αυτά που έχεις (πηγή/ενισχυτή), προσθέτεις ένα ανθρώπινο 2δρομο με τα ηχεία στις εργοστασιακές θέσεις και ΟΠΩΣ+ΔΗΠΟΤΕ λίγη μόνωση στο χώρο οπίσθιας ακτινοβολίας του woofer και λίγη πάνω στην έδραση του ηχείου.

Αυτά θα έκανα εγώ έτσι ώστε να μείνει το κόστος και η πολυπλοκότητα χαμηλά. Από κει και πέρα, είπαμε: νέο καλό σετ, νέα πηγή, νέος ενισχυτής, μονώνεις, καλωδιώσεις, ψάξιμο με τις θέσεις των σασί κτλ κτλ κτλ . . .

Διαλέγετε και παίρνετε.

ΥΓ. Tόσο το PRS όσο και το Ci διαθέτουν το ίδιο tweeter, απλά στο πιο φτηνό μοντέλο δεν υπάρχει το back-chamber, οπότε το μεγάλο είναι αποκομένο στους 2500 κύκλους, ενώ το μικρό στους 3000 κύκλους (αρκετά χαμηλά και τα δύο νομίζω).

Reaction score
0

Το 171 δυστυχώς δεν υπάρχει κάπου εδω στην Ελλάδα ( το θυμάμαι απο αλλο forum )
μονο εαν τα βρεις σε κανενα e-bay ή κανενα κατάστημα του εξωτερικό εαν τους εχουν μείνει .
βεβαια ειναι πολυ καλύτερο απο το 170 .

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

- Εχω και αλλο ενισχυτη οπως τον Kicker ZX460 (old school ... ειπαμε τους εχω απο παλια)
120rmsX2 / 4Ω, γεφυρωμενος.

-Αν και εχει τρυπα στο ταμπλο, αν θυμαμαι καλα 40 ή 48χιλ δεν θα το εσπρωχνα το πραμα για 3way.

- Κοιταζω και ξανα κοιταζω, ψαχνω, ψαχνω στο Νετ για αυτο το pioneer 171PRS.
Βρηκα και ακουσματα για τις παραπανω προτασεις, μονο που εχω την εντιπωση οτι το 171 κατεβαζει χαμηλα το tweeter του ή εστω στην μπαντα 2-5kHz ειναι ομαλο το περασμα απο woofer σε tweeter χωρις την υποβιβαση των μεσαιων . Τεσπα ... Μπορει να ειμαι λαθος ! Αλλα πιστευω οτι εχει ψαχτει παρα πολυ το xover του. Ασε που τα Tweeter ειναι γαϊδουρια ...
Tωρα αν δεν μπορεσω να το βρω ... Τι να κανω... Θα πρεπει να κοιταξω καποιο απο τα αλλα 2way.

--------------------------------------------

-Θεμα C5.
Αν θελετε να ακουσετε και μια λογικη και ειλικρινης γνωμη.
Ξερω το 1/16 απο αυτο που ξερετε ή και παραπανω. Ομως εσεις εχετε μια τεχνικη αποψη για το αντικειμενο πανω απ' ολα. Αυτο εξ αλου ειναι που σας διαφοροποιει απο τον απλο ακροατη.
Το αποτελεσμα της προσπαθειας σας ειναι η αποδειξη του καλου ακουσματος.
Δυστυχως ομως το "καλο ακουσμα" δεν το ξερεις μεχρι να το συναντησεις και να το νιωσεις και οχι μονο, αλλα να εχεις και την ταση ή διαθεση να ακουσεις.
Απ' την αλλη πλευρα το ηχειο ειναι ενα αντικειμενο -απο τα λιγα- που δεν εχει την εξελιξη οπως αλλα καθημερινα πραγματα... Βασικα ειναι το ιδιο απο την στιγμη που κατασκευαστηκε, ομως του εχουν εφαρμοστει υλικα τελευταιας τεχνολογιας (οπως το ESX (;) δεν το θυμαμαι καλα, οπου εχει βιδες απο υλικο ιδιο με αυτο που φτιαχνουν τα χειρουργικα εργαλεια !)
Αυτα τα πραγματα ειμαι σιγουρος οτι κανουν μια διαφορα που ομως δεν την βλεπω και δεν μπορω να καταλαβω την διαφορα τους με απλες βιδες.

