8 HZ από ακουστικά, 15 ΗΖ από ηχεία, γίνεται;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.738
Re: 8 HZ από ακουστικά, 15 από ΗΖ ηχεία, γίνεται;

Οι του audio, ήταν και είναι μακράν οι πιο δυνατές κατηγορίες στο AVSIte. Μακράν.
Προφανώς όμως, ο καθένας μπορεί να λέει ότι του καπνίσει...

...

Reaction score
1.844
Απάντηση: 8 HZ από ακουστικά, 15 από ΗΖ ηχεία, γίνεται;

Και ο μη καθένας μπορεί επιλεκτικά να απαντά μόνο όπου η αδυναμία των απόψεών του του επιτρέπει, ενώ τις υπόλοιπες διαφορετικές απόψεις τις προσπερνάει με σπασμένη τρίτη στο κιβώτιο.
Όταν κάποιος κατηγορείται για πράγματα που έχει γράψει, οι παραπομπές των κειμένων του είναι απαραίτητες, αλλιώς πρόκειται για, εκ πρώτης όψεως, αυθαίρετα συμπεράσματα.

Ένα άλλο που πρέπει να προβληματίσει είναι πως οι άνθρωποι του audio έχουν εξαφανιστεί από το παρόν φόρουμ, με τις εξαιρέσεις να επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Το να ρίχνεται το λάθος μόνο σε αυτούς είναι τουλάχιστον αφέλεια, αφήνοντας και ψήγματα υποψίας για ακόμα χειρότερες καταστάσεις.
...
αν και η επισκεψιμότητα έχει πέσει από τις περίπου 6000 επισκέψεις στις περίπου 4500, και των μελών από περίπου 950 στις περίπου 800 ...
:201:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.738

Ρε συ anemelos, επειδή το έχω ξαναδεί το έργο, άστο να πάει στο διάολο γιατί δεν παίζει εδώ. Θα έπρεπε να έχεις μάθει μέχρι τώρα ότι όταν μιλάω ξέρω πολύ καλά τι λέω. Δεν είμαι υποχρεωμένος όμως να δίνω και εξηγήσεις. Ορισμένα πράγματα, όπως πχ τα στατιστικά του site, δεν είναι για όλους. Όσον αφορά στον Κωνσταντίνου δεν θέλω να δώσω συνέχεια, ότι είχα να πω το είπα.

...

Reaction score
15
Απάντηση: Re: 8 HZ από ακουστικά, 15 από ΗΖ ηχεία, γίνεται;

Λυπάμαι αλλά έχω διαφορετική άποψη :

1) Το forum έχει αποδείξει ότι επιδεικνύει ανοχή σε αποκλίνουσες από το «θεσμικά» αποδεκτό συμπεριφορές «κατ’ επανάληψιν» . Δεν μπορεί να ανεχόμαστε σιωπηρά ή μη συμπεριφορές «ενοχλητικές» ακόμη και «αποκλεισμένων» ή ηλιθίων και να εξαντλούμε την αυστηρότητα μας εδώ.

2) Μέλη σαν τον Κωνσταντίνου δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται όπως ο οιοσδήποτε. Το ίδιο είχα πεί και στο παρελθόν για μέλη όπως ο RDoherty ή ο Κώστας Τσαρουχάς (Ear).

3) Ο Κώστας Κωνσταντίνου είναι αναμφισβήτητα και απολύτως τεκμηριωμένα ο καλύτερος ίσως Έλληνας επιστήμονας κατασκευαστής προϊόντων ηλεκτρακουστικής φύσης στην Ελλάδα . Όταν ο κάθε π@πάρας εδώ μέσα δικαιούται να έχει άποψη και λόγο τότε πολύ περισσότερο δικαιούται να έχει άποψη αυτός που αποδεδειγμένα γνωρίζει το αντικείμενο και το αποδεικνύει στην πράξη.

