7κάναλος ενισχυτής ως 1500 ευρώ.

Reaction score
0
Γιαννη , και αλλον ενισχυτη να ηθελα δεν μ΄αφηνεις!!!! :D
Και ποτε με το καλο η ΑΦΙΞΙΣ:::::
Eχουμε τιμουλα;;;;;
Aντιο μικρε μου DENON 3806.:cry: :cry:
KATAΡΑΜΕΝΕ Δημητρόπουλε!!!!!!!! :twisted:
:D :D

Reaction score
0
Γιάννη με βλέπω με τα χίλια για τον 2600... αλλά πότε θα έρθει????
Έχουμε καμιά πληροφόρηση εκ των έσω?
Έχουμε κανένα να δουλευει στο Νάκα για να μάθουμε?

Reaction score
41
Στον Νάκα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση.......

Στο εξωτερικό (Ευρώπη & Αμερική) φαίνεται ότι υπάρχει στα ράφια......
Οι τιμές ακούγονται καλές......
Συνήθως κάτω απ' το ψυχολογικό όριο του χιλιάρικου (και σε αρκετές περιπτώσεις ακουμπούν και τα 800 ευρώ!!! :shock: :shock: :shock: )

Ας μην βιαζόμαστε πάντως!
Είναι μάλλον θέμα ημερών!!!!!! :roll: :wink:

Reaction score
0
μήπως γνωρίζει κανένας αν τον πουλάει κάποιο ιντερνετικό μαγαζί στην ευρώπη??
εγώ δεν κρατιέμαι !!!!! :D :D :D :D

Reaction score
0
Άσε καλύτερα τις αγορές ηλεκτρικών ειδών απο το internet διότι χτύπα ξύλο αν μας πάθει τίποτα θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε...

V

VIDEOMIX

Guest
Kαι παίζεται το αν φτάσει στα χέρια σου. Ξέρω περίπτωση με βιντεοκάμερα, που δεν την πήρε ποτέ κάποιος και δεν έβγαλε άκρη,όσο κι αν το κυνήγησε.
Εαν διαβάσει ο Nikos S3, θα καταλάβει,θα θυμηθεί.

Reaction score
50
Παιδιά πάντως ανεξάρτητα απ' τα παραπάνω, νομίζω ότι γίνεται πολύς ντόρος (σχεδόν) για το τίποτα. Για να μην παρεξηγηθώ, να θυμήσω ότι πρώτος εγώ ανέφερα ότι προσωπικά θα επέλεγα τον 2600 σε σχέση με τις ανάγκες του φίλου μας. Αυτό που εννοώ είναι γενικότερο: μιλάμε για ένα επερχόμενο πολυκάναλο και κάνουμε λες και έρχεται η ευκαιρία του αιώνα! Ή, για να το θέσω διαφορετικά, μας κάνουν και νιώθουμε σα να έρχεται η ευκαιρία του αιώνα. Που, δε λέω, αυτή τη στιγμή νομίζω κι εγώ πως είναι μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία (ίσως η καλύτερη σχέση τιμής προς απόδοση). Απλά, ας θυμηθούμε ότι κάπως έτσι σκεφτόμασταν και για κάποιο πολυκάναλο τον προηγούμενο χρόνο που ήταν πρωτοποριακός για τα τότε δεδομένα, και για κάποιο πολυκάναλο πιο πριν κτλ. Και ας μην ξεχνάμε ότι αυτοί οι πολυκάναλοι είναι πλέον "ξεπερασμένοι". Έτσι και ο 2600 (και ο κάθε 2600): τώρα είναι φοβερός, μεθαύριο που θα βγει το HDMI 1.2 δε θα μας αρκεί, αργότερα που όλοι οι πολυκάναλοι θα περιορίζονται σε εισόδους εξόδους HDMI και ηχείων ούτε ο μελλοντικός θα μας αρκεί κτλ. Θέλω να πω, καλά όλ' αυτά, απλά ας τα βάζουμε και σε κάποιο γενικότερο "πλαίσιο". Και το πλαίσιο αυτό είναι ότι οι πολυκάναλοι αλλάζουν εκδόσεις... ραγδαία! Γι' αυτό και προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν αξίζει να δίνουμε μια περιουσία σ' αυτούς (μιλάμε πάντα για νορμάλ οικονομική κατάσταση, για όποιον μπορεί ν' αλλάζει τα κορυφαία μοντέλα όταν βγαίνει κάτι καλύτερο με γεια του με χαρά του). Καλύτερα να δώσουμε σε κάτι αξιοπρεπές που να... "εκφράζει" την εποχή του από πλευράς ευκολιών, αλλά μέχρι εκεί. Το κάτι παραπάνω που θα κοστίσει ο πιο ακριβός θα έχει ξεπεραστεί σύντομα. Καλύτερα, που λέει ο λόγος, να τα ρίξουμε σε κάποιον τελικό ή σε ηχεία που και τα δυο είναι πιο "διαχρονικές" αξίες. Και πάλι, για να μην παρεξηγούμαι, να σημειώσω ότι, κατά την άποψή μου, την παραπάνω φιλοσοφία την εκφράζει πολύ καλά ο 2600. Πολύ λογική τιμή (δε θα πω φτηνή, πάντως λογική), φοβερή λειτουργικότητα, ακόμα και οδηγικές ικανότητες (αν, τουλάχιστον είναι ίδιες με του 4600, που, απ' ό,τι λένε έτσι είναι). Παρόλαυτά δε ζητάει και μια περιουσία! Και, στο κάτω κάτω, αν βγει κάτι μετά από ένα χρόνο που έχει πράγματα που σ' ενδιαφέρουν ε δε θα λυπηθείς και πολύ να τον αλλάξεις! Θα πεις τουλάχιστον τα'βγαλε τα λεφτά του. Νομίζω ότι ο 2600 μ' ένα τελικό για τα μπροστινά παρέα είναι όλα τα λεφτά!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.101
Members
38.287
Νεότερο μέλος
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