Ομως οι απλοι ανθρωποι περιμενουν απο τον ειδικο να τους πει οτι αυτο που τους πουλησε ειναι καλο ! Στην ουσια γι΄αυτο που ειναι σιγουροι, ειναι οτι παιζει δυνατα και οτι εκει που παιζει τωρα το παλιο ηχειο μπουκωνε ! Αυτο λενε ... Αρα μεχρι εκει ειναι η εμπειρια τους με τον ηχο.

Το C5 δεν διαφερει πολυ απο ενα coaxial, ας πουμε, που ειναι και συμαντικα φθινοτερο ! Ναι μεν εχει καλυτερο ηχο απο αυτα ... Αλλα ελαχιστα καλυτερο οπου δεν ειναι αντιληπτο για τα αυτια που ειπα πιο πανω . Ισως και να το πουν και μπουκομενο και οχι λαμπρο αρα και καθαρο (κατα την αποψη τους) απο το coaxial που ειναι φθινοτερο !
Εν' κατακλειδι,
Για 'μενα δεν θα επρεπε να υπαρχει το χτιστο συστημα αγορας ηχειων με την χρηματικη επιλογη.
Γιατι το C5 ειναι ειναι η ακριβοτερη φθινη επιλογη. Δεν εχει να κανει με το ακουσμα γιατι αυτοι που θα το αγορασουν θα ειναι αυτοι που περιεγραψα πιο πανω !
Το μονο που επιτυχανει αυτος ο τροπος ειναι να φτιαχτει μια τεραστια γκαμα ηχειων χωρις κανενα προσανατολισμο παρα μονο την τσεπη του αγοραστη, οπως το C5 !

Γι' μενα θα επρεπε να υπαρχουν δυο κατηγοριες ηχειων (π.χ) κοινα ηχεια και HQ. Τα κοινα να μην εχουν πανω απο 50€ ... Τα HQ τα ξερετε καλυτερα απο 'μενα !

H επαληθευση, αυτων που σας γραφω, ειναι ενα απλο παραδειγμα. Αν ηταν να κανετε μια αγκαρια (λ.χ) στον πατερα σας που ζητησε να βαλεις τεσσερα ηχεια, μιας και ασχολησε με αυτα -ρε παιδακι μου- και το κοστος θα το επωμιστεις, τοτε δεν θα κοιταξεις καν το C5 θα βαλεις 4 ωραια coaxial με 100€ και ετοιμο. Μαλιστα ο πατερας σου θα σε ευχαριστησει και θα πει και την ατακα του "τι ωραια που ειναι".

Δευτερο παραδειγμα αντιστροφως αναλογο @
-Βαλε μου ενα Navi που να γ@μαει σε ηχο και, και, και, (αξιας 1500€) και βαλε μου και τεσσερα απο τα πιο ακριβα ηχεια ... Λες μαλιστα,
- Εχω ενα πολυ καλο σετ 2 δρομων της ταδε
- Ναι ... Ναι ...
- Κοστιζει 720€ το ζευγαρι .
- Ωπα ! Ωπα ρε μαστορα ... Δεν εχεις κατι με 200 ;
- Ναι εχω .

Σας κουρασα ! Συγνωμη. Συνεπως δεν το λεω εγω σκ@τα ...

Συγνωμη και παλι. (ωραια κουβεντα κανουμε στο τοπικ, δεν με ενοχλει, αλλα please επειδη το εχω λυμενο το αμαξι μου ριξτε συγχρονως και αλλες ιδεες)

Ευχαριστω.
Στα 1500 περίπου μηνύματα δεν έχω έρθει σε αντιπαράθεση με κανέναν, όμως προκαλεί η στάση σου!!

Τα Rainbow χρησιμοποιούν τέτοιες βίδες.