Και άλλοι γίνονται άκομψα και ενίοτε προσβλητικά εδώ μέσα καυστικοί και λάβροι αλλά απολαμβάνουν ανοχή και ασυλία. Οι εμπλεκόμενοι επαγγελματικά με το audio στην Ελλάδα αποφεύγουν σχεδόν όλοι τα fora ή περιορίζονται σε χαριτωμενιές και αστειάκια προσχολικού επιπέδου όταν γράφουν σε αυτά.
Και εδώ μας κάνει την τιμή κάποιος ιδιαίτερα χαρισματικός επιστήμονας-κατακευαστής-τεχνικός να εκφράσει άποψη έστω και άκομψα . Κάποιος που για παράδειγμα το τελευταίο του σχεδιαστικό πόνημα αποτελεί ίσως ένα από τα πέντε καλύτερα ηχεία στον κόσμο . Με μια συμπεριφορά χαμηλών συχνοτήτων που αποτελεί πρωτόγνωρη εμπειρία ακόμη και για αυτούς που ασχολούνται για δεκαετίες συστηματικά και σοβαρότατα με τον χώρο της υψηλής πιστότητας. (Αναφέρομαι ειδικά στις χαμηλές συχνότητες γιατί αποτελεί θέμα του thread).

4) Κατά συνέπεια τέτοια μέλη πρέπει να τα προβοκάρουμε ώστε να εκμαιεύσουμε από αυτά το μέγιστο. Το να τους ανοίγουμε την πόρτα προτρέποντας τους να πάρουν δρόμο είναι στην καλύτερη περίπτωση αφελής και άσκοπη «σπατάλη».

Ειδικά όταν έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν και «άλλού» και παρ’ όλα αυτά παραμένουν εδώ σταθερά και πιστοί. Όσον αφορά δε στην "συστηματική" προσφορά υποβάλω ένσταση . Ο Κωνσταντίνου δεν είναι χομπίστας του διαδικτύου , ούτε θέλει και έχει τον χρόνο να ξημεροβραδιάζεται στο forum.Αν θέλει κάποιος άποψη για θέματα τεχνολογίας audio μπορεί να τον ερωτήσει. Δεν νομίζω ότι ανήκει σε αυτούς που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να απαντήσουν σε τεχνικά θέματα.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον αγαπητό Βασίλη και συνυπογράφω τα όσα αναφέρθηκαν για το τελευταίο δημιούργημα του Κωστα Κωνσταντίνου, ο οποίος έχει κατασκευάσει ΕΝΑ ΗΧΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΑΣΗΣ.
Η επίδοση του ηχείου του σε κάθε μέρος του φάσματος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ΚΟΡΥΦΑΊΑ.
Όπως είπε και ο Βασίλης, πρόκειται για ένα από τα 5 καλύτερα ηχεία στον κόσμο και μάλιστα (!) πρόκειται να δεχτεί περαιτέρω εξέλιξη σε κάποιους τομείς...

Reaction score
11

Μόλις πρόσεξα πως ο τίτλος του thread, με δική μου υπαιτιότητα, έχει jitter!

Aν έχει την καλοσύνη ο αρμόδιος του AV SITE ας το διορθώσει: το "... 15 από HZ ηχεία..." ας γίνει "...15 ΗΖ από ηχεία..." (Και μυρίζει μπαρούτιιιι...).

Ευχαριστώ πολύ!

:107:

Reaction score
1.844

Παρομοίως δεν έχω διάθεση να δώ έργο από σκηνοθέτη των b-movies. Όταν υπάρξουν τεκμηριωμένες απαντήσεις θα το ξαναδώ.

Όσο για το αν έχει κάποιος υποχρέωση να απαντά με στοιχεία, είναι ενδεικτικό της άποψής σου για τα μέλη. Τα έχεις βάλει πολύ ψηλά. :114: Γι' αυτό και σιγά-σιγά κόβουν πέρα. Όπως λένε τα νουμεράκια που έδωσα, περίπου 16% πτώση, όχι προσωπική άποψη.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Παρομοίως δεν έχω διάθεση να δώ έργο από σκηνοθέτη των b-movies. Όταν υπάρξουν τεκμηριωμένες απαντήσεις θα το ξαναδώ.

Όσο για το αν έχει κάποιος υποχρέωση να απαντά με στοιχεία, είναι ενδεικτικό της άποψής σου για τα μέλη. Τα έχεις βάλει πολύ ψηλά. :114: Γι' αυτό και σιγά-σιγά κόβουν πέρα. Όπως λένε τα νουμεράκια που έδωσα, περίπου 16% πτώση, όχι προσωπική άποψη.
Δημητρη, με ολη την αγαπη και την εκτιμηση που σου εχω φιλε...
Τα στοιχεια που παρουσιαζεις ειναι τοσο αληθινα οσο τα πρωταθληματα που
"πηρε" ο Ολυμπιακος τα τελευταια χρονια:126:
Ελπιζω να μην σε προσβαλλω και αφηνω μια δικλειδα στο να εννοεις
την φυσικη πτωση του καλοκαιριου η οποια υφισταται τα τελευταια
δεκα χρονια και στα δυο μεγαλα φορα τα οποια ιδρυσα.
Εαν θες πραγματικα στοιχεια μετρας απο Οκτωβρη και μετα και
παντα μεσω του Google analytics...:126:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.738

Δεν είσαι σε θέση να έχεις νουμεράκια. Ασχολείσαι με κάτι που δεν κατέχεις... για μια ακόμη φορά.

edit: Με πρόλαβε ο Ανδρέας...

...

Reaction score
11

... και στα δυο μεγαλα φορα τα οποία ίδρυσα.
Και εγώ ιδρυτής είμαι! (Του συγκεκριμένου thread!).

Mία μικρή διορθωσούλα παρακαλώ;

:111:

Reaction score
3.910

Και εγώ ιδρυτής είμαι! (Του συγκεκριμένου thread!).

Mία μικρή διορθωσούλα παρακαλώ;

:111:
Τσούτ εσύ!!
Έίδες τι έκανες με το τιτλοτζίτερ...

Γράψτε μας έλεγαν...:141:

Reaction score
11

Ε λοιπόν θα σας πω τι πιστεύω: το AVSITE πρέπει να προσφέρει καλύτερη γραμματειακή υποστήριξη!

Ναι!

:112:

Reaction score
41

Μόλις πρόσεξα πως ο τίτλος του thread, με δική μου υπαιτιότητα, έχει jitter!

Aν έχει την καλοσύνη ο αρμόδιος του AV SITE ας το διορθώσει: το "... 15 από HZ ηχεία..." ας γίνει "...15 ΗΖ από ηχεία..." (Και μυρίζει μπαρούτιιιι...).

Ευχαριστώ πολύ!

Done :126:

Reaction score
11

Done :126:
Είσαι και ο πρώτος! (Και το AVSITE πιστεύω! Και μπορώ, ως προς εμένα και το AVSITE τουλάχιστον, να το αποδείξω! Γιατί πάντα μιλάω με αποδείξεις! (Ωραίο καινοφανές σλόγκαν μου έχω! Έσκισα πάλι!))

Και ας μην παραδέχεσαι το αυτοκίνητό μου! (Ούτε εγώ το δικό σου!).

Μία σχέση αγάπης-μίσους!

:142:

Reaction score
1.844
Απάντηση: 8 HZ από ακουστικά, 15 ΗΖ από ηχεία, γίνεται;

Αντρέα,

δεν έχω καμιά ανάγκη και κανένα κόψιμο να το ψάξω με google analytics. Τα στοιχεία που έγραψα τα βρήκα εύκολα στην αρχική σελίδα του φόρουμ. Είναι αυτά που βγάζει η πλατφόρμα. Αν τώρα θεωρείτε ότι είναι παραποιημένα, ότι δηλαδή υπάρχει εδώ μέσα παράγκα :119: , καταργήστε τα.

Αλλά το ζουμί είναι αλλού. Κάνεις εσύ μια προσπάθεια επιχειρηματολογίας και στο καπάκι γράφει ο άλλος ότι δεν ξέρω από νούμερα! :111: Τσάμπα ο κόπος σου δηλαδή.

Άσε το άλλο. Κάποιος πρέπει να του μάθει ότι όταν αναφέρεται σε κάτι που έγραψε κάποιος και αυτός ο κάποιος το αρνείται, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να δώσει συνδέσμους. Διαφορετικά ελάχιστοι τον πιστεύουν, αυτόν και όποιον άλλο. Αυτά τα "βαριέμαι" είναι :409: Όπως και το "δεν είμαι υποχρεωμένος". Είναι αυτό αποδεκτή συμπεριφορά;

:601: Αν ήταν απλό μέλος ήταν εύκολο. Αδιαφορώ και τελειώνει το θέμα. Τώρα όμως δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.738
Άρτζι μπούρτζι και του μπογιατζή ο... κόπανος. :114:
Όχι μόνο δεν έχεις νούμερα αλλά δεν ξέρεις και τι διαβάζεις. Κατά τα άλλα, όπως πάντα, σπεύδεις να πεις την άποψή σου και ως ειδήμων να παρουσιάσεις "δεδομένα" της πλακός, να δημιουργήσεις εντυπώσεις βγάζοντας μια εμπάθεια. Ξεκίνησες μια κουβέντα από το πως πάει η κατηγορία audio του AVSite, την μετέφερες στο πως πάει γενικώς το site και κατέληξες ότι σου φταίω εγώ, γιατί πολύ απλά δεν μπορώ να ανεχτώ την αμπελοφιλοσοφία σου.