Reaction score
245
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 6.5'' combo w/t

Μπορουμε να εχουμε μια foto απο την κονσολα με το εργοστασιακο r/cd,αν ειναι ευκολο?
Εγω επιμενω πως δεν θα εισαι οκ με τον ηχο που θα βγαλεις στο τελος αν παιξεις με την εργοστασιακη πηγη σου.Φιλικα στο λεω ετσι,μην το παρει στραβα το θεμα?Απλα παλαιοτερα,εκανα και εγω πολλα λαθη,οπως και αρκετοι απο εμας εδω μεσα πιστευω,με αποτελεσμα τωρα να εχω καταλαβει πως ξεκιναμε απο την πηγη και μετα παμε στα αλλα.Στην θεση σου,οσο και αν σε ποναει να βλεπει την κονσολα σου με κατι διαφοερετικο απο το εργοστασιακο λουκ,θα ειχα προβει σε αλλαγη της πηγης με ενα p80 και αντι να δωσω 400 ευρω για ηχεια και αλλα τοσα για ενισχυτη,θα εβαζα ηχεια των 250 ευρω και 2καναλο ενισχυτη των 300 ευρω.Τα νουμερα αυτα υποθετικα και αν ακουγονται λιγο μεγαλα,πιστευω οτι τα αντεχει η τσεπη σου μιας και πιο πριν σε αλλο ποστ σου,αναφερθεικες σε ηχεια των 500 ευρω που ισως και να αγοραζες.
Με την εμπειρια μου φιλε ,μπορω με συγουρια να σου πω οτι ο καλο ηχος θελει καμποσα λεφτα και φυσικα εναν μαστορα που να το κατεχει καλα το αθλημα του caraudio.
Εχω δωσει πολλα χρηματα εως τωρα για ηχο σε αυτοκινητα και τελειωμο δεν εχει αυτο το σκασμενο το χου'ι'.Οποτε επελεξα καλη πηγη ηχου,δικαιωθηκα με το αποτελεσμα,αφου μπορουσα να εχω πολλες ρυθμισεις που θα φερνουνε τον ηχο εκει που εγω ηθελα.
Περσανε απο τα χερια μου πηγες ακριβες και καλες,ολες της pioneer οπως,9800BT,P88RSII,P99RS,τωρα παιζω με ενα P90 και στο προγραμα εχω βαλει ενα D7R II.Εσυ μπορεις να βαλεις οποια μαρκα σου αρεσει,αλλα επιμενω να αλλαξεις την πηγη σου.Ειναι κριμα να δωσεις πολλα λεφτα σε ηχεια και ενισχυτη και να πεις οτι ο ηχος δεν ειναι καλος αφου θα εχεις την εργοστασιακη πηγη.Παντα φιλικα και χωρις κανενα συμφερον...Τακης

Reaction score
0

Στα 1500 περίπου μηνύματα δεν έχω έρθει σε αντιπαράθεση με κανέναν, όμως προκαλεί η στάση σου!!
Συγνωμη.

Φωτογραφιες απο το νετ. Ετσι ειναι εργοστασιακο.

Και το δικο μου το εχω μετατρεψει ετσι ...

Σημερα κοιταζα ποια πηγη θα ταιριαζει οσο το δυνατον καλυτερα.
Ολες οι καινουριες πηγες ειναι πολυ πλαστικες, λαμπερες, μπλε, και με μικρα χειριστηρια ή ενα μεγαλο που κανει τα παντα . Δεν θελω τετοια σε καμμια περιπτωση !
Βρηκα ομως μια που ... Εεεεε ....
Εχει τετραγωνο προφιλ και γενικα θα ελεγα οτι ειναι πιο κοντα στην κονσολα του.
http://www.clarionworld.co.uk/car-audio.aspx/vrx378rusb-multimedia-centre
Κανουμε παιχνιδι με αυτην;
Το DVD θα μου ειναι παντελως αχριστο βεβαια.
Δεν πρεπει να εχει head up displey αυτο σωστα; ΚΑι θα μεινει μια πορτοκαλια οθονη στην κορυφη της κονσολας κενη ρε γμτ ... :101:

Reaction score
0

Τα c5 τα δοκίμασες με την πηγή που μας έδειξες ;

υπάρχουν ανταπτορες και για τα χειριστήρια τιμονιού αλλά και για την οθόνη ( ολα αυτα βέβαια ανεβάζουν το κόστος )

Reaction score
245
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 6.5'' combo w/t

Εχει κατι Rainbow που παιζουνε γαμα'τα(σορι για την εκφραση) και κοστιζουνε το μισο απο οτι κατι αλλα με ονομα μεγαλο και τρανο.Κανε μια ερευνα και δεις τι σου λεω

Reaction score
245

Εσυ καλα θα κανεις να δεις τι θα κανουμε με τον θορυβο στο αμαξι,γιατι στο τελος θα αρχισουνε να φτουρανε οι ενισχυτες σου.Θα σου ξαπλωσω τα gain και θα δεις τα midbass σου να σου κοπανανε τα γονατα.
ΜΟΝΩΣΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.........
:612::612:

Reaction score
1

@ts

Δύο σενάρια βλέπω για την εξέλιξη του συστήματός σου:

α) παίρνεις ένα ζευγάρι ανθρώπινα ηχεία, τα συνδέσεις σε υφιστάμενο ενισχυτή τον οποίο έχει συνδέσει με κάποιο τρόπο με την εργοστασιακή πηγή και τέλος.