- Προς ενημέρωσή σου λοιπόν... υπάρχουν στοιχεία "σοβαρά" όχι μόνον αυτά του google analytics (που φυσικά είναι εξίσου σοβαρά), αλλά και στοιχεία συγκριτικά για όλες τις κατηγορίες σε βάθος χρόνου για:
1. Threads
2. Replys
3. Views
4. Replys/Thread
5. Views/Reply
5. Views/Thread

Έτσι λοιπόν γνωρίζουμε πολύ καλά ποιά κατηγορία πάει καλά και ποιά όχι... προφανώς δεν περιμένουμε τις εκτιμήσεις του καθενός. Από τα ανωτέρω δεδομένα, που είναι εξαιρετικά ογκώδη για να παρουσιαστούν, προκύπτει αβίαστα αυτό που ανέφερα και αντέδρασες, ότι δηλαδή οι κατηγορίες audio είναι οι πιο δημοφιλείς και αυτές που έχουν την μεγαλύτερη κίνηση στο site. Ακολουθούν οι του home cinema με τους προβολείς να έχουν τη μερίδα του λέοντος (πολύ κοντά στις γενικές συζητήσεις του audio) και μετά όλες οι υπόλοιπες.

- Επίσης υπάρχουν στοιχεία για την δραστηριότητα των μελών. Για παράδειγμα μπορώ να σου πω ότι το μέλος anemelos (που μας πρήζει το συκώτι μη πιστεύοντας τα δεδομένα που έχουμε για το πως πάει το site και αξιώνοντας εξηγήσεις λες και του τις χρωστάμε)... έχει τις εξής δραστηριότητες:

1. Thread distribution:
Γενικές Συζητήσεις 65.9%
Ειδικές Κατηγορίες 16.7%
AVSite 6.3%
Home Cinema 6.3%
Audio, Hi-Fi 2.4%
Μουσική 1.6%

2. Post Distribution:
Γενικές Συζητήσεις 60.6%
Audio, Hi-Fi 15.1%
Ειδικές Κατηγορίες 9.1%
Home Cinema 6.2%
Μουσική 3.7%
AVSite 2.3%
Ταινίες, Video 1.6%
Μικρές Αγγελίες 0.9%

Αυτά με τα στατιστικά κύριε των δεδομένων, των αποδείξεων και των αριθμών - και αξιότιμο μέλος των... γενικών μας συζητήσεων. :126:

Όσον αφορά στο θέμα με το μέλος Κωνσταντίνου (που δεν σου πέφτει λόγος), του έκανα παρατήρηση διότι θεώρησε σωστό να χαρακτηρίσει σοβαρούς μόνον όσους ΔΕΝ ασχολούνται με το AVSite κλπ που δεν έχει νόημα να αναφέρω.

- Ελπίζω να μην έχεις τίποτε άλλο να ρωτήσεις γιατί ακόμη κι αν ρωτήσεις θα σε σημειώσω στα παλαιότερα των υποδημάτων μου. Να μάθεις επιτέλους να μιλάς για θέματα που γνωρίζεις, να είσαι αντικειμενικός ακόμη κι αν αυτό είναι εις βάρος σου και να μην βγάζεις εμπάθειες κάθε τόσο με την πρώτη ευκαιρία. Μεγάλος άνθρωπος είσαι. Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.

p.s.
1. Και να θέλεις, δεν μπορείς να δεις στοιχεία google analytics για το AVSite (αλλά που να το γνωρίζεις...).
2. Φεύγω για γυμναστήριο γιατί άργησα. Μου έφαγες τσάμπα τον χρόνο μου.

...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Αντρέα,

δεν έχω καμιά ανάγκη και κανένα κόψιμο να το ψάξω με google analytics. Τα στοιχεία που έγραψα τα βρήκα εύκολα στην αρχική σελίδα του φόρουμ. Είναι αυτά που βγάζει η πλατφόρμα. Αν τώρα θεωρείτε ότι είναι παραποιημένα, ότι δηλαδή υπάρχει εδώ μέσα παράγκα :119: , καταργήστε τα.
Μητσο, και παλι αναφερεσαι σε καλοκαιρινα στοιχεια αρα ισχυει οτι
εγραψα πριν

Αλλά το ζουμί είναι αλλού. Κάνεις εσύ μια προσπάθεια επιχειρηματολογίας και στο καπάκι γράφει ο άλλος ότι δεν ξέρω από νούμερα! :111: Τσάμπα ο κόπος σου δηλαδή.

Άσε το άλλο. Κάποιος πρέπει να του μάθει ότι όταν αναφέρεται σε κάτι που έγραψε κάποιος και αυτός ο κάποιος το αρνείται, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να δώσει συνδέσμους. Διαφορετικά ελάχιστοι τον πιστεύουν, αυτόν και όποιον άλλο. Αυτά τα "βαριέμαι" είναι :409: Όπως και το "δεν είμαι υποχρεωμένος". Είναι αυτό αποδεκτή συμπεριφορά;

:601: Αν ήταν απλό μέλος ήταν εύκολο. Αδιαφορώ και τελειώνει το θέμα. Τώρα όμως δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.
Ουτε εσυ, ουτε κανεις αλλος θα ηθελε να ειχε την θεση του.
Δεν του αρεσει αυτο που κανει αλλα ειναι υποχρεωμενος
για να κρατησει ισσοροπιες.
Τον εχεις γνωρισει απο κοντα?
Σου μοιαζει για μπαμπουλας?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.292

Οι του audio, ήταν και είναι μακράν οι πιο δυνατές κατηγορίες στο AVSIte. Μακράν....
και ασχέτως που είσαι άσχετος :)137:), αυτό που λες (που είναι αλήθεια) οφείλεται κατά κύριο λόγο σε σένα.

μπορεί να "φαίνεται" παπαριά αυτό που λέω επειδή ως γνωστό σε όλους εδώ είσαι ο αδερφός μου, αλλά έχω αποδείξει πως έχω το θάρρος της γνώμης μου και την καταθέτω χωρίς κανένα απολύτως φόβο (ή πάθος).

Για τη δουλειά που έχεις κάνει στην κατηγορία audio, συστηματικά, μεθοδικά και εις βάρος του ελεύθερου χρόνου σου (ανεκτίμητος), ενώ ταυτόχρονα δεν είχες ιδιαίτερο γνωσικό υπόβαθρο, σου αξίζουν συγχαρητήρια. Ξέρω (φυσικά) πως ο Άντριους ντάρλιν το έχει αντιληφθεί αυτό που λέω, σε όλη του την έκταση.

Ταυτόχρονα όμως, ενώ αποδεδειγμένα κανένας δεν είναι ικανός - ή έστω ικανότερος από σένα - να σου κάνει κριτική στον τρόπο που χειρίζεσαι καταστάσεις, προσωπικά θα προτιμούσα μια πιο "ήπια" αντιμετώπιση του συνονόματου. Ξέρω πως αυτό που λέω δεν έχει καμιά απολύτως αξία, είναι ίσης αξίας με αυτά που λέει ο ανέμελος. Δεν επιδιώκω απάντηση, ούτε συνέχεια επί του θέματος, απλά καταθέτω μια "άποψη", έτσι, περισσότερο για να συμπαρασταθώ στο φίλο μου το Βασίλη, τον Τσαντουλίκο που πολύ τον γουστάρω, κι ας είμαι λάθος, δε με πειράζει καθόλου.

μετά από αυτά, καταλήγω αβίαστα στο εξής τελικό συμπέρασμα: άι σιχτίρ, κουφέ ντιτζιταλοφρίκουλα, άσχετε!:138:

Holy Smokes...
και λίγα λες...:138::137:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.738
Εντάξει λοιπόν υπόσχομαι να είμαι πιο ήπιος: Αν το ξανακάνει θα τον σκοτώσω αλλά με τρόπο που δεν θα πονέσει. :137:

...

Reaction score
11

Τσ, τσ, τσ! Ρε παιδιά και εγώ σε όλα μου τα νήματα πρώτη ακροαματικότη, (αυτή την στιγμή 6.103 επισκέψεις στο παρόν), έχω αλλά δεν κάνω κι έτσι νάμε!

Απλά προσέχω και η σοβαρότη μου να είναι πρώτη και τελείωσε! (Ακούω και HD Παβαρότι!).

Οσονούπω με βλέπω και veritable ημίθεο! Φθού μου μη με ματιάξω!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.210
Members
38.307
Νεότερο μέλος
lntalis75