β) η αλήθεια είναι ότι με αυτή την πηγή στην ουσία "θάβεις" οποιαδήποτε προσπάθεια επέκτασης/βελτίωσης του ηχοσυστήματος. Αν όντως θέλεις να απολαύσεις κάτι καλύτερο, οφείλεις να βάλεις μία after-market και από και και πάρα να "χτίσεις" κατά βούληση και βαλάντιο.

Αν πιάνουν τα χέρια σου, θα μπορούσες να τα κάνεις όλα μόνος σου, ΟΜΩΣ αν και όλοι οι χομπίστες πιστεύουν ότι ξέρουν πολλά ή αρκετά περί καλού ήχου (μιλάω φυσικά και για την πάρτη μου), η παρέμβαση/συμβολή κάποιου καλού επαγγελματία είναι βήμα αναπόδραστο...

Reaction score
0

Τα c5 τα δοκίμασες με την πηγή που μας έδειξες ;

υπάρχουν ανταπτορες και για τα χειριστήρια τιμονιού αλλά και για την οθόνη ( ολα αυτα βέβαια ανεβάζουν το κόστος )
Ναι με αυτη την πηγη + amp Soundstream SA245.
Να σε προλαβω, οταν εβγαλα τα tweeter του C5 και εβαλα εστω τα μαμα του αυτοκινητου ο ηχος αλλαξε... ειχε αερα, αλλαξε η παρουσια του ...

Reaction score
245
Re: Απάντηση: 6.5'' combo w/t

Να σε προλαβω, οταν εβγαλα τα tweeter του C5 και εβαλα εστω τα μαμα του αυτοκινητου ο ηχος αλλαξε... ειχε αερα, αλλαξε η παρουσια του ...
Στις αγγελιες εχει ενα pioneer deh 9300sd με τιμη κουβεντιασημη.Αν σου κανει στο ματι χτυπα το.καλο ειναι

Reaction score
0

ειναι φυσικο γιατι τα μαμα ηχεια κατασκευαζονται με μεγαλη ευαισθησια για να μπορουν να παιξουν με τα λιγα βατ της πηγης .

νομιζω οτι το αυτοκινητο σου παιρνει 13αρια ηχεια στις μαμα θεσεις , αρα για να βαλεις 16αρια θα γινουν πανελ , μηπως να εβαζες ενα 8ιντζο που και θα μπορει να κατέβει χαμηλα ;
εχω ακουσει αυτοκινητο με ScanSpeak 22W/4534G00 και δεν του ελειπε καθολου το μπασο ( ειναι και φτηνα ηχεια σχετικα ) βεβαια τα οδηγουσε με audison ειχε πολυ καλη μονωση και η πηγη του ειναι μια p99 .

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 6.5'' combo w/t

Εχει κατι Rainbow που παιζουνε γαμα'τα(σορι για την εκφραση) και κοστιζουνε το μισο απο οτι κατι αλλα με ονομα μεγαλο και τρανο.Κανε μια ερευνα και δεις τι σου λεω
Πες μου σε παρακαλω... μην ντεπομαστε, εδω γδυνομαστε. :116:

Νavu@ Ειπα πιο πανω οτι,
Σημερα κοιταζα ποια πηγη θα ταιριαζει οσο το δυνατον καλυτερα.
Ολες οι καινουριες πηγες ειναι πολυ πλαστικες, λαμπερες, μπλε, και με μικρα χειριστηρια ή ενα μεγαλο που κανει τα παντα . Δεν θελω τετοια σε καμμια περιπτωση !
Βρηκα ομως μια που ... Εεεεε ....
Εχει τετραγωνο προφιλ και γενικα θα ελεγα οτι ειναι πιο κοντα στην κονσολα του.
http://www.clarionworld.co.uk/car-au...timedia-centre
Κανουμε παιχνιδι με αυτην;
Το DVD θα μου ειναι παντελως αχριστο βεβαια.
Δεν πρεπει να εχει head up displey αυτο σωστα; ΚΑι θα μεινει μια πορτοκαλια οθονη στην κορυφη της κονσολας κενη ρε γμτ ... :101:

diman@ Σιγουρα εχει καλωδιο για το χειριστηριο πισω απ'το τιμονι, που δεν με πολυ νοιαζει ! Αλλα την οθονη ;;; Μπορει να μην το κτλαβαινεις αλλα οταν εισαι μεσα στο αμαξι, καθεσε στα Recaro Cs , 7cm πιο χαμηλα απο τα μαμα , η οθονη ειναι μεσα στο πεδιο σου ... Και το βλεπεις μπροστα σου... Ενα πορτοκαλι κενο ! Στην ακρη της γραφει Ωρα/ Θερμοκρασια.
Αν βρουμε κατι να κανουμε την οθονη ... Θα το καταπιω καλυτερα.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: 6.5'' combo w/t

Στις αγγελιες εχει ενα pioneer deh 9300sd με τιμη κουβεντιασημη.Αν σου κανει στο ματι χτυπα το.καλο ειναι
Να τον ακούς τον Τάκη και τον άλλο τον κύριο με το λευκό σκύλο στο avatar... :109::109::113::105: Kάτι παραπάνω ξέρουν...

Για παράδειγμα, με έμμεση προτροπή του Τάκη δοκίμασα το σύστημά μου σε active-mode σήμερα και έφυγα σούμπιντος για κατασκήνωση στις καλόγριες. ΚΑΜΙΑ σχέση λέμε, το σετ θάβεται με passive-crossover.

EDIT: Clarion=εγγύηση. Ειδικά άμα σου αρέσει. Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει από εξοπλισμό/ρυθμίσεις βέβαια, αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποια βασικά.

Reaction score
245

Για παράδειγμα, με έμμεση προτροπή του Τάκη δοκίμασα το σύστημά μου σε active-mode σήμερα και έφυγα σούμπιντος για κατασκήνωση στις καλόγριες. ΚΑΜΙΑ σχέση λέμε, το σετ θάβεται με passive-crossover.
Ποτε μωρη κολογρια τα εκανες αυτα και δεν ειπες τιποτα???????
Για να λεει τωρα τουτος εδω οτι την εκανε για τις καλογριες........με βλεπω να ξανατρεχω αυριο για Αγια μερια και ρυθμιση.Μην τα καψεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεε.χαλαρα μεχρι να δουμε πως θα τα ταιριαξουμε ολλα.Αυριο σου ερχομαι μωρακι μου το μεσημερι.οκ?????:437::437:

Reaction score
0

diman @ Οχι επιμενω το tweeter c5 ακομα και οταν το γυρισα αναποδα την φαση δεν !
Τα μαμα tweeter, τα επαιξα απο την πηγη.

Ναι, φοραει 13αρι, αλλα αν κοψω την εσωτερικη πλευρα της ταπετσαριας πισω απο την γριλια του ηχειου, και φτιαξω μια βαση απο mdf max 16χιλ παχος, για το 16αρι woofer βιδωθει μονωθει κλπ, κλπ, ειναι οσο χωρο πραγματικα μπορει να εχει πισω απο την μαμα γριλια . Αρα Μαμα look χωρις να κτλαβει κανεις τι κρυβει απο πισω.

Ασε δε που πιστευω οτι μεγαλυτερο απο ενα καλο μπασατο 16αρι δεν θα χρειαστω.
Γι αυτο στο αρχικο μου ποστ εγραψα για το peerless, οπου ειναι 17αρι και δεν ειναι κυκλικο αλλα οβαλ...ιζει. Ωστε να ειμαι σιγουρος οτι πηρα τις μαξιμουμ επιτρεπτες διαστασεις απο το ανοιγμα της ταπετσαριας για woofer.

Μα που ειναι η αγγελια με το pioneer deh 9300sd ... την ψαχνω και δεν την βλεπω το γκαβαδι .
Tο googlαρισα και Δεν ειναι ασχημο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.097
Members
38.407
Νεότερο μέλος
kalelakos